alarmlichten?!

default

RE: alarmlichten?!

ik heb een probleem(pje),
vanmorgen de radio, sigarettenaansteker, en verstralers aangesloten en daarna de accu weer geinstalleerd. al het nieuwe is toppie, het werkt allemaal.

maar...... als ik nu de alarmlichten aandoe knapt per direct zonder warm te worden of wat ook de zekering 20A eruit. heb inmiddels alle drie de glaszekeringen vervangen voor steekzekeringhouders omdat alles iets aangetast was door vocht en dergelijke. ook het zekeringkastje op het schutbord is vervangen. de binnenverlichting en de ruitenwissers doen het ook wel(aangezien die via het zelfde zekeringetje loopt toch)

de linker richtingaanwijzer zegt de schakelaar 1 keer klik en verder niets, de linker doet het zoals het hoor.

wie heeft er een tip?????? na 6 uur zoeken de wanhoop nabij!

groeten

default

RE: alarmlichten?!



e linker richtingaanwijzer zegt de schakelaar 1 keer klik en verder niets, de linker doet het zoals het hoor.

sorry maar zo moet het zijn eigenlijk, er stond een foutje in.de linker richtingaanwijzer zegt de schakelaar 1 keer klik en verder niets, de [u:zas7yo97]rechter[/u:zas7yo97] doet het wel zoals het hoort.

default

RE: alarmlichten?!

Gekeken of er in een van de kapjes van je (waarschijnlijk linker) knipperlicht een laagje water staat? Was bij mij ook t probleem. Kapje deraf. Even goed droogmaken. Kapje derop en klaar is keer. Zekering is sinds die tijd niet meer doorgebrand. Tis maar een idee ;)

default

RE: alarmlichten?!

ben nu net thuis dus vandaar late reactie(de mini staat nl niet thuis.)
het probleem is vanmorgen opgelost. ik heb de kabels van links en rechts even omgeruild, en toen was het rechter lampje wel werkend.
wat dus betekend dat de kabelboom goed was, dus moest het liggen aan de stekker tot aan de lamp voorop de mini.
die zit met drie schroefjes vast, waarvan 1 een massastripje heeft zodat ie massa van de carroserie krijgt via de schroef.
als ik de schroef eruit haal doet alles het en springen er geen zekeringen meer uit.

wat wel de vraag blijft waarom de rechter dan niet? die is het zelfde aangesloten.

bedankt voor de reactie