Auto-pruning ingeschakeld voor subforum Markt

RE: Auto-pruning ingeschakeld voor subforum Markt

Hallo allemaal,

Tot nu toe was er voor Markt nog niet echt een regeling om e.e.a. schoon te houden, afgezien van advertenties die op slot worden gezegt zodra de "deal" rond is (om zo aan iedereen al in de onderwerpenlijst aan te geven dat een advertentie niet meer geldig is). Er zullen echter een hoop advertenties zijn die door dit systeem heeb glippen, omdat om welke reden dan ook niet gemeld wordt dat de advo niet meer actueel is.

Zonde van de database-ruimte, dus daarom heb ik de "auto-pruning" voor Markt geactiveerd. Dat wil zeggen dat topics waarin in een bepaalde tijd (in dit geval een half jaar) geen reactie op is gekomen, verwijderd worden.

Om te voorkomen dat jouw advertentie na een half jaar wordt verwijderd terwijl hij toch nog steeds actueel is, mag je je advertentie bumpen. Laten we met elkaar afspreken dat je dat zo eens 1 keer in de maand doet, dan is dat geen probleem. Als iets heel erg kort actueel is (bijv. een auto die naar de sloper gaat als er niet binnen een paar dagen een koper voor is), dan mag het wat vaker, maar de forum-wijde beperking van maximaal 1 keer per dag blijft ook in Markt gelden.

Groeten,

Eelke

P.s.: Een enkeling heeft misschien pech en moet een oude advertentie opnieuw plaatsen, want de functie is al ingeschakeld. Excuses als dat voor jou geldt.