Wijziging regels bedrijven

RE: Wijziging regels bedrijven

Alweer enige tijd geleden zijn de regels met betrekking tot het herkenbaar vermelden van specifieke bedrijven verder aangescherpt. Het was altijd al niet toegestaan om bedrijven in een kwaad daglicht te stellen op het forum, en daar is later ook het omgekeerde aan toegevoegd, aangezien het vervelend is als iemand een bedrijf de hemel in prijst, terwijl jij er een slechte ervaring mee hebt, maar je niks mag zeggen. Daarnaast willen we voorkomen dat bedrijven zelf te pas en te onpas gaan vermelden dat je bij hun terecht kunt voor de oplossing van je probleem of voor een bepaald onderdeel, en dan is een regel die stelt dat je bedrijven gewoon niet mag noemen wel zo duidelijk voor iedereen.

We hebben echter wel gemerkt dat we af en toe dingen moesten weghalen waarvan we zelf het idee hadden, dat moet eigenlijk kunnen. Daarom zijn er nu twee uitzonderingen toegevoegd aan de regel m.b.t. het vermelden van bedrijven:

Uitzonderingen:
[list:1lmq50jx][*:1lmq50jx]een uniek product of proces waarbij noemen van het bedrijf wezenlijk bijdraagt aan het topic (graag vermelden als dit volgens jou het geval is);[/*:m:1lmq50jx]
[*:1lmq50jx]een evenement (bijv. een rit) georganiseerd door het bedrijf, een bijzondere gelegenheid (bijv. opening, verhuizing, jubileum - bescheiden melding van een hieraan gekoppelde kortingsactie is toegestaan) of iets dat niet direct met de commerciële bedrijfsvoering te maken heeft (bijv. een tentoonstelling van bijzondere Mini's);[/*:m:1lmq50jx][/list:u:1lmq50jx]



De eerste pasten we al toe en ook ritjes deden we al nooit moeilijk over. Hopelijk zijn deze punten samen een goed compromis om Mini-rijders op de hoogte te kunnen houden van leuke dingen en buitengewoon voordeel.

Opfrissertje nodig? Je kunt natuurlijk ook de complete forumregels nalezen.