mijn hobby mini

default

RE: mijn hobby mini

hallo

wiet weet een goed en goedkoop adres in het noorden(winschoten)voor strakmaken en spuiten van mini (mag ook beun)

klaas

RE: mijn hobby mini

klajo schreef:
hallo
wiet weet een goed en goedkoop adres in het noorden(winschoten)voor strakmaken en spuiten van mini (mag ook beun)
klaas




Doe dat nou niet joh, kan je het binnen de kortste keren weer laten doen. Beter wat meer betalen en fatsooenlijke garantie krijgen.

Het is absoluut niet moeilijk om een auto strak te maken en te spuiten, wel is het moeilijk op dat op zo'n manier te doen dat het jaren zo blijft. Kijk bijvoorbeeld hier maar eens naar.

http://www.minisevenclub.nl/index.php?c ... 3Ft%3D3376

RE: mijn hobby mini

Het eerste spuit bedrijf dat garantie geeft op doorkomende roest moet nog gevonden worden.

Hier gelden altijd andere voorwaarden en afspraken die men maakt of heeft gemaakt.

Ook al als je je mini binnen brengt bij een erkend carrosserie bedrijf geeft dit geen garantie op het spuitwerk als er verborgen roest aanwezig is. Je dient dit zelfs af te spreken en schriftelijk vast te leggen. Ze zien je liever gaan dan komen. Tenzij het carrosserie bedrijf zegt dat het kan maar dan enkel garantie als de mini gezandstraald wordt. Ze geven geen enkele garantie op door roesten. Enkel het strak maken en spuiten valt dan onder hun verantwoordelijkheid.

RE: mijn hobby mini

klajo via een pm-etje schreef:
Ja eigenlek was ik dat ook wel van plan maar er komt nog zoveel wat ik wil.En heb gevraagd bij bedrijf en die had het over 1500 tot 2000 euro voor strakmaken en spuiten van binnen en van buiten.

O ja kan ik hem gewoon laten spuiten en dan allerlei aanpassingen doen aan dashbord,verbreders etc etc of moet dat van te voren.




Beter ff via topic reageren dan via een pm-etje heb je meestal meer aan. Keiharde garantie tegen roesten zal je inderdaad nergens krijgen, behalve als je alles door een restauratiebedrijf laat doen, wat eigenlijk het beste is natuurlijk maar wel behoorlijk prijzig. Over roest is genoeg te lezen op het forum, leef je maar uit met de zoekfunctie.

1500 tot 2000 EUR is een normale prijs voor strakmaken en spuiten denk ik.

Je moet bij mij eigenlijk niet over verbreders beginnen, ik hou daar nl. niet zo van. Maar het is natuurlijk handig en goedkoper om ze meteen mee te laten spuiten. Dashboard kan altijd nog, het is natuurlijk makkelijker om in een keer alles te doen als je mini toch uit elkaar ligt om gespoten te worden, maar later kan ook.

Maak er wat moois van!

Cheers,
Henk

RE: mijn hobby mini

hoi,

ik zou zoiets als verbreders altijd meteen mee laten spuiten. heb je zeker geen kleurverschil.

1500 tot 2000euro voor je auto strak te laten maken en binnen/buiten spuiten lijkt mij niet onredelijk , hiervoor moeten ze dan wel goed werk leveren.