Datum
-

logo LTB 2022

HIJ KOMT WEER, L2B!!!

Dit jaar, op 14 en 15 mei 2022 wordt eindelijk weer de London-to-Brighton Mini Run (kortweg L2B) gereden.

Als MSCN hebben wij ons geregistreerd en daarom mogen we wat eerder tickets bestellen, namelijk op 28 februari (als individuele Minirijder pas op 6 maart). Er is een beperkt aantal plaatsen, in 2019 waren dat er 2100.

Er is weinig mooier dan rijen en rijen te zien van allemaal verschillende dezelfde Mini’s die opgesteld zijn om op pad te gaan, of het moet zijn om met al die rijen samen op pad te gaan richting Brighton.

Locatie

De start- en kampeerplek is Cheam Recreation Ground, waar deelnemers met hun Mini op zaterdag hun tent op kunnen zetten om zondagmorgen de routeinformatie te krijgen en gezamenlijk op pad te gaan richting Brighton, 75 km verderop. We rijden in groepsverband met de club, of individueel, er is hulp bij panne onderweg door de organisatie.

In Brighton stellen we ons op aan de Madeira Drive, bij de pier van Brighton, aan zee dus.

Het is een op en top Brits evenement, net als onze (Classic) Mini’s. Een weekeind waarin de deelnemers en bezoekers vooral bezig zijn met een weekeind uit te zijn, lekker samen een stuk in de Mini te rijden en het bekijken van de 2100 Mini’s die deelnemen (de laatste jaren natuurlijk ook de BMW-MINI’s). Juist de classics hebben toch een eigenwijze liefhebber- en klantenkring opgebouwd, van jong tot oud. Die kring bestaat uit jongeren, doe-het-zelvers, sleutelaars, knutselaars, en echte oldtimers (we kwamen mensen van 80 tegen en Minis van 55), en mensen voor wie de Mini hun trots is, klaar voor de Show ‘nd Shine.

De meest excentrieke Mini’s verschijnen er, van monsters met enorme wielen tot gedistingeerde gekoesterde pareltjes. En zo is het hele weekeind. Er wordt gekampeerd, zondagochtend met het bacon-and-eggs ontbijt in het zonnetje voor de tent. Of in de buurt overnacht.

Aanmelden voor 26 februari

Er is een beperkt aantal tickets gereserveerd voor MSCN-leden. Wil je mee? Vul dan dit formulier in: https://forms.gle/A44pLtgQ9Ef6BKz26 zodat we je op tijd kunnen informeren over de inschrijfprocedure. 

De belangrijkste info

Tickets kosten £ 45,- per Mini.

Data: 14 en 15 mei 2022

Start: Cheam Recreation Ground, Sutton (om 5 uur locale tijd!)

Overnachten (14/5 op 15/5): Cheam Recreation Ground, Sutton of B&B in de buurt.

Eindpunt: Madeira Drive, Brighton, Verenigd Koninkrijk

Meer info op: https://www.london-to-brighton.co.uk, ook over COVID 19 maatregelen. Of mail naar Otto Lussenburg.

Als er genoeg deelnemers zijn die op hetzelfde moment willen overvaren kunnen we ook proberen korting te bedingen op de overtocht.

Mini's klaar voor de start van L2B