Datum
-
Korte omschrijving

Alle Minirijders (Classic en New) uit Nederland en omstreken worden van harte uitgenodigd voor deze dag voor Miniliefhebbers. Kom kennis maken met andere Minirijders. Bekijk de Mini's van alle bezoekers en doe ideeen op voor die van jou. Neem je boodschappenlijstje mee en koop de benodigde onderdelen om jouw Mini rijdend te houden bij een van de aanwezige verkopers. En show jouw Mini bij de verkiezing van mooiste Mini van de dag en ga misschien wel met een mooie prijs naar huis.

Alle Minirijders uit Nederland en omstreken zijn van harte uitgenodigd voor deze clubdag voor Miniliefhebbers. Clubdag

Heb jij een Mini uit 1959 of 2021? Of van een bouwjaar daartussenin? Kom dan kennis maken met andere Minirijders. Bekijk de Mini's van alle bezoekers en doe ideeën op voor die van jou. Neem je boodschappenlijstje mee en koop de benodigde onderdelen om jouw Mini rijdend te houden bij een van de aanwezige verkopers. Of show jouw Mini bij de verkiezing van mooiste Mini van de dag en ga misschien wel met een mooie prijs naar huis. 

Wat is er op deze speciale dag voor Miniliefhebbers te doen?

  • De meer dan 150 Mini's van de deelnemers bewonderen.
  • Kennismaken met andere Minirijders of bijpraten met mensen die je al een tijdje niet gezien hebt.
  • Shoppen bij onder anderen een van de aanwezige handelaren of kofferbakverkopers zoals onder anderen Classic Mini Outlet, E&W Ministyling en CVM, Your Mini in Scale en The Little Car Company.
  • Verkiezing van mooiste Classic / New Mini van de dag.
  • Kleppendeksel races.
  • Stuurvaardigheid voor Classic en New Mini's. Hoe goed heb jij je Mini onder controle?
  • Maar vooral genieten van de gezelligheid en alle mooie Mini's.
  • Een deel van de activiteiten zal binnen plaatsvinden zodat we niet afhankelijk zijn van het weer.

Gratis toegang 

De clubdag wordt gehouden op het terrein van het Autotron aan de Graafsebaan 133 in Rosmalen. Volg bij aankomst de bordjes Mini Clubdag / Autotron Exclusive. Hieronder staat ook een plattegrondje met de aanrijroute. De Mini Clubdag duurt van 11:00 - 16:00 uur en de entree tot deze gezellige dag is gratis! Ook als je (nog) geen lid bent van Mini Seven Club Nederland. Er is een speciale parkeerplaats voor Mini’s en MINI’s. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Bij de prijs van 0 euro is ook de entree tot de tentoonstelling met race- en rally Mini's inbegrepen. Bij aankomst op de parkeerplaats van het Autotron volg je de borden Autotron Exclusive om op het terrein van de clubdag te komen.

In de andere zaal van het Autotron is de British Cars en Lifestyle beurs, een aanrader om ook te bezoeken. Tickets hiervoor bestel je via hun website. En ben je betalend lid van Mini Seven Club Nederland, dan krijg je met de code uit het clubblad zelfs nog 7,50 euro korting op je kaartje.

Miniclubs

Hoewel deze dag georganiseerd wordt door de Mini Seven Club Nederland zijn andere Miniclubs of Minirijders die niet bij onze club zijn aangesloten ook van harte welkom. 

Wil je een eigen clubstand neerzetten dan horen wij dat graag vooraf zodat we daar met de terreinindeling rekening mee kunnen houden. 

Info voor verkopers

Vooraf aanmelden is nodig zodat wij een goede terreinindeling kunnen maken. We vermelden dan ook vooraf dat je aanwezig bent. Een stand tot 10m2 is gratis, daarboven betaal je 2 euro per m2. Stuur een mail naar events@minisevenclub.nl of vul het formulier hieronder in. 

Vragen?

Wil je meer informatie, heb je een idee, of wil je meehelpen? Neem dan contact op met het organisatieteam, Esther, Sharon en Natascha via events@minisevenclub.nl. 
Delen van deze meeting op jouw eigen pagina om het deze dag bij zoveel mogelijk Minirijders onder de aandacht te brengen wordt zeer gewaardeerd.  

Wil jij deze leuke dag niet missen? Zet dan hem dan nu in je agenda. Tot dan!

​​​​het programma van de Nederlandse Mini Clubdag op 24 april 2022 bij het Autotron in Rosmalen

zou rijd je naar het terrein van de Mini Clubdag

Locatie

Reacties

default

RE: Nederlandse Mini Clubdag (NB)