Afmetingen interieur

RE: Afmetingen interieur

Hey allemaal,

Hey gat is gemaakt (zie topic, gat dichten...lassen onmogelijk) en gelukt! Bedankt nog!
goeie tip met die handdoeken nat houden etc...

Maar ik ben nu bezig met het interieur.... Weet iemand van jullie of er tekeningen zijn of afbeeldingen met daarop de afmetingen van bijv de deurpanelen?
Ik heb gezocht op de topics, bekleding etc...maar de meeste links zijn niet meer actief of gaan over andere dingen.

Ik ben zoals velen de bekleding zelf aant maken en om veel fouten te voorkomen en ergernis te vermijden (of is het vermeiden, haha) vroeg ik me dit af.

Het gaat op dit moment voornamelijk over de panelen achter, de rug van de achterzit (mits dat gebruikelijk is) en eventuele krantenbak bekleding.

Als je je afvraagt wat er met de originele bekleding is gebeurt......die is weg. De mini (toen ik m kocht) was zo lek als een zeef. Alles wat er in zat van bekleding en skai was naar de kl*te. Ik heb uit 1 deurpaneel nog een mal kunnen maken dus de deuren gaat wel lukken. Maar de rest......


mini is uit '88 mocht dat wat uitmaken.

Bvd

the Mincredible :D

RE: Afmetingen interieur

gooi na een bezoekje IKEA de dozen even niet weg: gebruik het karton om mallen te maken. Makkie. Zo heb ik het gedaan met bekleding in de kaartenbakken. Later afgetekend op alu plaat , gezaagd en past perfect.

RE: Afmetingen interieur

Als je de achterbank wilt doen zou ik er gewoon een kopen van iemand met slechte bekleding, en die opnieuw doen. Zijpanelen boven de krantebak kun je misschien van iemand lenen om over te trekken?