Datum
-
Teaser afbeelding

Hallo allemaal,

Zondag 10 januari is het zover, de Oud- en Nieuw meeting. Dit is traditioneel de eerste Minirit van het jaar waar alle Minirijders welkom zijn. Of je nu rijdt in een Classic Mini of een MINI, lid bent van onze club, een andere club of helemaal geen club. Samen beginnen we het nieuwe jaar goed en proosten op een goed nieuw jaar waarin we hopelijk weer veel plezier gaan beleven met onze Mini’s. 

De rit

Dit jaar is de meeting wat anders dan anders. Als je wilt kun je nog steeds een mooie route rijden en onderweg zelfs puzzelen, alleen is de route deze keer niet in een groep maar in je eigen provincie. We werken hiervoor samen met autopuzzeltocht.nl. Na inschrijving ontvang je een kortingscode om de rit van jouw keuze te bestellen. 

De borrel

Een belangrijk deel van het toeren met je Mini is gezellig napraten met andere deelnemers. Dat kan dit jaar ook, en wel in het online MSCN-cafe. Vanaf 16:00 uur ben je welkom en om ca. 16:30 uur begint het officiële deel. De drankjes moet je deze keer zelf verzorgen, net als een foto van je Mini. Wij zorgen voor wat “tafels”, en een korte quiz. Je bent natuurlijk ook welkom als je de rit niet hebt gereden.

Doe je mee?

Meld je dan uiterlijk 9 januari aan via onderstaand formulier.

Tot dan, 

de feestcommissie

 

Ps: Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Yordy.

Locatie

Reacties

default

RE: Oud- en Nieuw meeting

Dit lijkt me echt heel erg leuk!