Persoonlijke berichten op forum verdwijnt

RE: Persoonlijke berichten op forum verdwijnt

Omdat we binnenkort onze vernieuwde website lanceren verandert er ook wat op ons forum. De map postvak in verdwijnt dan. Wil je de berichten die in die map staan behouden? Dan moet je ze exporteren naar je eigen computer. 


Je doet dit in je gebruikerspaneel. Ga naar het tabblad priveberichten. Klik op postvak in en daarna onderaan de berichtenlijst op “exporteren als XML”.


voorbeeld postvak in


Zodra er meer nieuws is hoor je van ons. En natuurlijk mag je ons ook altijd mailen met vragen of ideeën.

Lees het hele artikel


RE: Persoonlijke berichten op forum verdwijnt

een forum zonder prive berichten......

ik ben een tijdje niet actief geweest (geen mini). Nu weer terug, maar de technische mogelijkheden / beperkingen van de forum software (of gemaakte / gekozen instellingen) zijn toch wel aardig achterhaald hoor.....

Om niet iedereen naar bijvoorbeeld facebook te jagen, en hier weg te jagen, zou daar (in mijn ogen) toch wel iets aan mogen gebeuren.

RE: Persoonlijke berichten op forum verdwijnt

Hi BadBert,

Je kunt nog steeds pb’s sturen hoor, ze komen alleen bij de ander in de mailbox terecht in plaats van dat ze op het forum blijven staan.

Dat gezegd hebbende, zodra we extra man- of vrouwkracht gevonden hebben voor het IT-team, is   van de techniek een van de prioriteiten van dat team. En ook al zouden we dat uitbesteden, dan moet nog wel worden uitgezocht wie dat kan doen, wat we nodig hebben en offertes opgevraagd worden. En als de Algemene Ledenvergadering akkoord gaat en het mag allemaal, dan moet de uitvoering wel begeleid worden. Dus ook dat is een taak voor de vrijwilligers in het IT-team.

Groetjes,

Natascha

RE: Persoonlijke berichten op forum verdwijnt

ja dat is natuurlijk wel wat anders, maar ik snap em :)