Alu deurspul

RE: Alu deurspul

Gisteravond heb ik even de alu raamslingers en "doorpulls" (deurhendels?) gemonteerd die ik zondag op de kop heb getikt in Leiderdorp (Groenoordhallen, zie ook mijn markt-topic - de handgrepen zijn in principe vergeven, trouwens, ze worden vanavond opgehaald. Als ze echt weg zijn zal ik dat even in het markt-topic melden).

Natuurlijk was het donker, dus een totaalview zat er niet echt in, maar een kleine check leerde dat niet alleen het design (dik metaalplaat met ronden gaten erin) feilloos aansluit bij het hart van mijn stuur, maar ook de kleur/look van het materiaal. Supergeil, dus :9 (En maar goed dat ik niet voor vercrhoomd ben gegaan, want dat blijkt toch minder goed bij het stuur gepast te hebben).

RE: Alu deurspul

Nu nog een paar mooie foto's om het effekt te laten zien.

RE: Alu deurspul

Ik wou dat ik een digitale camera had (komt nog wel een keer, maar wanneer??). Als je op mij moet wachten om analoge foto's te nemen, het rolletje verder vol te schieten, ze te laten ontwikkelen, dan een scanner lenen om ze te scannen, dan kan je nog wel even wachten :D Ik wil eigenlijk een Nikon CoolPix 885 hebben, maar die krengen kosten een hoop geld. Goedkoopste (bestellen in Luxemburg) is nog EUR 582,- plus EUR 12,- rembours.

RE: Alu deurspul

Ik moet hem ook altijd van hazerswoude dirk lenen.

Ik ken het probleem. ;)