[Split] Imperiaal

RE: [Split] Imperiaal

Nou ik heb de impriaal hij is echt tegek ik moet hem alleen nog spuiten wit of groen dat weet ik nog niet hij staat nu in de grond verf het is een clasic impriaal met vier doppen er onder die rusten op je dak en twee verstelbare beugeltjes om hem aan je water gootje vast tezetten hij is echt tof en er kan best een hoop op 8)

[Linkje naar oorspronkelijke onderwerp gemaakt - EB]

RE: [Split] Imperiaal

Ik zou hem persoonlijk wit maken. Groen is lastig, als dat dezelfde kleur moet worden als je auto, denk ik. Als het wit een beetje afwijkt valt het niet zo op. En ook al lukt het wel om de kleur precies goed te krijgen, dan nog denk ik dat wit mooier is. Het wordt denk ik een beetje rommelig, een groene auto, dan een wit dak en dan toch weer een groene imperiaal. Ik zou het meer beschouwen als verlengstuk van het dak :)

Het lijkt mij ook wel gaaf, zo'n imperiaal. Ook mooi om de antenne voor de 27MC aan vast te maken. Ik heb nou zo'n magnetische voet en dan loopt er zo'n lelijke kabel over je dak. Maar ik heb, met het oog op het IMM, even andere prioriteiten. Ik moet nog allerlei kampeerspullen hebben (tent, slaapzak, slaapmatje, kookpitje) en ik wil een digitale camera kopen, om alles vast te leggen. Maar ik wil jouw imperiaal zeker eens zien. Misschien kunnen we een soort IMM-forum-meeting organiseren?

RE: [Split] Imperiaal

sorry ik had je reply van 31-3 gemist je krijg de impriaal zekker tezien en een imm-forum meeting vind ik te gek kunnen we gelij kijken wie er allemaal meegaan 8)