voorbewerken voor het spuiten

default

RE: voorbewerken voor het spuiten

ik heb zaterdag de body opgehaald van de straler, daar hij daar 5 weken heeft gestaan ipv van 2 kreeg ik nog 50 euro korting en koste het stralen en coaten 250 euro.

de mini is nu dus gelast, gestraald en gecoat en door mijzelf al 1 keer in de grondverf gezet. via via heb ik een adres gevonden die mijn mini voor 300 euro wil spuiten, mits ik hem zelf helemaal voorberwerk. kan iemand mij vertellen hoe ik dat het beste kan doen, ik moet ook nog eat dingentjes plamuren (ik heb de juiste plamuur). in welke volgorde moet ik te werk gaan, wat voor soort ondergrond kan ik het beste gebruiken en wat voor korrel schuurpapier (800 of 1000 of...) alvast bedankt.

RE: voorbewerken voor het spuiten

Ik zou het aan de spuiter vragen, die heeft er verstand van.
Zelf heb ik problemen gehad met een componten verf, ik had daarover twee componenten spuitplamuur gespoten. Dat reageerden met elkaar :(
Verder zou ik eindingen met het schuren met zo'n fijn mogelijke schuurkorel, eventueel met waterproof schuurpapier.
En niet te gauw teverden zijn met het voorbewerken, want je ziet later alles |:( En dat zou zonde zijn van je werk
Misschien heb je hier iets aan

S.

RE: voorbewerken voor het spuiten

Kan je niet voor iets meer de spuiter de auto laten voorbewerken?
scheelt weer een boel werk

RE: voorbewerken voor het spuiten

Ik ben bang dat dat niet [i:13e89g6n]iets[/i:13e89g6n] meer is :)

Je kan ook eraan denken om zo een deal te maken dat je zelf het voorbereidings werk doet, maar dat de spuiter wel verantwoordelijk is voor de voorberwerking. Hij verteld jou dus wat je moet doen, en als het aan het eind nog niet goed is, dan herstelt hij e.e.a. alvorens te gaan spuiten of verteld jou hoe je het beter moet doen. Dat zal ook schelen in de kosten, maar heb je toch de eindcontrole van een professional.

RE: voorbewerken voor het spuiten

tegen dat probleem loop ik ook steeds,dat iets meer is meestal veel meer

jouw oplossing lijkt mij een goeie eelke

default

RE: voorbewerken voor het spuiten

bedankt allemaal. ik denk dat ik maar met eelke mee ga en zijn manier ga proberen en inderdaad is het voorbewerken het meeste werk en kost dus ook enorm veel als ik dat laat uitbesteden. en ik zal echt niet snel genoegen nemen met het resultaat want ieder flinterdun krasje zie je na het spuiten dus hij moet zo glad als een spiegel worden.

bedankt allemaal