radio console

default

RE: radio console

Ik ben op zoek naar een console/dashbord voor mijn auto radio, nu wil ik geen heel houten dashbord.
Ik heb ooit is bij een mini een radio ombouw gezien die alleen om de radio gaat, zodat deze mooi weggewerkt wordt.
Van voren en de rechter zijkant is helemaal dicht op het radio front na.

Kan iemand mij aan meer info helpen.

Met groet
Clemens van der Mey


JET BLACK = ORIGINEEL

RE: radio console

Volgens de folder zat er op de Jet Black standaard een AM/FM radio. Voor zover ik weet zat die onder het dashboard, voor de passagiersstoel. Bij mijn Jet Black zit zo'n plastic omhulsel wat jij bedoeld onder het dashboard geschroefd.

Volgens mij moet je bij de minicentres of zelfs bij andere auto (car-hifi) zaken zo'n ding kunnen kopen.

Ik heb er nog een liggen, maar die is wat degelijker dan degene die ik nu heb, dus die wil ik tzt gaan vervangen maar zou wel eens erg lang kunnen duren voordat ik daar zin in heb. Als ik dit heb gedaan mag je die andere best hebben, kan een week duren maar ook een jaar. (zou dus maar zelf gaan zoeken)

Radio onder je dashboard is ook behoorlijk anti-diefstal. Auto van mijn buurmeisje (oud kut corsaatje) is al drie keer opengebroken, die van mij staat er vaak naast, nog nooit wat mee gebeurd. Ik vergeet ook nog eens de helft van de tijd mijn deur op slot te doen.

default

RE: radio console

nee, wat ik eigenlijk bedoel is iets wat tussen het standaard dashboard zit, dus de voorkant zit helemaal dicht naast de klokken. het is dus een 15-20cm hoog en ook ca. 15 cm breed, en loopt dan de hoek om richting voorkant auto.

Trouwens z'on plastic omhulsel voor alleen de radio heb ik nu ook. En dat zit niet echt stevig!


met groet clemens

RE: radio console

Niet stevig..? Daar hebben ze duc-tape voor uitgevonden. ;)

RE: radio console

clemensm schreef:
iets wat tussen het standaard dashboard zit, dus de voorkant zit helemaal dicht naast de klokken. het is dus een 15-20cm hoog en ook ca. 15 cm breed, en loopt dan de hoek om richting voorkant auto.




Ik heb nog wel zoiets liggen. Het is een metalen plaatje met uitsparing voor je radio met daarboven een aantal vakjes voor cassettebandjes. Er zitten ook nog 2 uitsparingen in voor bijv. een aansteker of een klokje oid. Zijkant is van karton met zwart skai. Foto is misschien wel een beetje onduidelijk, maar ja.



Mail me maar ff privé al dit is wat je bedoeld dan stuur ik je het.