Wel of Niet naar een Mini evenement

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

naar aanleiding van een magere opkomst bij de Get the Picture Rit van vandaag, vroeg ik mij af wat voor jou de doorslaggevende argumenten zijn om wel of niet naar een mini evenement te gaan.
ik merk namelijk dat sommige evenementen onverwachts veel animo trekken (mini club dag in april -- ruim 200 mini's) en dat sommige (GTP van vandaag -- ± 10 mini's) dus vrij weinig animo trekken.

dus waar let jij op om te doen besluiten om wel of niet te komen?
en hoe wil je op de hoogte gebracht worden van een evenement (email / forum / schriftelijk convocaat in de brievenbus / ...)?


om zelf even een start te maken...
1) ik vind de locatie / afstand van mijn huis het belangrijkste, maar dat heeft te maken met mijn hernia.
2) het inschrijfgeld. meer als 10 euro moet het niet worden [size=75:2wcqzsa9](uitzonderingen zoals noordwijk mini marathon daargelaten)[/size:2wcqzsa9]
3) het weer. als het met bakken uit de hemel stort en de dakpannen om je oren vliegen, dan blijf ik veilig achter de geraniums zitten.
4) mijn voorkeur voor bekendmaking vind ik via het forum prima. schriftelijke convocaten raken toch zoek bij mij.

~jw~

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

Het is denk ik een kwestie van veel publiciteit. Neem bijvoorbeeld ritten van de MSCN: een convocaat in de Seven, het staat al het hele jaar op de evenementenkalender in Seven en op de site, meestal een nieuwsitem op de voorpagina van de site en ook aandacht op het forum, vantevoren. Een mix van dingen dus.

Ik kan niet voor iedereen spreken, maar voor ons gold dat we gewoon al iets anders te doen hadden. Ik had anders juist graag mee gedaan.

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

Denk dat de rede die Eelke gaf heel reeel is....

Misschien is het ook een beetje mond op mond doorgeven van de leuke ritten...ondanks dat het toch meerdere malen over de MSCN en MCZH list is gepubliceerd.

Ik heb persoonlijk echter een leuke dag gehad en volgens mij heeft mijn bijrijdster Karin het ook leuk gehad....die zit er alleen wel aan te twijfelen om een cursus kaartlezen te gaan volgen want we zijn meerdere keren links gereden terwijl we rechts moesten(zat ze elke keer de kaart weer om te draaien.... Ooohh we moesten toch de andere kant op :-))

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

ik denk dat eelke inderdaad een heel goed punt heeft. voor mij persoonlijk is het vooral de afstand die telt. met mijn rijbewijs pas 8 maanden in mijn bezit, dus nul wegenkennis en een auto waar nog veel aan moet gebeuren durf ik het simpelweg niet aan grote afstanden af te leggen.

ciao! minimause

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

Ondanks dat het op een steenworp afstand van mijn huis was (ik kom er vaak langs tijdens mijn ritjes), was ik er niet. Helaas heb ik deze week tentamens, dus weinig tijd. Zondag ben ik er denk ik ook niet, want mijn Mini vertoont wat kuren. Een reden waarom ik vorige evenementen heb gemist is ook dat ik voetbal op zondag of voor mijn werk evenementen bezoek.

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

minimause schreef:
met mijn rijbewijs pas 8 maanden in mijn bezit, dus nul wegenkennis en een auto waar nog veel aan moet gebeuren durf ik het simpelweg niet aan grote afstanden af te leggen.




Als het alleen maar optische dingen is maakt het qua rijden niet zoveel uit.

Rij-ervaring krijg je door te rijden heh en als je gewoon met de meute uit Maasdam en Numansdorp meerijdt heb je in ieder geval 3 technische mensen bij je :)

Mocht je technische ondersteuning nodig hebben kan je me via een PM contacten.
default

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

e zo is het maar net >:)

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

Hee ouwe gek ook al wakker ;)

Das nou die Numansdorper die ik bedoelde :P
Haha....

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

Mijn/onze reden was, dat we al aan veel dingen meedoen en aangezien we een kleine hebben van bijna 3 jaar, die het niet altijd leuk vindt zo lang in een stoeltje vastgebonden te zitten, hebben we al ruim van tevoren een keus gemaakt welke evenementen we wel en niet gaan doen. Soms laten we de kleine bij oma, maar ja het is wel ons kind en niet die van opa en oma, wij hebben immers daarvoor gekozen en je kunt het ook niet maken telkens dat kind weg te brengen omdat je zonodig moet gaan rijden. Soms veranderen we onze kalender wel, maar we willen ook niet iedere zondag van huis zijn. We hebben ook nog familie en verjaardagen. Afgelopen zaterdag zijn we al gaan sleutelen, volgende week zaterdag ook en zondag de MSCN clubdag. Dan de week erop weer de kersenrit... Druk druk druk snap je?

Daarnaast is het zo dat ik al lid ben van 2 miniclubs, voor het geval dat ik weer wordt aangestoken door een andere club... ;)

Deelname kosten spelen niet echt een rol, als je weet dat het de moeite is. Alleen deelnamegeld van bijvoorbeeld 10 euro doen we niet, als er bijvoorbeeld een schildje bij zit wordt het al een ander verhaal.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt. Groetjes en vast tot gauw ;)

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

Tot voor kort was ik ook een trouw evenementenbezoeker, maar door de aanschaf van mn eigen huis gaat alle vrije tijd daar in zitten. Hierdoor zal ik de rest van het jaar waarschijnlijk weinig evenementen bezoeken. Ik hoop dat dat een goede reden is JW? :x

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

meestal kan ik wel op alle zondagen naar evenementen toe

alleen de eerste zondag van de maand heb ik altijd kartraces en ik sta nu er aardig goed voor in het klassement en wil dus zo min mogelijk races missen

maar voor de rest wil ik bij zo veel mogelijk evenementen bij zijn

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

* Voor mij speelt afstand zeker GEEN rol, wantvoor de meeste ritten moet ik toch wel een paar km rijden (heb je al snel als je in Friesland woont). Zo staat het nu al vast dat ik in December weer naar België ga voor een rit. Tevens ben ik het afgelopen weekend naar een TOP-weekend in Limburg geweest.
* Kosten; speelt opzich niet echt een rol, maar omdat we er meestal een weekend van maken is een camping of een hoteletje in de buurt wel makelijk.
* Tja,iedereen wil natuurlijk mooi weer, maar zoals ik al zei maak ik er meestal een weekend van en dan moet je toch reserveren en moet :? je wel.
* DE belangrijkste redenen om ergens naartoe te gaan is natuurlijk:

:+) Gaan er meer van de MCCIO of MATW :+)

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

Nu we de kleine hebben speelt de oppasmogelijkheid een rol.

Kosten zijn zoals Inimini al aangaf niet van zo'n groot belang. Afstand ook niet. Het ligt wel aan het aantal opeenvolgende evenementen.

Het is jammer voor jullie dat de GTP helaas niet veel mini's trok. Er zit veel tijd in de voorbereiding en de teleurstelling kan ik me voorstellen bij een dergelijke opkomst. Misschien met het MSCN Bestuur rond de tafel om te kijken of de rit volgend jaar mee kan tellen voor het puntenklassement?

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

Joke en ik rijden nu al 6 jaar ritten in binnen en buitenland.
Onze dochter Fabiënne is er ook mee opgegroeid en was gelukkig nooit wagenziek of lastig als het lang ging duren.
(denk dat het te maken heeft dat we tijdens de zwangerschap van Joke nooit echt gestopt zijn met ritten rijden)
nu is ze inmiddels 3,5 jaar en begint al een hulpje te worden bij het zoeken van bordjes.

Alleen de Vrieslandrit is een rit van de MSCN waar we altijd voor een hotel kiezen. De andere ritten rijden we of heen en weer of we nemen een camping in de buurt.
Ik denk dat het meer te maken heeft met het minivirus. Bij ons slaat het zo hard toe dat we eerst hebben besloten "eens" niet te gaan en op zaterdag dan toch nog beslissen wel te gaan.

Kosten zijn niet direct een probleem. Om even op het minivirus terug te komen. Al eens een doktersrekening gezien als het om een hardnekkige virus gaat. Dan geef je ook alles uit om beter te worden.

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

aan de publiciteit van de Get the Picture rit zal het misschien kunnen liggen. we hebben natuurlijk wel via dit forum de rit bekend gemaakt en aangegeven dat de rit voor een ieder open stond.

wellicht als "regio" clubs meer samen gaan werken met de MSCN zullen ook meer ritten via de Seven of andere media bekend gemaakt kunnen worden.

ikzelf ben zo'n mafkees die zoveel mogelijk ritten in de omgeving probeert af te gaan. dat is voor mij een leuk uitje om de sleur van het dagelijks werk te vergeten. dagen van te voren leef je al naar een meeting toe, o.a. door je mini te poetsen.

~jw~

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

A3 schreef:

DE belangrijkste redenen om ergens naartoe te gaan is natuurlijk:

:+) Gaan er meer van de MCCIO of MATW :+)




ja dat is natuurlijk het allerbelangrijkste 8) 8) 8)

wat ook meetelt:

- kunnen we lekker ver rijden vooralleer we terplekke zijn (bij een rit om de hoek heb je geen plezier in het er naartoe rijden)
- is de organisatie niet te streng, zodat we niet bij het minste uitgesloten worden of van het terrein vliegen
- krijgen we waar voor ons geld
- mogen we veel lawaai maken, en naar eigen behoefte eten en drinken
- manier van uitnodigen: liever rechtstreeks (telefonisch of op een meeting of per persoonlijke mail) dan 10 keer dezelfde flyer op je stoeltje vinden (bij gebrek aan een ruitewisser)
- willen wij wel op het gezicht van de organisator kijken (meestal lukt dat wel hoor)
- kan ons adres in de computer
- hebben wij die dag of dat weekend niets anders te doen of misschien willen we wel eens lekker uitslapen
- ...

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

Voor mij geldt hoe populair het evenement is (hoeveel komt er op af, zeker als ik een eind moet rijden wil ik graag een hele zooi Mini's zien), daarbij speelt ook, hoe is de rit mij de vorige keer bevallen.
Ten 2e, kan ik een bijrijder vinden of niet?

Nachtritten ben ik opzich geen fan van, zeker niet als ik daar een eind voor moet rijden, maar ik zal (mits ik daar ook weer een bijrijder voor kan vinden) proberen er wel een paar te rijden dit jaar.

Qua bekendmaking vind ik t forum een prima middel (convocaten raken idd zoek) en zo kan ik meteen zien hoeveel animo er voor is.

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement



emoke- manier van uitnodigen: liever rechtstreeks (telefonisch of op een meeting of per persoonlijke mail) dan 10 keer dezelfde flyer op je stoeltje vinden (bij gebrek aan een ruitewisser)
[/quote]


Kijk en dat is iets wat bijna onmogelijk is natuurlijk, je kan moeilijk een apart adressenbestand aanmaken om iedereen apart een mail te sturen laat staan iedereen apart te bellen.....
Of jij moet aandelen in de KPN hebben dan kan ik begrijpen dat je dat zegt....

De enige logische manier is dan of flyeren of via het forum... En zeker op het forum is het ruim van te voren aangegeven....kwestie van elke week/maand kijken welke meetings er zijn en opschrijven in je agenda of iets dergelijks.....is heel simpel doe ik ook....

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

dat de evenementen hier in het forum komen is natuurlijk handig. maar het mooist zou het zijn als de verschillende "regio" clubs ook hun evenementen in de lijst van activiteiten van de MSCN mogen plaatsen (zonder al te veel formele regeltjes/voorwaarden). uiteraard alleen die evenementen die open staan voor een ieder met een mini, dus ook niet-leden.

uit de laatste seven heb ik begrepen dat de mscn een soort van email bulletin wil gaan aanbieden. wellicht kan dit medium ook gebruikt worden voor het aankondigen van "regio" evenementen.

~jw~

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

De evenementenkalender op de site is in principe een directe kopie van de kalender in de Seven. Daar komt inderdaad niet alles in, o.a. met het oog op ruimtegebrek en overzichtelijkheid. Ik ben wel aan het kijken of de kalender op de site wat uitgebreider kan, en zelf evenementen opgeven wil ik ook zeker bekijken, maar mogelijk wordt er toch voor gekozen om ook hier met het oog op overzichtelijkheid en consistentie dezelfde kalender aan te blijven houden als in de Seven staat.

Tot die tijd is het forum natuurlijk een prima compromis, hier ben je altijd vrij om in het forum Evenementen Algemeen een topic te beginnen over je eigen evenementen (mits deze interessant zijn voor [i:yhne9nc7]alle[/i:yhne9nc7] Mini-rijders; dit forum is er in de eerste plaats voor leden van de Mini Seven Club en in de tweede plaats voor Mini-rijders in het algemeen, niet voor andere clubs om makkelijk hun leden te bereiken).

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

Eelke schreef:
dit forum is er in de eerste plaats voor leden van de Mini Seven Club en in de tweede plaats voor Mini-rijders in het algemeen, niet voor andere clubs om makkelijk hun leden te bereiken).




mee eens. wat wel een feit is, is dat vele regio clubleden ook hier op het forum zitten. hierdoor merk je dat er topics aanwezig zijn die alleen maar betrekking hebben op een select groepje mensen.
nou heb ik begrepen dat er meerdere malen discussies zijn geweest tussen MSCN en de verschillende regio clubs om wat meer samen te gaan werken.
door het maken van een algehele evenementenkalender, kunnen de regioclubs van elkaar weten wanneer ze wel of geen evenementen moeten organiseren. zo is het natuurlijk handig om te weten of je een dag hebt gekozen welke niet door tig andere clubs ook al is besproken. zo krijg je nooit een goede opkomst.

~jw~ [size=75:1xr82raq](om maar weer eens de discussie regio clubs & mscn aan te wakkeren)[/size:1xr82raq]

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

Dat is een goed punt, waar over na te denken is. De discussie smeult trouwens voortdurend, hoor, en ik ben zelf ook bezig om er weer wat meer leven in te blazen, maar dat gaat helaas niet van de ene op de andere dag.

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

>
Zo heb ik met het organiseren van de BMR op de evenementenkalender gekeken en gekozen voor de datum 15 augustus. Die viel mooi en ruim genoeg voor het IMM. Wat blijkt nu, dat ze al veel eerder gaan vertrekken naar het IMM, dus zo blijkt dat je niet overal rekening mee kunt houden.

>
Het lijkt me wel leuk dat je op kunt geven dat je een evenement hebt en dat het dan in de kalender geplaatst word. Je moet het er niet zelf in kunnen gaan zetten, want dan word het een rommeltje denk ik, maar gewoon een persoon de ze er netjes tussen zet. Zo kunnen mensen die op de site komen voor info (en dus niet op het forum) ook meteen zien dat er weer iets te gebeuren staat. Ik krijg vaak reacties, dat mensen wel op de site kijken maar niet op het forum zitten |:(

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

Dan moet je tegen die mensen zeggen, gewoon eens doorklikken, zo moeilijk is het niet. Je hoeft je niet eens te registreren om op het forum te kijken. Een tekst als "ik zit niet op het forum" geeft al aan dat mensen associaties hebben met een mailinglist waar je je op moet abonneren, terwijl het gewoon een website is waar je vrijblijvend op kunt kijken.

Wat betreft het iedereen kan iets opgeven, "moderaten" daarvan kan ook achteraf, in principe gaat het met het forum ook zo; wij grijpen ook achteraf in. Met de achterliggende gedachte dat het meestal wel goed gaat, dus het zonde is om nog weer een extra stap in te bouwen. Mocht ik hiermee iets doen dan zou ik zowiezo een korte en een lange versie van de kalender hanteren; de korte versie gewoon zoals die in de Seven staat, de lange versie met alles wat andere mensen ook hebben opgegeven.

En dat je niet wist dat de SMOB (aanloop naar het IMM) er was, dan heb je toch echt onder een steen gezeten :P, want dat is niet alleen op het forum ter sprake gekomen, de flyertjes komen inmiddels mijn neus uit.

Nog als laatste een opmerking: het klinkt allemaal zo makkelijk, dat je het bij iemand opgeeft die "het er dan op zet", maar we hebben onze handen al vol aan het updaten van advertenties, moderaten van het forum, en nog het hebben van een leven naast de MSCN-site ;). Bovendien zijn dat soort dingen niet de leukste klusjes. Er geldt dus: geautomatiseerd, of niet. Geautomatiseerd impliceert echter dat er weer tijd in de ontwikkeling gaat zitten.

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

o maar ik doel helemaal niet op een 'iemand' speciaal hoor die zich uit de naad moet werken voor anderen, want dat geloof ik best dat het echt veel werk is en er (te)veel tijd in gaat zitten! Maar wat jij zegt kan ook, twee kalenders, is ook wel leuk id. :) .

En ja die mensen van dat forum... dat heb ik dus ook al gezegd dat je niet lid hoeft te zijn maar toch... hardleers denk ik! |:(

En dat van SMOB, ja die link legde ik niet meteen, dat kwam pas toen ik de flyer al voor de 5e keer in handen had... maar ik dacht dat dat een apart evenement was. Maar dat maakt nu niet meer uit he :x

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

Hey Rene,

het is zeker niet mijn bedoeling om elke week een uitnodiging in de bus te krijgen. Vermits we (MCCio en MATW) zo dikwijls op stap zijn, kan je ons moeilijk missen. De beste reclame is wat mij betreft nog altijd de mondelinge.

groetjes,

Robert

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

Eén van de redenen dat ik bijna nooit op een rit aanwezig ben, is dat het meestal met andere dingen samenvalt: Als ik niet bij een concert/festival ben, dan vergader ik over een festival dat ik organiseer.
En muziek is voor mij nou eenmaal een belangrijkere(oudere) hobby dan mini's.
Iemand meekrijgen is voor mij geen belemmering. Er zijn altijd wel gekken die enige affiniteit met mini's hebben en wel meewillen

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

Ik ben er niet zo vaak omdat de ritten vaak behoorlijk ver zijn voor mij. Daarnaast is het vinden van een bijrijder/ster ook niet alijd even makkelijk (vind ik zelf prettig om erbij te hebben). Zodoende filter ik elk jaar een paar ritten/evenementen van de evenemenetenkalender uit om te gaan doen die me het meeste aanstaan. Al ben ik soms ook wel gewoon over te halen :P

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

Epsilon-Eagle schreef:
Al ben ik soms ook wel gewoon over te halen




dat weet ik inmiddels! :P :9

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

Inimini schreef:
Epsilon-Eagle":5xfvfjot] Al ben ik soms ook wel gewoon over te halen




dat weet ik inmiddels! :P :9[/quote:5xfvfjot]

Goh, op wie zou ik gedoeld hebben :P

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

Eelke schreef:
En dat je niet wist dat de SMOB (aanloop naar het IMM) er was, dan heb je toch echt onder een steen gezeten :P, want dat is niet alleen op het forum ter sprake gekomen, de flyertjes komen inmiddels mijn neus uit.




:) Sorry Eelke ik wist niet dat jij die flyers allemaal op eet. :)
:r heb je deze niet met een neusje. |:(
Vandaag zal iedereen gemerkt hebben dat ze geen flyer meer hebben gekregen.
Dit omdat vandaag de inschrijving is afgesloten.
Morgen heb ik met P&O contact of we nog een weekje verder mogen gaan.
Zo kunnen we voor de mensen die op het laatste moment beslissen mee te gaan toch nog iets betekenen.

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

Nee maar wel Flyers van DCM-trading, Mini Club Brabant, Swetterhage en een van de BMG-ers... O:)

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

minivan: Geeft niet, hoor, het was voor een goed doel.

Kunnen we het nu weer hebben over waarom je wel of niet naar een evenement gaat?

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

Ik wil best naar meetings toe als de mini klaar is.
Maar een minirit vindt ik niks aan aangezien ik graag rondscharrel en mooie auto's dan op de foto zet.
Clubdagen zijn die ook goed bezocht en kan je daar ook uitgebreid mini's bekijken ?
En ik stem ook in voor meetings in de provincies Overijsel en Gelderland.
En zijn er ook nog mensen die uit de buurt van Zwolle komen ?

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

Ook wij gaan hier graag naar de evenementen.
We zijn ooit met onze ex Metro geweest, en dit was erg gezellig en gelijk een 11de plaats met de fotocoördinatierit.
Nu gaan we niet naar de evenementen omdat (nog steeds)onze Mini in onderdelen ligt.
Zodra deze klaar is gaan we meedoen.
De puzzelritten hebben mijn voorkeur.
Ook het Ardenne weekend spreekt mij aan....
Alleen vind(en) ik/we het zo raar om met een Skoda Fabia er tussen te gaan rijden/zitten. :?
Dus ja het is nog "even" wachten....zucht tot we ook mee kunnen doen.
Jammer.

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

Violet Mini schreef:
Maar een minirit vindt ik niks aan aangezien ik graag rondscharrel en mooie auto's dan op de foto zet.




Het is even rijden maar het IMM (International Mini Meeting) is elk jaar druk bezocht en the place to be voor foto's te maken.
natuurlijk ook MITP en Londen to Brighton.

Hoe dan ook om de mooiste exemplaren te zien zul je toch een stukje buiten de deur moeten.
[size=75:2y5nrjkp]niet dat er hier in nederland geen mooie mini's rondrijden maar op boven genoemde meetings heb ik toch het neusje van de zalm gezien[/size:2y5nrjkp]

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

Violet Mini schreef:
Clubdagen zijn die ook goed bezocht en kan je daar ook uitgebreid mini's bekijken ?




Clubdagen worden idd goed bezocht. En je hebt ruim de mogelijkheid om mini's te bekijken. Gemiddeld zijn er toch elke keer wel weer 200 mini's.

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

Ik kom eigenlijk ook alleen op clubdagen, simpelweg omdat ik niet van puzzelritten hou.

De clubdagen vind ik wel top, lekker rondwandelen, nieuwe ideeen opdoen en vooral spulletjes kopen :D

maar verder heb ik het idee dat er alleen maar puzzelritten zijn, misschien moet ik wat verder kijken dan mijn neus lang is :+)

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

In mei is er (hopenlijk) weer een tourtocht, gewoon achter elkaar aan rijden onder politiebegeleiding en voor het goede doel ook...

Misschien is Swetterhage wel wat voor je? Of breng eens een weekendje door met de miniclub?

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

@tuftufpug: Ik kan je uit persoonlijke ervaringen vertellen dat er ook leuke niet-puzzeltochten en uitjes met de mini zijn: Ardennenweekend, check het fotootje hiernaast :D (je hoefde niet mee met de rit, maar was erg makkelijke puzzelrit), wandelen, dropping, bbqen. Kerstrit (erg makkelijke puzzelrit). Je kan natuurlijk ook aan een andere minirijder vragen of je acher hem aan mag rijden in zo'n weekend :D . Oranjerit (met je versierde mini meerijden in een optocht) en natuurlijk de Noordwijk mini marathon: geen puzzelelement verplicht, maar wel leuk, en dan 200 mini's op de boulevard van Noordwijk: grandioos gezicht. Kippevel krijg je daar van. en natuurlijk de tourtocht van Inimini voor het goede doel (nee, niet die popgroep, maar een echt goed doel :9 )

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

en wat is dat goede doel als ik vragen mag ?

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

Alle opbrengsten gaan naar het Ronald Mc Donald huis in Tilburg.

We zoeken 100/150 mini's voor een rit onder politiebegeleiding. We doen ons best er een leuke dag van te maken, maar onder de 60 inschrijvingen gaat hij helaas niet door, want om met een bedragje van 300 euro aan te komen...

Optie is nog: we nodigen andere automerken uit, maar persoonlijk vind ik dat we gewoon met grote getalen moeten komen! Maandag of dinsdag gaat het inschrijfformulier on-line.

Maar eerlijk: Over deze rit is al een topic!

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

Ikzelf ga niet naar alle ritten al zou ik wel graag willen. Ik heb alleen de liquide middelen niet om iedere keer weer te gaan. Daarom gaat het bij mij vooral om de afstand en de gezelligheidsgraad.
Zo ben ik altijd op de clubdagen te vinde en zo ook de clubavond in huizen. Om diezelfde reden schiet de clubavond in Heerenveen er telkens bij in. Gewoon geen centjes meer voor.
Daarnaast houd ik ook meer van de iets specialere meetings, zoals de weekendjes (Batavia-weekend, Ardennen-weekend) en de kerstrit.
Het is ook altijd extra gezellig als er mensen heen gaan die ik ken.

richie schreef:

-....Ardennenweekend, check het fotootje hiernaast :D (je hoefde niet mee met de rit, maar was erg makkelijke puzzelrit), wandelen, dropping, bbqen. Kerstrit (erg makkelijke puzzelrit).
-Je kan natuurlijk ook aan een andere minirijder vragen of je acher hem aan mag rijden in zo'n weekend :D....
.....en dan 200 mini's op de boulevard van Noordwijk: grandioos gezicht. Kippevel krijg je daar van....



3 reacties:
- Ardennenweekend was WOOT!!!! :D
- Achter iemand aanrijden kan ook files betekenen.:P
- 800 mini's op de boulevard van Salou, das pas indrukwekkend. 8)

Greetzzz

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

de Noordwijk mini marathon ga ik maar eens een keer bekijken, en zo'n tourtocht voor het goede doel lijkt me ook wel wat.
:D

ik hou ze in de gaten

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

@minimaxx ooit, ooit ga ik mee met jullie naar IMM. Misschien wel die in Nederland :P . eneh, wat is WOOT? en files weten we alles van he :x .

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

Door de sport kan ik zondag zelden of nooit dus dat beperkt behoorlijk het bezoek aan evenementen. Die zijn nl. nagenoeg allemaal ook op zondag.
Heb 1 keer afgemeld voor sport ivm een evenement (in april 2004 voor de miniclubdag)Dat werd door mijn teamgenoten niet in dank afgenomen :x

Honkbal slokt mijn hele zondag op.
Het seizoen gaat van april t/m september. In oktober begint dan conditietraining en in januari de zaal in. maart wat toernooien afwerken en dan begint het seizoen weer.....

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

richie schreef:
@minimaxx ooit, ooit ga ik mee met jullie naar IMM. Misschien wel die in Nederland :P . eneh, wat is WOOT? en files weten we alles van he :x .



2008 he, dan komen jullie ook tog. Is tog niet al te ver rijden.:P
En W00T is een uitroep {woeoeoeoeoet!!!}

Greetzzz

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

Frog off schreef:

Honkbal... de zaal in.....



:? zijn zeker wel grote zalen??? ;) :x

maar idd, ik heb hetzelfde... Zondags voetballen 8)

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

Ik ook zondags altijd hockeye (ja iedereen wat anders) maar het zou zeker niet verkeerd zijn af en toe eens een rit op zaterdag te houden!

daarnaast is bij mij afstand wel belangrijk ik wil graag heen, de rit zelf en terug kunnen rijden op 1 tank. anders gaat het feestje wat mij betreft al niet door. (tenzij het naar zeggen een geweldige rit is)

RE: Wel of Niet naar een Mini evenement

Wij gaan de ritten iig niet verzetten op een zaterdag, niet alleen zitten wijzelf dan moeilijk (voetbal en zwemles ;) ) maar dan zul je altijd zien, doen we het eens op zaterdag, komt er bijna niemand... |:(

Bovendien zijn er naar mijn mening genoeg evenementen die wel op zaterdag of andere dagen gehouden worden, DoDa, Dauwrit en van de Christelijke Mini Club ook op zaterdag toch?..
En dan heb je nog oldtimerritten met andere wagens op zaterdag.
Neej wij houden het lekker op zondag :P