Seven 3, 2022 is uit

Ingediend door Natascha op
Berichttekst

 

Cover Seven 3, 2022

Onze leden hebben de nieuwste Seven alweer binnen. En het is een clubblad geworden bomvol evenementen, want die mogen gelukkig weer doorgaan. Ik heb zelfs vier extra pagina's moeten toevoegen om alle mooie foto's kwijt te kunnen. En dat zijn er nogal wat, er staan foto's in van onze leden en ook nog een pagina vol foto's van Noël van Bilsen.

Zelf ben ik laatst op bezoek geweest bij Henk en José de Bondt, oud redacteuren van de Seven. Er staat een mooi verhaal van hen op pagina 10. Ik geniet altijd erg van die verhalen van vroeger. Ook oude krantenknipsels, convocaten, posters, stickers, clubbladen, shirts etc. bekijk ik graag. Daar gaan jullie in het clubblad meer van zien.

Dit clubblad blikken we ook weer terug op de stuurvaardigheidsproeven, convocaten en jubilea. Karin en Leo nemen ons mee naar een regenachtige London to Brighton, Henk neemt ons mee naar Barbados, Gitty vertelt over een bijzondere ontmoeting en Marloes had weer gedoe met haar Cooper.

Veel leesplezier!
Amy

Krijg jij de Seven nog niet? Klik snel op deze link en meld je aan. Hij komt dan zo snel mogelijk naar je toe. 

Ps. De kopijsluiting voor de volgende Seven is op 18 september. Mail snel je verhalen en foto's naar redactie@minisevenclub.nl