Monteren chromen wimpers

RE: Monteren chromen wimpers

hoi ikheb leuke kadootjes voor de kleine gekocht verchroomde wimpers voor aan de koplampen maar hoe krijg je die er op als ik de buitenste ring er af haalt past het nog niet moet ik ze soms een beetje buigen en de dorpel strips en de union jacks plakken of schroeven jullie die er op alvast bedankt voor de moeite een bezorgde mini rijder
Brenda :o

RE: Monteren chromen wimpers

ik zou de crome wimpers niet buigen, dan zou het crome wel eens kunnen beschadigen.
Misschien weet de verkoper waar je ze gekocht heb raad. ;)

RE: Monteren chromen wimpers

[Ik heb de topic-titel even aangepast, "help" is niet erg duidelijk ;) Niet jouw fout, er moet nog een FAQ komen waar dat soort dingen in staan].

Een pietsie bijbuigen kan misschien wel. Misschien dat je ze een beetje warm kan maken met een phon (hoe schrijf je dat eigenlijk? :)) Als het te veel is zou ik het inderdaad maar niet doen. Chroom is vrij hard, dus ik denk dat je al gauw kans hebt dat het eraf gaat springen. Misschien kun je het beste met je Mini er naartoe gaan en zeggen dat het niet past. Als zij beweren van wel, kun je het hun laten doen. Als ze het dan slopen, heb jij het niet gedaan :)

Overigens ben ik geen fan van "slaapkamerogen" (op de Mini dan :O), volgens mij kun je ze beter terugbrengen en het daarbij laten :P

RE: Monteren chromen wimpers

Ik ken iemand die had zo'n wimper op zijn brommer zitten en moest ze eraf ahlen na een keuring door de Politie ivm verwondingen bij aanrijdingen. Is dit bij auto's niet zo?

default

RE: Monteren chromen wimpers

hoi ik heb ze ook gehad en heb ze ook voorzichtig een beetje bij moeten buigen.
Dat is geen probleem zolang je het voorzichtig doet.
Ze mogen er op zitten zelfs bij de apk keuring maakten ze er geen probleem van.

RE: Monteren chromen wimpers

ze zitten er op hoor en ik heb ze inderdaad een klein beetje moeten buigen ennhet staat echt leuk :D

RE: Monteren chromen wimpers

Als je mini nu maar niet in slaap valt met die half dichte ogen O:)

RE: Monteren chromen wimpers

nou in slaap vallen doet tie niet maar hij heeft wel twee weekjes vakantie gehad hij is nu lekker uitgerust voor schotland 8)