Wat heeft iedereen toch tegen bodykits?

default

RE: Wat heeft iedereen toch tegen bodykits?

Ik las net de verhalen omtrent de Zeeman kits, en ik vroeg me af wat iedereen toch tegen die kits heeft? Ik vind ze te gek, en het kan mij niet wild en groot genoeg zijn! natuurlijk heef thet met origineel dan niets meer te maken, maar wat zou dat? Ik hou van kleine autootjes, en in tegenstelling tot veel van mijn leeftijdgenoten geef ik helemaal niets om Golfjes, Corradootjes, Civicjes of CRXjes. Wél vind ik een opvallend uiterlijk van belang, en zeg nou zelf, zo'n uitgebouwde Mini valt wél op! Het is weer eens iets anders.. zeker als het gepaard gaat met het nodige werk aan de motor.

Misschien ben ik een van de weinigen hier en haal ik me een hoop commentaar op m'n nek, maar een auto als deze ziet er toch super uit? (zelf zou ik alleen voor een andere kleur gekozen hebben...)

http://www.geocities.com/tristanhiryu/FORTEK.gif

Dit is een kit van Fortek, een hele mooie kit vind ik. Het kan nóg overdrevener hoor! Maar deze kit vind ik zelf niet zo mooi (kan ook door de kleur komen...)

http://www.geocities.com/tristanhiryu/MONTERY.jpg

Da's de Montery kit. Wat vinden jullie? Zijn er nog aanhangers van de 'verbouwde' mini's?

RE: Wat heeft iedereen toch tegen bodykits?

Tja.. smaken verschillen, ik vind t wel es leuk om een uitgebouwde Mini te zien, maar ik zou t absoluut niet op mijn eigen zetten, omdat ik het té vind.
Helaas kan ik je fototjes niet zien (geocities), dus daar kan ik niet over oordelen..

RE: Wat heeft iedereen toch tegen bodykits?

Sja.. 't is waar je van houdt, smaken verschillen nou eenmaal.

Overigens, wat betreft origineel, Als je een sportpack mini gebouwd vanaf 1997 hebt, dan issie ook breed en echt harstikke origineel (hij is zo af fabriek geleverd ten slotte). Maar als ik mocht kiezen (en een garage had en een dot met centen) dan ging ik toch voor een originele MK1. :9

RE: Wat heeft iedereen toch tegen bodykits?

Ik denk dat de meningen hierover wel duidelijk zijn geworden in het Zeemax-topic. Mij gaat het niet zozeer om origineel (hoewel ik dat ook zeker een overweging vind), maar wel om een klassiek uiterlijk. De ronde koplampjes, de chromen bumpertjes, de Minilite(-style) velgen, etc. Daar past wat mij betreft geen bodykit bij. Verder heb je echt geen bodykit nodig om op te vallen, hoor :)