interieur vraagje

default

RE: interieur vraagje

Hallo allemaal wij zijn jan en louise en wij hebben kort geleden een mini gekocht van 1994 matzwart en wit dakje met gestickerde gbr vlag erop.

wij zijn momenteel bezig het interieur op te knappen en vonden in een doos met bijgeleverde spullen de originele notenhouten raamslingers deze hebben wij ontdaan van de epoxylak?? en met blanke jachtlak zijn we deze nu weer terug te brengen naar oorspronkelijke staat (oude lak wars gebarsten en op veel plekken afgebrokkeld)

helaas ontbreekt bij 1 van de slingers het knopje, heeft iemand toevallig nog een extra knopje of slingertje liggen voor een leuk prijsje?

ook vroegen wij ons af of bij dit model de hendels om de deur te openen origineel ook van notenhout zijn? bij ons zijn die van zwart plastic en volgens mij horen die van notenhout te zijn, als iemand deze ook nog heeft zouden we die graag overnemen :)

foto's van de mini volgen nog en ook van de vorderingen ;)

RE: interieur vraagje

Is dit echt massief hout? degene die ik ken is mdf met walnoot fineer. Echt schuren kun je dit niet.

Mocht het wel hout zijn dan zijn ze naar mijn mening zelf gemaakt of worden ze fabrieks af niet meer gemaakt op deze manier.

Ik heb ze van de week zelf gemaakt uit een blokje mahonie. Grof op maat gezaagd met zaagtafeltje. Tussen de bankschroef op maat geschuurd met zo'n strijkboutje. Laten hangen boven schoteltje ammoniak(hierdoor gaat de nerf open staan en kun je met eenn kleurolie de gewenste kleur bereiken). Toen gekleurd en 2x in de hoogglanslak gezet.

Voor foto's kun je je mobiele nr geven via WhatsApp of je mail adres, dan kan ik laten zien hoe mooi dat wordt.

Draait moeiteloos open en dicht, super massief.

Die modellen v mdf fineer zijn erg kwetsbaar en kosten een vermogen.
Nieuw iets v 60eu per paar volgens mij.


Groeten Arle