Noorderpuzzelrit en barbecue (DR)

Datum
-

Van 26 tot 28 augustus is het Noorderweekend in Exloo. Je kunt aan het hele weekend meedoen maar het is ook mogelijk om alleen met de puzzelrit en/of de barbecue mee te doen. En voor de liefhebbers, de rit telt mee voor ons clubkampioenschap. Hou je niet van puzzelen? Er is een aparte route voor de toertochtliefhebbers. Deze keer gaan we vanaf Exloo nog naar het noorden waarbij we in ieder geval langs Bourtange komen. 

Het is handig om je vooraf aan te melden voor de rit en/of barbecue, dan weten we hoeveel routebeschrijvingen we moeten printen. Meer weten? Mail dan naar Jan Kloese

Prijzen en tijden

Noorderpuzzelrit

Deelnemen aan alleen de rit kost € 12,50 per Mini voor leden van de Mini Seven Club Nederland en €17,50 voor niet leden (wel Minirijders)

Je dient om 12:00 uur op de camping te zijn en kunt vanaf 12:30 uur vertrekken. Op de camping is koffie/thee/fris te koop maar geen eten. Doe je mee voor de prijzen dan is het belangrijk dat je om 17:00 uur weer terug bent. 

Barbecue

Deelname aan alleen de BBQ kost €12,50 per persoon voor leden van de Mini Seven Club Nederland en €17,50 voor niet leden.

Meer weten? Mail naar Jan Kloese

Locatie