kleurcode JPW

RE: kleurcode JPW

Hallow, ik was op zoek naar een spuitbusje voor mijn mini 1000e s6 van 88. De kleurkode die onder de kap staat is JPW In de boeken bij de brezan en automat staat deze er niet tussen. Ze verwijzen me naar de dealer. Weten jullie of dit misschien geen officiele kleurcode is??

bvd patrick

default

RE: kleurcode JPW

Je kan hem op deze pagina vinden:

http://www.minicolours.co.uk/list.cgi?code=J

Atlantic Blue - JPW (BLVC697)

Zelfde kleur als Jeroen heeft

RE: kleurcode JPW

Dan zal je mijn Special bij de kleurcode JPW zien staan :D

Mijn Special en de aanhangert hebben ook kleurcode JPW. Ik heb hier in de buurt bij een autolakleverancier een spuitbus laten mengen. De code die op een factuur hiervan staat is: PPG/SP/BMETALLIC 770669. Het merk van de verf is DuPont.

De kleur is jammer genoeg iets donkerder de originele 15 jaar oude lak van mn Special. Ik gebruik ook meestal een standaard kleur van Motip om de toplaag iets lichter te maken. Daarna nog afwerken met blanke lak en goed oppoetsen met commandant. Dan lijkt het er erg op.

Ik heb alleen geen kleurcode van de Motip lak. Maar als je naar een lokale Brezan-vestiging (oid) gaat kan je mbv de kleurenwaaier de kleur er zo uit halen.

Ik hoop dat je er wat aan hebt :)
Mooie kleur BTW 8)

RE: kleurcode JPW

is wel een mooi kleurtje jah, ik vond het zo vreemd want jpx enz kent motip wel en jpw nie, maar ik ga maandag op mijn werk wel even invormeren misschien kunnen zei het bestellen

bedankt zover