Algemene vragen en discussie over de clubavonden

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Komend jaar organiseert de Mini Seven Club Nederland een aantal clubavonden op verschillende plaatsen in het land. Het doel van deze meetings is om in een ongedwongen sfeer samen iets te drinken (voor eigen kosten), te kletsen over Mini’s en over wat er nog meer op tafel komt. Een extraatje is dat als het aan ons ligt deze meetings op een kartbaan gehouden zullen worden, zodat degenen die dat willen ook nog even de degens kunnen kruizen op de baan.

We beginnen met een vijftal avonden verspreid door het land. Als deze succesvol blijken hopen we een vervolg hieraan te kunnen geven en ook de frequentie op te kunnen voeren, naar bijvoorbeeld tweemaandelijks of maandelijks.

Er zijn vijf clubavonden gepland, die opgenomen zijn in de evenementenkalender en voor elk afzonderlijk is er een topic op het forum.

Heb je echter algemene vragen of opmerkingen, plaats die dan in dit algemene topic, zodat we alles een beetje bij elkaar houden (en niet alles vijf keer hoeven uit te leggen ;)).

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Eelke schreef:
Maar inderdaad, er zijn twaalf provicies, en vijf clubavonden, dus wie een beetje kan rekenen weet dat niet elke provincie zijn eigen avond heeft (sterker nog, niet 1). De reden is simpelweg dat vij avonden organiseren al ingewikkeld genoeg is, en het maar een pilot is. Als mocht blijken dat er behoefte is aan meer locaties dan kan daar later altijd nog naar gekeken worden.




Ik was de discussie vast begonnen via mail aan de Seven Club en ook in de Limburg huiskamer. Mijn vraag was waarom niet iedere provincie zijn eigen avond kreeg, aangezien ik denk dat hier in Limburg voldoende animo voor is. Ik kreeg van Eelke in de Limburg huiskamer bovenstaand antwoord.

Laat ik voorop stellen dat ik dit een geweldig initiatief vind van de Seven Club. Maar in Limburg hebben we al een aantal keer dit soort bijeenkomsten georganiseerd (al dan niet met rit) als een Huiskamer Meeting. Misschien liggen we hier in Limburg een beetje voor op de rest van het land (gebeurd dat ook eens een keer) maar het werk van de club is dan een beetje overbodig tenzij zij meerwaarde kunnen bieden, bv karten met korting.

Misschien is het een idee om een soort regio coordinators aan te stellen die de clubavonden willen organiseren als dit te veel werk is voor de club. Ik denk dat een club avond vooral in de buurt moet zijn, zodat voor iedereen eens een evenement binnen een uur rijden is. Als ik al een uur naar Brabant moet gaan rijden is voor mij de lol er snel af. I just keep thinking... :)

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

RHR schreef:
Ik denk dat een club avond vooral in de buurt moet zijn, zodat voor iedereen eens een evenement binnen een uur rijden is. Als ik al een uur naar Brabant moet gaan rijden is voor mij de lol er snel af. I just keep thinking... :)




Same idea hier, ik had net zoiets gepost in onze huiskamer!

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Het topje van de ijsberg is misschien een beetje overdreven, maar dit initiatief staat niet op zichzelf. Inderdaad is het de bedoeling om met coordinators te gaan werken die het op den duur over gaan nemen. Zoals je overal kunt lezen ligt het in onze bedoeling om, na deze eerste evaluatie, door te gaan met clubavonden. En dan niet persee achter elkaar, het is geen probleem als in het noorden en het zuiden op dezelfde dag een clubavond is. De enige reden dat het nu met tussenposen van ongeveer twee weken is, is dat we op die manier zelf de touwtjes wat steviger in handen kunnen houden. Maar we zullen tijdens de komende clubavonden zeker polsen wie er te porren is om dit over te nemen. We mikken in principe op twee coordinatoren, zodat 1 nog eens ziek kan zijn ofzo.

Verder zijn we ons ook wel bewust dat er al op sommige plekken dit soort initiatieven zijn, maar het wordt een enorme uitzoekerij en organisatie om dat eerst allemaal te coordineren met de desbetreffende initiatiefnemers. Dus we hebben de stoute schoenen aangetrokken en dit gewoon op poten gezet. We hebben gedacht dat andere mensen die dergelijke dingen doen dan vast wel aan de bel trekken, met ideeen komen, etc.

[size=75:341dynj7]Edit: typos[/size:341dynj7]

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Uit de Limburg huiskamer:

FrostiE_999 schreef:
Beetje minder dat de avonden door de week zijn, want je bent toch wel ff van huis.
Maar het is natuurlijk wel een goed idee!!



Het idee is juist dat het qua de tijd dat je van huis bent enigszins meevalt, omdat het "in de buurt" is. Met vijf avonden voor het hele land wordt dat welliswaar een beetje een compromis, en als je pech hebt het toch nog ver kan zijn, maar alla, mogelijk is op dat vlak nog verbetering op komst (zie boven). Verdere argumenten om het doordeweeks te doen zijn zodat het zelden tot nooit een "gewoon" evenement in de weg zal zitten en om ook door de weeks eens wat te kunnen bieden. Het karakter is er een beetje naar dat, als het iets periodieks wordt, je kunt denken, he wacht eens, het is (bijvoorbeeld) de eerste maandag van de maand, dus vanavond clubavond. Kon ik wel weer eens naartoe gaan.

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

en de Mini Club Zuid Holland is hier dan ook al een poosje mee bezig. zo hebben wij al sinds de zomer elke maand een meet & greet. de ene keer op een zondagmiddag (barendrecht) en de andere keer op een vrijdag avond (zoetermeer). binnenkort hebben we ook weer een nieuwjaarsborrel gepaard met een bowling sessie.

het enige wat dan weer zo jammer is, is dat de samenwerking tussen de regio clubs en het MSCN niet echt van de grond wil / lijkt te komen. zo kan het dus best zijn dat de regio clubs al reeds initiatieven hebben ondernomen om de eigen leden evenementen aan te bieden die ook voor de MSCN leden toegankelijk zouden kunnen gemaakt worden; zie het MCZH verhaal hierboven. hiermee kunnen de regio clubs veel werk uit handen nemen van het MSCN bestuur.

misschien moet dit maar weer eens aangekaart worden bij de ALV in maart 2005.

~jw~

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Hier is over nagedacht, maar het probleem daarbij is, dat het een behoorlijk klus is om dat allemaal eerst uit te zoeken, zoals al eerder gezegd. Dit plan is in redelijk korte tijd van de grond gekomen, en op dit moment coördineren met regioclubs zou niet minder, maar veel meer werk betekend hebben.

Daarnaast, dergelijke initiatieven van regioclubs zullen op allerlei punten toch van elkaar afwijken, en wij als MSCN willen onze leden wel ongeveer hetzelfde bieden.

Maar we zijn de regioclubs zeker niet vergeten, ik ben momenteel nog met iets bezig waar je binnenkort meer van zult horen.

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

voor mij wordt het denk ik erg moeilijk..
niet alleen omdat ik niet echt veel zin heb om een uur te rijden [size=75:31pwmg13](vandaar al eerder eigen meetings georganiseerd)[/size:31pwmg13] maar ook omdat het door de week is en dat valt erg moeilijk te combineren met mijn studie..

verder wel een erg leuk initiatief!!!

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Minikoektrommel schreef:
het enige wat dan weer zo jammer is, is dat de samenwerking tussen de regio clubs en het MSCN niet echt van de grond wil / lijkt te komen.




Kom dus wel van de grond...Voor de 3e keer ik met plezier de DoDa rit kunnen organiseren met samenwerking van de MSCN . Goede afspraken met elkaar en duidelijk zijn is een voornaam punt.
Ik denk als als met andere evenementen van Mini Club Brabant samenwerking nodig zou hebben dat we dat zouden krijgen !
Maar wij (MCB) hebben een gevarieerd jaar-programma , dus ook met een avondje karten , maar daar kunnen alleen leden naar toe .

Met ongeveer 20 personen gaan karten is een mooie groep , moet niet veel meer worden.
Ik vindt het een leuk initiatief van de MSCN om zoiets op te zetten , en naar mijn mening niet verplicht om de regio clubs hierover te informeren

Edwin van Loenhout
voorzitter MCB

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Eelke schreef:

Het idee is juist dat het qua de tijd dat je van huis bent enigszins meevalt, omdat het "in de buurt" is. Met vijf avonden voor het hele land wordt dat welliswaar een beetje een compromis, en als je pech hebt het toch nog ver kan zijn, maar alla, mogelijk is op dat vlak nog verbetering op komst (zie boven)




Wij zijn met een behoorlijke actieve groep zuid-limburgers, ik denk dat er daar echter weinig van zin hebben om naar de regio Eindhoven te rijden op een doordeweekse avond voor een clubavond.
Dit zal ook wel gelden voor de mensen uit West-Brabant. (al kunnen die dan weer naar zuid-holland o.i.d, maar zoiets gaat bij ons gewoon niet.)
Wij hebben zelf wel eens zoiets opgezet, in Midden-Limburg. Daar kwam toch aardig wat volk op af, en was voor iedereen goed te doen.

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Mij maakt het in principe niets uit om eens wat verder te rijden voor een meeting (wel het liefst in het weekend)en ook het idee om zeg maar 2 provincies samen te pakken per meeting spreekt mij zeer aan!

Dit omdat we hier in Limburg toch al regelmatig "meetings" e.d. hebben en we op die wijze (2 prov. per meeting) eens andere gezichten zien.

Tsja en nu kun je wel zeggen "andere gezichten zie je ook tijdens ritten" en dat klopt ook wel maar dan heb je meestal niet de tijd om even gezellig te kletsen e.d.

Tsja en over die coordinatoren.. ik denk dat de huiskamers daar zelf wel uit zullen komen..

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

In het weekend maakt ons ook niet uit, maar de club avonden zijn door de weeks. School en werk gaan helaas gewoon door..... :x
Het lijkt mij echter ook wel gezellig om ook de andere gezichten eens wat beter te leren kennen, dat doe je bij een rit eigenlijk toch niet; daar zijn die avonden wel heel geschikt voor.
We wachten nog maar ff af, wat er met de limburg-brabant avond gebeurt ;)

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

ik vind het jammer dat het argument van "school" of "werk" wordt gebruikt om niet naar een club avond te komen. deze avonden worden eens in de zoveel tijd georganiseerd en zijn dus makkelijk op te nemen in je agenda. als je nu al weet dat je die bewuste avond dienst hebt, kan je nu al proberen een collega te vinden om voor jou in te vallen. datzelfde doe ik ook als ik in het weekeinde dienst zou hebben. gezelligheid gaat bij mij boven werken :)
helaas kan ik zelf niet in dordrecht erbij zijn omdat mijn vader dan jarig is en ik vind het lullig om daar niet bij te zijn.

nogmaals ik zou het jammer vinden als er niemand komt opdagen op een clubavond vanwege studie of werk. overal is wel een mouw aan te passen, toch ;)

de volgende keer dat de MSCN weer iets heeft in zuid holland zal ik zeker proberen erbij te zijn (mits er niet weer een familielid jarig is :P )

~jw~

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Euhmm, even een andere vraag, weet niet of ik die in dit topic juist neerzet, maar zijn deze clubavonden ook toegankelijk voor niet-leden ?? Om even te kijken en de sfeer te proeven ??

Grtz,
Tex ;)

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Ja, absoluut. Alle Mini-rijders en geinteresseerden zijn welkom.

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Toppie :+) Zal m'n auto dan wel op een discrete plek ver bij de Mini's vandaan zetten :9

Grtz,
Tex. ;)

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Geen vragen, ook geen discussie, maar algemeen genoeg om maar even hier te zetten: ik heb wat foto's van de eerste drie clubavonden online gezet.

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Eelke in Clubavond, Eindhoven, Maandag 21 Maart schreef:
De personen die de verantwoordelijkheid voor clubavond hebben....



Wie zijn die personen? (Misschien makkelijk om te weten als je zelf ideeen hebt)

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Top dat er nu een vervolg komt op de clubavonden! Erg leuk en handig om de minirijders uit je omgeving wat beter te leren kennen.
Mede dankzij de clubavond heb ik nu een bijrijder naar Salou!

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Op verzoek hier even het lijstje mensen die de fakkel gaan overnemen voor de clubavonden:

Dordrecht: Demelza van der Lans, Jan-Willem van Lottum (minikoektrommel)
Duiven: Dolf Dirksen, Simon Wezendonk
Eindhoven: ????, aanmeldingen welkom
Heerenveen: Bertina v/d Vegt (Tincu) en Armin Hoekstra
Huizen: ikzelf, tweede aanmelding welkom
Nijverdal: Roald Rakers, tweede aanmelding welkom
Swalmen: Rik Mertens, Rob Absil

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Goh Brabant doet niet echt mee???

Ik ben helaas nu en straks niet in de positie om te kunnen helpen hieraan. Eindhoven ligt een beetje buiten bereik voor me en ja Waalwijk heeft geen kartbaan...

Kom op Brabo's iemand???

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Wat moet ik doen? ;)

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Van het convocaat:

***: We zijn nog op zoek naar enthousiaste leden die in het vervolg deze avond willen gaan organiseren. Interesse? Neem contact op met Eelke Blok (zie verder). Lukt dit niet, dan zal 5 september voorlopig helaas de laatste clubavond in Eindhoven zijn.


RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Per toeval begreep ik ergens dat Mini Power de Clubavond in Eindhoven gaat begeleiden, klopt dat?

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Ja, dat klopt (dan heb je goede bronnen :P )

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Idd, nog eens bevestigd.... :)

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Voor de organisatoren van de clubavonden (de rest kan hier ophouden met lezen ;) )

Tincu heeft enige tijd geleden een mailtje rondgestuurd over flyers voor de clubavonden. Ik weet niet of meer mensen deze flyers gezien hebben. Ik vind het idee van een flyer voor de clubavond goed; de flyer van Tincu geeft ook goed weer wat de clubavond inhoud.

Maar.....Mijn eerste indruk was: "Poeh wat veel tekst, weg ermee" Ik was meer op zoek naar iets pakkenders, weinig woorden, toch duidelijk. Bijvoorbeeld de Gespot flyer... Misschien is het mogelijk om deze een beetje te verbouwen zodat ook de data van de clubavond in de regio erop staat...

Wat vinden we hiervan? Of heeft iemand nog een ander idee?

(Edit 2 minuten later): Ik dacht eerst aan het toevoegen van een regel onderaan de flyer bv: "Tip: MSCN Clubavond, iedere eerste dinsdag van de even maanden euro indoor karting Swalmen.

een 2e idee: de flyer van Tincu op de achterkant van de gespot flyer; voorkant pakkend, achterkant informatief....

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

goed idee, waar staat die 'gespot' flyer? Ik wil wel kijken hoe we dat kunnen combineren.

groet,

Armin

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

die staan in dit topic

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Ik snap het idee maar heb even een opmerking.

De clubavond flyer is gemaakt met de gedachte 'm hier en daar op te hangen (winkels, Mini-boeren ed), niet specifiek om Mini's mee te flyeren.

Ik schrijf meestal even een persoonlijke noot op een gespotflyer (clubavond of ander evenement in de nabije toekomst), maar je bent natuurlijk vrij om te doen met de flyer wat je wilt (het concept zoals je dat gekregen hebt van mij is wel goedgekeurd/aangepast door het bestuur).

Het is trouwens niet alleen een flyer voor de coordinators, maar ik heb jullie benaderd zodat jullie de flyer eventueel naar wensen kunnen aanpassen, en dan onder de lokale Minirijders kunnen versprijden zodat er niet -tig verschillende flyers per regio in omloop zijn. Het mooiste is natuurlijk wel 1 gelijke flyer voor alle regio's, dus (zoals ik bij de meeste mailtjes ook gemeld heb) opmerkingen en suggesties zijn welkom :)

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Uit de Arnhem/Nijmegen huiskamer:

Eelke schreef:
of een keer iemand uitnodigen die iets speciaals doet met mini's ,of een van de betere monteurs kun je vragen stellen als er iets met je mini is of wil gaan doen veranderen...



Kofferbakverkoop gaat denk ik te ver bij het idee van de clubavonden weg. (Al is het misschien een leuk idee als "extra" activiteit). De andere dingen die je noemt zijn prima ideeen. Verder kun je ook eraan denken om in plaats van te kletsen op de kartbaan een keer bijvoorbeeld een lokaal automuseum te bezoeken of zoiets.




Dat is leuk bedacht, maar hoe bereik je de mensen die willen komen die NIET op het forum oid zitten?
In het clubblad wordt immers van een vaste lokatie gesproken. Als je ergens anders heen gaat wordt het (naar mijn idee) meer een verkapte regionale forum meeting, ook leuk, daar niet van, maar de oorsprong van dit bericht ging over hoe je meer mensen aantrekt voor een clubavond (iets waar ik ook nog steeds benieuwd naar ben).

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Het idee is dat dat soort dingen lang van te voren bedacht en voorbereid worden zodat het in het clubblad vermeld kan worden. Dus zo bereik je iedereen van de club.

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Overigens is het wel een punt dat hier duidelijke richtlijnen voor moeten komen. Ik geloof wel dat er in het clubblad deadlines staan (maar weet dat ook niet zeker), maar ik weet niet of het even duidelijk is wanneer de betreffende editie dan uitkomt.

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Is dit misschien een idee? :P
Verdelen in West(ontwikkeld deel O:) ) en Oost (of bij limburg voegen..... :9 )brabant?(scheidslijn : alles na tilburg is oost...)

afijn.. is ook weer niet nodig, wij ( miniboer en ikke) komen gewoon weer naar dordrecht! was erg leuk vorig jaar!

doei,
Lex

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Op de clubavond in Eindhoven hebben we het al gehad over een andere locatie, omdat ze verschrikkelijk onvriendelijk personeel in het kartcentrum rond hebben lopen.
Toen was het idee om een ander kartcentrum te zoeken, of misschien een café. We zaten te denken om de regio een beetje richting Tilburg te verplaatsen, omdat we zo hopen dat er meer mensen op af komen. In Eindhoven is het namelijk altijd rustig (neemt niet weg dat het niet gezellig is).

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Het zal wel altijd op een zelfde plek gehouden moeten worden, maar kunnen wel kijken voor een andere locatie uiteraard... ;)

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

leon groart schreef:
3jaar uit het mini wereldje geweest maar is wel leuk om weer terug te zijn alleen de club avonden in huizen vind ik geen aanrader is een clubje en je bent NIET welkom toch raar voor mini begrippen?



Het is jammer dat je je niet welkom voelde. Ik kan je verzekeren dat iedereen welkom is, maar welkom [i:1581wfb1]zijn[/i:1581wfb1] en je welkom [i:1581wfb1]voelen[/i:1581wfb1] zijn (helaas) verschillende dingen. Het kan moeilijk zijn om als nieuweling aansluiting te vinden bij een groep mensen die elkaar al wat langer kent (dat geldt algemeen). Ik heb je een PM gestuurd om het eens te hebben over specifieke redenen hiervoor, want het is wel de bedoeling dat iedereen zich welkom voelt :)

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Oeps, ik moet me nu ook schuldig voelen.O:)

Ik probeer zelf redelijk om nieuwkomers wat meer aan te spreken, maar ik kom er niet altijd geheel aan toe. Nadeel is ook de opstelling in Huizen. Door niet super veel ruimte onstaat er snel een kring. Als je daarna als nieuweling binnekomt kan ik me voorstellen dat het wat lastig is om je ertussen te mengen.
Ik zou zeggen: probeer het nog eens. Wil ook helpen om een btje bijtijds te zijn. Dan is het niet zo druk en is het denk ik makkelijker om contact te krijgen zeg maar. Ik moet zeggen dat ik mij in het begin ook niet bijster welkom voelde, maar ik kan uit ervaring zeggen dat dat niet zo is.

Wat trouwens ook wel wil helpen (bij mij iig) is gewoon ergens bij gaan staan en gewoon meeconverseren. Vergt misschien wat durf, maar dan is het ijs wel gebroken.

Greetzzz, en hopelijk tot de volgende clubavond.

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Ik ben vorig jaar december voor het eerst naar
een clubavond in Huizen geweest en voelde mij
daar direct welkom.
Het is wel zo dat veel mensen elkaar al kennen
en daardoor lijkt het misschien dat je niet
welkom bent. Er is natuurlijk één bindende factor
en dat is de Mini.
Ik zou zeggen; kom de volgende keer nog eens,
misschien was je eerste bezoek aan de clubavond
een valse start..

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Beste Leon,

Wij hebben een link; jij hebt namelijk net als ik ook een blue star :)

Dus ik zou zeggen, kom de volgende keer gezellig langs, zorg ik dat ik er ook ben. En uiteraard hoop ik dat je ook richting de clubdag gaat.

Kijk even in de huiskamer van gooi en vechtstreek waar en hoelaat we vertrekken.

gr Joost

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Leon, ik kan me inderdaad voorstellen dat je je wat buitengesloten voelt op zo'n eerste bijeenkomst met allemaal onbekende gezichten. Dit is niet omdat je niet welkom bent, maar gewoon omdat je een stukje aansluiting mist en de rest jou niet kent. Bij het kartcentrum lopen ook andere mensen rond die niets met mini's te maken hebben, dus niet iedere onbekende wordt zomaar aangesproken. Je zult zien dat dit vanzelf doorbroken wordt als je je hoofd wat vaker laat zien bij evenementen (zoals de clubdag en de clubavond) en de ritten. De andere minirijders gaan jou dan herkennen als de eigenaar van die Blue Star (zijn tenslotte redelijk zeldzaam in Nederland) en willen daardoor graag even een praatje met je maken. Op zo'n clubavond in de winter is die link tussen persoon en de bijbehorende mini er niet omdat de auto's buiten in de kou staan en de minirijders het grootste deel van de tijd binnen zitten.
Kom dus vooral volgende keer weer langs, en neem zelf de stap om je aan te sluiten bij discussies van (een van) de groepjes minirijders. De mini is wat we als gezamenlijke passie hebben, als je het daarover gaat hebben zul je vanzelf in de groep worden opgenomen. Vraag bijvoorbeeld van wie die ene bijzondere mini is die buiten staat.
En zoals al eerder gezegd, als je wat vroeger (tussen 19.00 en 19.30) op de avond al aanwezig bent is het nog niet zo druk, dan is het waarschijnlijk wat makkelijker om je eerste contacten te leggen.

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Zo is dat. Bij de maandelijkse bijeenkomsten van onze club valt het meteen op als je nieuw bent, en aan elk nieuw gezicht wordt gevraagd zichzelf kort voor te stellen (thank god was dat nog niet toen ik erbij kwam). Er zijn dan altijd mensen die reageren van hé ik woon ook in die buurt of hé ik heb ook zo'n mini..het ijs is gebroken en die persoon zie je na het officiële gedeelte van de vergadering (dus als er alleen nog wordt gekletst en gedronken) zelden alleen staan.

default

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

ik ben er in utrecht ook en heb al afgesproken.
ik heb wel al eens eerder in de miniclub meegeweest alleen nooit naar de avonden geweest.
ik ben er ook 3 jaar helemaal uitgeweest vanwege dat ik endurens karting deed en er ging giga veel tijd inzitten maar ben heel blij weer terug te zijn jullie zullen de bleustar meer zien op club meetings.

RE: Algemene vragen en discussie over de clubavonden

Racing Green: zo'n officieel gedeelte hebben wij niet bij de clubavonden, zoals Ivo ook al zegt is het ook op een locatie waar ook andere mensen komen, dus dan zijn de dingen die je noemt toch wat lastiger. Maar, ik denk dat met de suggesties die al gegeven we al een heel eind komen :)