Lidmaatschap club: privileges?

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Ja, ik gooi even de knuppel in het hoenderhok! Als dit niet mag, of als het uit de hand loopt, lieve mods, verwijder het dan gerust. Verhaaltje: ik stond afgelopen zondag in de rij bij de frietenkoning op de clubdag in Utrecht. Daar staat een medebezoeker, notabene een standhouder, luidkeels te verkondigen dat ze haar lidmaatschap van de club heeft opgezegd. 'Dit soort clubdagen was toch gratis toegankelijk en het forum bevat toch alle informatie die je zoekt'. Dit stuitte mij tegen de borst, want wie betalen die clubdagen en het forum? De sponsors en, juist, de leden van de club. Als meer leden deze gedachtegang delen, haken ze ook af en zijn er binnenkort geen club, forum en clubdagen meer. En iedereen die naar de clubdag komt en op dit forum rondzwemt zonder lid te zijn, teert feitelijk op het budget dat door de sponsors en leden van de club ter beschikking gesteld wordt.

Lang verhaal kort: ik zou het niet gek vinden als het lidmaatschap van de club meer privileges met zich mee zou brengen, of andersom; dat niet-leden minder gratis toegang krijgen. Heel eenvoudig: een clubdag (toepasselijk woord, overigens) is gratis voor clubleden, andere bezoekers betalen € 2,50 per mini, of € 10,- per bus / grote aanhanger. 't Is niet veel, maar toch. Zo ook dit forum. Geen lid? Verminderd toegang, bijvoorbeeld alleen tot de 'Algemeen' en 'Forum' delen. Het doel om mensen lid te laten worden / blijven van de club, om het voortbestaan te garanderen. Het lidmaatschap kost maar € 24,50 per jaar!

Nou, eens kijken wat ik nu ontketen...

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Klinkt logisch en goed! Dat is bij het inschrijven van veel ritten van de MSCN toch ook al het geval??

Goed punt!

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Je hebt helemaal gelijk Hugo. Je kunt hier idd een hele veldslag mee ontketenen. Ik denk echter niet dat het aan de forumleden is om te bepalen wat er wel kan en wat niet. Dit is iets wat door het bestuur bepaald moet worden.

Ik moet wel zeggen dat een deel van het forum eventueel afgesloten kan worden voor niet-leden een idee is, wat tevens uitvoerbaar is. Op een forum voor de peugeot Gti is bijvoorbeeld het technische deel wel te lezen voor niet-leden, maar men kan er niet posten. Wat op dit betreffende forum ook gedaan word, is het duidelijk vermelden wie wel en wie geen lid is van de club. Dit maakt, evenals op dit forum geen verschil, aangezien men daar net zo goed liefhebber is van de auto als hier. Men kijkt elkaar er niet op aan.

Het entree vragen voor evenementen is ook een mogelijkheid, maar dit wordt in een bepaalde vorm al gedaan. Kijk maar naar de papieren die je gehad hebt voot het batavia-weekend en ook voor het Ardennen-weekend. Daar staat duidelijk vermeld wat het kost als je wel lid bent en wat het kost voor een niet-lid.

Uit ervaring bij een andere vereniging weet ik dat het voor het bestuur zeer moeilijk is om te bepalen wat wel en wat nite redelijk is om een niet-lid te ontzeggen. Het moet voor niet-leden ook aantrekkelijk zijn om lid te worden, afhankelijk van de behoefte van die persoon.

Ik zou zeggen: Laten we eerst eens zien wat andere mensen ervan denken. Misschien is dit nog niet zo'n slecht idee van je, om even de "Knuppel in het hoenderhok te gooien".

Groeten, Bram

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Mijn ervaring is juist dat het forum en de clubdag de enige evenementen zijn waar geen onderscheid wordt gemaakt tussen leden en niet leden. Op de clubdag denk ik ook niet dat het verstandig is om onderscheid te maken tussen leden en niet leden. Dat is namelijk het evenement waar er voor 'nieuwe' enthousiastelingen echt gelegenheid is om contact te leggen met andere minirijders/clubleden. Door dan entree te gaan vragen schrik je ook potentiele leden van dit nu erg laagdrempelige evenement af.

Dat een deel van het forum meer afgeschermd wordt, is mogelijk wel een goed plan. Ik weet echter niet hoeveel extra werk dit voor de moderators is en of de kostenbesparing door minder data-transport opweegt tegen dit extra werk. Zo verschrikkelijk duur is internet-verkeer tegenwoordig nou ook niet meer, en de kosten voor domeinnaam en opslagruimte zullen niet dalen.

Ik ben overigens met de omgekeerde argumentatie lid geworden dan de topicstarter in het voorbeeld noemt. Dankzij het feit dat de evenementen van de minisevenclub opengesteld zijn voor niet leden (al dan niet tegen (extra) betaling) ben ik me langzaam welkom gaan voelen bij de club en heb ik deze zomer de beslissing genomen om toch maar lid te worden. Mede omdat je een deel van de kosten 'terugverdient' als je meedoet aan ritten en bijvoorbeeld het Ardennenweekend door een lager inschrijfgeld voor leden.

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Ach, ik doe helemaal niet mee met ritten, heb ook geen voordeel van de kosten reducties dus.
Echter het enige waar ik naartoe ga zijn de clubdagen, welke gratis zijn, en naar het IMM, welke geen kostenreductie met zich meebrengt, ook niet als je lid bent van een miniclub.
Echter om een entree te vragen van E2,- bij een clubdag per lid en E4,- voor een niet lid, vind ik een goed plan.
Wat ik overigens ook vind voor het feit om het forum beperkt open te stellen, dit kan tevens verder uitgebreid worden op de gehele internetsite (toen ik 12 jaar geleden een mini wilde kopen ben ik ook eerst lid geworden voordat ik de kleine advertenties achter in het magazine kon lezen).
Wat mij betreft mag de gebruikersnaam hier op het forum best gekoppeld worden aan het lidmaatschapsnummer (voorzover mogelijk).

En wat betreft het bestuur; die vertegenwoordigen toch de leden? Dus volgens mij kan dit gewoon bespreekbaar gemaakt worden in een bestuursvergadering.

Kortom, hoe het verder ingevuld gaat worden is mij gelijk, echter het voordeel van de clubwinkel en de korting welke je bij sommige mini-dealers krijgt vind ik op dit moment niet toereikend, in de clubwinkel heb ik ooit een beker gekocht en bij de dealers heb ik nooit m'n lidmaatschap hoeven aantonen om korting te krijgen, zeker niet als je al 12 jaar voor 6 mini's spullen komt halen bij dezelfde dealer.

Inderdaad, ook ik overweeg om m'n lidmaatschap op te zeggen, ik woon nu bij m'n broertje in de buurt, die is ook lid, en elke euro kan ik op dit moment goed gebruiken.

Groet ron

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Idd hugo, je hebt een punt.

Ik ben ook geen lid, voornamelijk omdat ik, tot afgelopen jaar, lid was van een andere, lokale, miniclub.
Daarbij ben ik ook geen rittenrijder. Dus de kortingen die je daar krijgt, zijn voor mij ook niet interessant.

Waar je wel aan moet denken is dat ook een autoclub, aan promotie moet doen (zoals de clubdag, m.i.).
Door daar entree te gaan vragen, kan ik me voorstellen dat je toch mensen afstoot.
Ik zou het geen probleem vinden om bijv. 5 euro te moeten betalen.

Wat betrefd het forum, geld hetzelfde. Als ik hier als niet-lid maar de helft van het forum zou kunnen bekijken, zit ik zo op andere, buitenlandse, gratis, fora. Daar zul je dus ook niets mee opschieten.

Het blijft dus wikken en wegen tussen het aantrekken van nieuwe leden en het behouden van oude leden. Dit is idd iets dat het bestuur moet bepalen!

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Het enige waar ik gebruik van maak van de club is het Forum. Ben alleen daarvoor lid geworden. Zonder leden geen club, zonder club geen forum.
Ben nu al een tijdje Mini-loos, maar omdat er toch wel weer een komt, blijf ik maar gewoon lid.


Ik vind het geen goed idee om het forum te beperken voor alleen diegenen die lid zijn. Ten eerste sluit je een hoop gebruikers met kennis uit en ten tweede sluit je mensen uit die zich willen oriënteren op een Mini. (Heb hetzelfde ervaren toen ik een MG zocht en ik geen toegang kon krijgen tot het forum van de MG-club)



En het nieuwjaars-presentje is natuurlijk al een reden op zich om lid te worden... Ik gebruik de coole winkelwagenmunt-sleutelhanger nog steeds... :P

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Idd, de goodies die je krijgt vond ik ook wel grappig :P

maar idd, ik heb nog geen enkel merkbaar voordeel gehad van mijn lidmaatschap van de club...
Maar ik ben en blijf wel lid. Zonder leden geen club, zonder club geen forum. En dat laatste, daar gaat het me nu net om: het forum dus.

Verder ben ik voor het eerst naar een clubdag geweest, erg leuk! Maar het lijkt me niet een goed idee om er al te hoge bedragen voor te vragen voor entree ed.
En dan zou mijn vader bijvoorbeeld wel moeten betalen en ik met mn lidmaatschapkaartje niet? Beetje onzin eigenlijk.

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Ik ben zelf geen lid, maar Dree wel, left mee op zijn lidmaatschap, is ook niet nodig lijkt me om met twee man uit een gezin lid te zijn.
Ik denk niet dat lid zijn van een club betekent dat je direct voordelen ermee moet krijgen, 't is wel meegenomen natuurlijk maar het gaat toch om het 'clubgevoel'. En zoals al eerder gezegd, zonder leden geen club en zonder club geen forum en ander activiteiten. (en geen clubblad)

Van de voetbalclub ben je toch ook lid, en daar moet je jezelf eerst kapot rennen op het veld en daarna ook nog je eigen potje bier betalen. Om maar even een hele ander clublidmaatschap als voorbeeld te nemen.

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Ik ben op het moment ook geen lid (overigens wel jaren lid geweest) en het is zoals al opgemerkt eigenlijk meer een soort clubgevoel voor mij geweest dan dat je er echt voordelen van hebt.

Om nu mensen te gaan weren van fora om dat ze geen lid zijn gaat me een beetje ver en schrikt mensen af die snel zullen denken met een soort van exclusief clubje te maken te hebben.

Entree gaan vragen voor de Minidag? En wat krijg je daar dan voor? Toegang tot wat standjes en je mag naar een stel Mini's kijken? Gaan haalbare kaart denk ik.

Dennis

Die volgend jaar waarschijnlijk gewoon weer lid is :)

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Ik ben twee jaar lid geweest van de club (jaja, da`s een tijd....), maar heb begin dit jaar besloten mijn lidmaatschap op te zeggen.
Waarom?Deels omdat ik niet echt een clubmens ben; vind het enorm leuk om nieuwe mensen te leren kennen en informatie uit te wisselen (en meningen uit te wisselen, he Eelke ;) ),maar dat kan ook via het forum.

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Ergens vind ik het een heel goed punt,zeker als je kijkt en zoals ilsjepilsje al aanhaalt,je bent ook lid van de voetbalclub bijvoorbeeld.
Hoewel ik het wel leuk zou vinden om es niet te rennen en toch een pintje te krijgen van de club. (tip!!,lol)

Ook ik ben (nog) geen lid.
Maar ik denk idd wel dat je mensen afschrikt door delen van het forum niet beschikbaar te stellen.

Echter vind ik bijvoorbeeld wel dat "buitenstaanders" bijvoorbeeld geen toegang zouden moeten kunnen krijgen tot de "markt" binnen het forum bijvoorbeeld,evenals "shop".
Dit schrikt niet af,maar nodigt misschien ui tot lid worden.
Echter het forum zelf maar half beschikbaar maken (in hoevere dat kan?!) lijkt me een slecht plan.

De clubdag heb ik als erg prettig ervaren en ik ben er eentje die eerst de kat uit de boom kijkt alvorens egens aan deel te gaan nemen.
Daar wil ik wel bijzetten dat een entree voor een buitenstaander van bijvoorbeeld 2,50 mij persoonlijk niet af zou schrikken.

Handelaren en zo mogen van mij wel meer betalen,ten slotte gooien die ook heel marktplaats en speurders en dat soort sites vol met hun "handel" (waar ik pesoonlijk overigens helemaal de ziekte van krijg,maar das en ander topic misschien)en dus gooien ze ook een deel van het terrein "vol" met hun spullen,bus en aanhangwagens.Betalen dus.
Ten slotte verdienen ze er ook weer aan.

Als je ook entree heft voor de lid zijnden dan mag daar wel iets tegenover staan ja,een pilsje bij je entreekaartje?? ;)
Zoals Dennis al zegt "wat krijg je daar dan voor?"
Wat mij in deze opvalt is dat je hoort "geen merkbaar voordeel",mits dit gedaan word dan moet dat dus wel degelijk merkbaar worden anders stappen mensen op.

Ik vind het dan ook goed dat je dit even ter sprake brengt Hugo.
Als ik heel eerlijk ben,had ik (maar dat ben ik) waaschijnlijk die knuppel (met of zonder hoenderhok erbij,hahaha) tegen betreffend persoon zijn schenen aangegooid en hem/haar daar meteen even op een nette manier op gewezen,dat dat niet op zo`n manier hoeft.
Je kunt je dan ook afvragen in hoeverre je iets moet kopen bij zo iemand zijn/haar standje en hoe serieus je zo iemand moet nemen?!

Ik wil er wel even bijzetten dat dit echt een supergoed forum is en waar iedereen met respect met elkaar omgaat en zo,ik heb wel anders meegemaakt op een bepaald forum.
Dit is echt ordentelijk,maar dat word dan ook goed bijgehouden door enkele personen,waarvoor mijn waardering :)

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Ik had al een mini toen ik lid werd van de MSCN, nu 5 ongeveer 5 jaar geleden. Via het forum, lid sinds 2003, ben ik veel meer te weten gekomen over mini's en heb ik veel mensen leren kennen en vriendschappen gesloten. Ik vind het prima om entrée op de clubdag te vragen, dit doe je voor ritten ook. Het terrein moet afgehuurd en een aantal kosten eromheen, dat is niet gratis en mag uit directe opbrengsten op de clubdag worden betaald. Dus leden een paar euro en gasten een euro meer. Iedereen neemt zijn clubkaart mee net als bij ritten en er staat altijd al iemand bij de poort voor instrukties, geen probleem. Een ander punt is dat de clubdag dan nog wel wat mist. Ik neem weleens introducees mee, die lopen een keer met je mee over het terrein en daarna begint het snel te vervelen. "Ik ga weer naar huis."

Mijn idee: maak die clubdag aantrekkelijk voor breed publiek en maak de tongen los door:

1) Workshops
2) "Laat je mini checken"
3) Springkussen voor kids
4) Een ritje koppelen aan deze dag, velen gaan al supergezellig uit alle uithoeken in colonne en daarna bij aankomst valt die saamhorigheid uiteen. Ga daar mee aan de slag!
5) Nodig een artiest uit, clows, vuurspuwer
6) Recordpogingen (hoeveel in een mini, snelste banden wisselaar, etc.)

Wie heeft nog meer ideeën?
Hoe maken andere autoclubs zo'n dag aantrekkelijker?

...zo wordt het gewoon een must om lid te zijn, mee te betalen aan de clubpot, mee te denken ipv af te geven omdat zeiken zo makkelijk is. Clubgevoel en wij minirijders, daar gaat het om, samen van je hobby genieten in tijden dat steeds meer geldkranen drooglopen. Denk niet ego en mijn portemonnaie, maar socio!

Clubdag is een groepsclubdag!

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Wij zijn BEIDE VOL LID! ja zeker..., geen B-leden hier.

Wij vinden deze club echt supergezellig, hebben al veel geleerd over mini's. Het is zelfs zo dat als de club niet leuk/gezellig was geweest ik geen 10 mini's had maar gewoon 1 voor de lol :x
Andere autoclubs zijn VEEEEEEL primitiever ;)
(ben al gaan kijken bij Saab, Kever, Daf, Trabant, Jaguar, Solex, Fiat 500)

Nee echt Super!
De organisatie van de MSCN bestaat alleen uit vrijwilligers en die zetten zich allemaal voor ONS in voor de 100%, Dat mag ook wel eens gezegd worden.

De clubdag? Ja die kost de MSCN gewoon geld! Terreinhuur, Dixi's (of ze nu wel of niet stinken...)

In de loop van de tijd dat ik lid ben is er al heel wat veranderd. Eerst alleen de stuurvaardigheden, nu echt [u:3lyg5cvv]clubDAG[/u:3lyg5cvv] Over de 200 mini's die het terrein lekker druk maken. Babbelen met mensen die je anders weinig of niet ziet, onderdelen scoren, sturen, ideeen opdoen; gewoon leuk!

Sja een vuurspuwer hoeft dan voor mij echt niet. Ik kan me wel vermaken [u:3lyg5cvv]de hele dag[/u:3lyg5cvv]. Ik ben nog nooit vroegtijdig naar huis gegaan. O jawel, 1x toen iemand me belde dat zijn mini met pech stond ;)
Gratis entree is prima vind ik, alhoewel een kleine bijdrage me niet tegen zou staan. Wij betalen trouwens sowieso 5 euro om mee te doen aan het sturen... dus dat zou dan gratis kunnen zijn :P zo heb je toch je entree en toch je: "Wat er tegenover staat"

Maar over de clubdag zijn al zoveel ideeen geschreven, zoals de kleppendekselrace, de RC mini race, en wat zie je dan op zo'n dag? ZONDE! niemand maakt er gebruik van, terwijl er echt mensen zich voor hebben ingezet voor JOU.

Een springkussen zou leuk zijn ja... maar wie ben ik om dat te vragen???

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Bijou schreef:

1) Workshops
2) "Laat je mini checken"
3) Springkussen voor kids
4) Een ritje koppelen aan deze dag, velen gaan al supergezellig uit alle uithoeken in colonne en daarna bij aankomst valt die saamhorigheid uiteen. Ga daar mee aan de slag!
5) Nodig een artiest uit, clowns, vuurspuwer
6) Recordpogingen (hoeveel in een mini, snelste banden wisselaar, etc.)




echt keigoeie ideetjes!!
Met een eventueel prijsje voor de rcord winnaar,leuke gadget voor de mini uiteraard,gegeven door 1 van de handelsposten bijvoorbeeld?,Of ook betaald van de kleine bijdrage aan de entree??

Bijou":qqppe2xb]
Clubgevoel en wij minirijders, daar gaat het om, samen van je hobby genieten in tijden dat steeds meer geldkranen drooglopen. Denk niet ego en mijn portemonnaie, maar socio!

Clubdag is een groepsclubdag![/quote:qqppe2xb]

Beter kan je het niet zegen toch. :D

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Goeie discussie!!!

maar,

Ivo schreef:
Mijn ervaring is juist dat het forum en de clubdag de enige evenementen zijn waar geen onderscheid wordt gemaakt tussen leden en niet leden. Op de clubdag denk ik ook niet dat het verstandig is om onderscheid te maken tussen leden en niet leden. Dat is namelijk het evenement waar er voor 'nieuwe' enthousiastelingen echt gelegenheid is om contact te leggen met andere minirijders/clubleden. Door dan entree te gaan vragen schrik je ook potentiele leden van dit nu erg laagdrempelige evenement af.

Dat een deel van het forum meer afgeschermd wordt, is mogelijk wel een goed plan.



Hier ben ik het niet mee eens. Voor de clubdag zal (bijna) niemand het erg vinden om een kleine bijdrage te leveren. De dag kost de club geld. Clubleden betalen daar aan mee. Niet-clubleden niet. Dat is een btje scheef.

Het forum is weer iets heel anders. Ik denk dat dat de eerste stap is voor beginnende mini-rijders om het mini-wereldje een beetje te verkennen en mensen te leren kennen. Dat gedeeltelijk af te sluiten zou denk ik resulteren in minder mini-mensen die bijv. naar de clubdagen of clubavonden te komen.

Zelf was ik al lid 1 of 2 jaar voordat ik m'n eerste mini had. Vergeet ook niet de "Seven" die je een paar keer per jaar krijgt, waar tog ook wel leuke dingen in staan. Het is mij ook nooit om kostenbesparing gegaan. Aangezien ik tot nu toe erg weinig ritten heb gereden heb ik waarschijnlijk alleen maar verlies geleden. Maar zoals ook al eerder gezegd: "Zonder leden geen club, en zonder club geen mini-evenementen ed."

Kortom:
- Laat het forum vrij zoals het is. Dit is een lage drempel voor beginnende mini-rijders.
- Een kleine bijdrage voor clubdagen en/of clubavonden is wat mij betreft geen probleem.

Tot zover,

Greetzzz

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Bijou schreef:
Wie heeft nog meer ideeën?
Hoe maken andere autoclubs zo'n dag aantrekkelijker?





Ik heb redelijk wat ervaring met andere clubs, de contributie die je betaalt is erg verschillend. Bij de meeste clubs krijg je korting op de clubshop/merchandise, een clubblad thuisgestuurd, deelname aan toerritten/evenementen, welke specifiek voor clubleden zijn etc. Bij veel clubs met een website,of forum is een bepaalt gedeelte toegankelijk voor alle bezoekers, en is er een afgeschermd forumgedeelte voor de leden. In deze forums worden vaak specifieke ritten besproken, deelname aan evenementen als bv Speed en clubspecials, en algemene onderwerpen wat de clubleden aangaan, zoals bestuurlijke onderwerpen.

Overigens ben ik zelf wél lid van de MSCN, rijd bijna nooit ritten mee, maar ben wél op bijna alle clubdagen-en avonden. Ook het blad "Seven" zie ik graag op de mat vallen. :)

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Heerlijk wat een topic... Hier móet ik ook even wat posten.

Ook wij zijn beiden lid, A en B dan wel maar we hebben ook maar 1 Mini ;) . In eerste instantie ben ik lid geworden van de club omdat dat bij de auto hoort, nu ben ik lid voor de ritten klassementen, zonder lidmaatschap geen klassement.

Aangezien wij niet het talent hebben om bij ritten in de top 3 te eindigen (tot op heden) houden we eigenlijk niks over aan het rijden van de ritten, behalve veel plezier. Dan is het wel zo leuk als je aan het eind van het jaar een toch een leuk prijsje krijgt als je 10e bent geworden in 1 of ander klassement, gewoon door veel deel te nemen aan ritten. Behalve de korting bij ritten is dat voor ons een extra rede om lid te zijn.

Entree vragen voor de clubdag ben ik het niet mee eens, het is een open dag van de Mini club waar niet-leden eens mee mogen kijken. Dat er op de clubdag meer moet worden gedaan om niet leden te overtuigen lid te worden ben ik het mee eens, maar niet door dingen af te schermen of extra geld te vragen. Zelf vind ik het uitreiken van de bekers van de clubkampioenschappen op de eerste clubdag een idee. Een beetje reclame voor het clubkampioenschap, wil je meedoen en ook eens in het zonnetje worden gezet, dan moet je lid worden. Probleem is dan dat er weer niemand naar de ALV gaat...

Verder ben ik het ermee eens dat er méér dingen moeten worden georganiseer die alleen voor leden zijn, zoals de sleutelcursus, Dyno dag, fondue avond, misschien ook 1 van de kampeerweekenden. Niet leden even laten ruiken aan de gezelligheid op de clubdag en clubavond, wil je meer gezelligheid moet je maar lid worden.

De huidige constructie bij ritten, niet leden betalen meer, vind ik goed. Zo laat je toch iemand kennismaken met het ritten rijden en clubgevoel.

Het forum is een beetje het uithangbord van de club. Aangezien de club een toegankelijke uitstraling heeft, dat weer een goed imago geeft, zou ik het niet gedeeltelijk afsluiten. Maar dat blijft een keuze van bestuur.

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Die wedstrijddingen bij een Clubdag lijkt me een top idee! Wat meer spektakel en dingen om naar te kijken is wel leuk. Als je op zo'n clubdag tientallen mensen tegen komt die je kent is het natuurlijk heel gezellig.
Ken je wat minder mensen dan is het toch vooral mini's kijken. Ik had het na een uurtje of 2 a 3 ook wel weer gezien, voornamelijk omdat ik niet echt veel mensen persoonlijk ken. Dan is het dus heel leuk om naar dat soort recordpogingen te kijken! :D Dat houdt je wat bezig en is gewoon heel grappig.

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Mensen voor klachten en ideen
stel dit eens aan de orde / of voor op ledenvergadering of stuur eens een brief naar bestuur?

Zelf ben ik al sinds 1981 lid (jammer dat je niets bij 25 jarig lidmatschap krijgt ) en mijn vrouw is B lid.

Ach de priveleges? het clubblad en goedkopere inschrijving bij evenementen.

Enneuh korting bij Brezan met het tonen van je mini (of andere auto)clubpas daar maak k gretig gebruik van.

En ja kom inderdaad mensen tegen op evenementen die niet lid zijn maar wel alles weten via internet.

Zonder betalende leden kan de club niet bestaan he.

RE: Lidmaatschap club: privileges?

En het kost maar 24,50 per jaar, dus waarom moeilijk doen. En het is een punt wat eigenlijk op een ledenvergadering aangekaart moet worden, daar heb je gelijk in redbaRON.

Ik wist trouwens niet dat er A en B leden waren, wat is daar dan weer het verschil tussen? :?

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Bruutmans schreef:

Echter vind ik bijvoorbeeld wel dat "buitenstaanders" bijvoorbeeld geen toegang zouden moeten kunnen krijgen tot de "markt" binnen het forum bijvoorbeeld,evenals "shop".



Maar wie heb je daarmee? Niet de club, maar juist de leden die iets aanbieden of zoeken.

Ik denk dat er een andere manier dan forum (gedeeltelijk) afschermen en entree heffen op de clubdag gevonden moet worden om het lidmaatschap aantrekkelijk te maken en houden.

RE: Lidmaatschap club: privileges?

ilsjepilsje schreef:
En het kost maar 24,50 per jaar, dus waarom moeilijk doen.




Het kost nu nog maar 24.50 per jaar. Afgelopen jaar (of het jaar ervoor) is de contributie verhoogt omdat er minder leden zijn(logisch, er komen steeds minder classic mini's, new mini rijders worden minder snel lid). Uit de reacties hierboven lees ik dat er genoeg potentiele leden zijn, waarom moet dan de contributie omhoog? Met zorgen dat meer mensen lid worden los je het probleem toch ook op?

Waarom altijd een brief naar het bestuur :x Maak je ideeen bekend op het forum zodat er meer mensen zijn die je kunnen helpen met het uitvoeren van je goede idee of je kunnen helpen met je klacht! (Of het juist kunnen afschieten, bespaard het bestuur een hoop werk).

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Dus maar het nog aantrekkelijker om lid te blijven en vooral aantrekkelijk om lid te worden, als basis. Daruit volgen afwegingen en keuzes qua forum en evenementen. Het bestuur kijkt in dit topic mee, dus spui je ideeeën, aangezien het in deze tijd voor velen wellicht aantrekkelijker is is om hier te posten dan verhitte Haarzuilense discussie. Bijkomend voordeel, het is na te lezen!

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Wel geinig om dit nu op het forum tegen te komen. Ik krijg thuis wel een beetje mee over dit soort ideeën van het bestuur, omdat mijn vader penningmeester is, maar ik wil daar altijd los van staan. Daarom vind ik het leuk om te lezen dat er veel mensen zijn die er nu actief over meedenken.

Om even te reageren op de vraag wat een A-lid is en wat een B-lid is.
A-lid zijn bijna alle leden, maar er zijn een aantal uitzonderingen bij. Stel jij bent al A-lid, maar je partner wil ook lid worden, dan kan hij/zij natuurlijk ook A-lid worden, maar kan ook B-lid worden. Je betaald dat minder lidmaatschapsgeld, maar ontvangt geen clubblad. Eigenlijk dus ideaal voor meerdere mensen in 1 huishouden die lid willen zijn.

RE: Lidmaatschap club: privileges?

ik vind dat het duidelijk moet zijn dat je als lid voordeel uit je lidmaatschap haalt, nu betaal je als geen lid een euro meer bij een rit als iemand die wel lid is, daar hoef je het niet voor te doen. als je hier 2 euro of meer van maakt denk ik dat mensen eerder lid worden, we zijn tenslotte nederlanders. misschien is het mogelijk om niet leden maar een beperkt aantal post te geven die ze mogen plaatsen in een bepaalde tijd. is het forum toch open voor hun maar hebben ze toch beperkingen.

bij de clubdag mag best een entree gevraagd worden, het hoeft niet veel te zijn, bijv 2,50 voor leden en 3,50 voor niet leden. das best een mooi bedrag voor zo'n evenement. maar dan moet dat bedrag wel geinvesteerd worden in de dag zelf.

das mijn idee

RE: Lidmaatschap club: privileges?

dat verschil in ritten-deelnamegeld is nu ook al 2 euro.
Bij de meeste ritten 5 euro voor leden en 7 voor niet leden. En bij de clubweekenden is het verschil een tientje.

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Ik blijf het vreemd vinden dat een aantal forummers er voor zijn om entree te heffen bij de Minidag. Wat wordt er voor dat geld geboden? Ik laat de stuurvaardigheid even buiten beschouwing, want daar moet je sowieso al voor betalen om aan mee te mogen doen.

Dennis

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Tincu schreef:

Maar wie heb je daarmee? Niet de club, maar juist de leden die iets aanbieden of zoeken.




Je kan het ook zo bekijken.
Je houd "goede" wagens binnen de club,daarmee wil ik ook zeggen dat je je dan als clublid niet kan veroorloven om een "rotte" bak (ik stel het ff cru he) kan verkopen voor veel te veel geld.En goed spul komt dan ook bij een goed hart terecht.

Ik heb ooit een wagentje gekocht ook van een clublid,denk je toch dat je goed zit.
Ja jammer dan,na een kwart jaar ontdek je ineens een totaal doorgerotte achterwielophanging,ik denk dat je wel enig idee hebt wat dit voor project is!!
En ja een gerespecteerd/alwetend clublid.

Daarnaast zullen leden die wagen ook wel aanbieden op markt of dergelijke sites,daarnaast heb je dan als clublid ook nog eens de kans om als een van de eersten te zien wat er te koop is voordat het het grote internet opvliegt.
Je hebt dan als lid toch best een groot voordeel.

Blijft toch maar hoe je het bekijkt het kan slecht het kan goed uitpakken toch?

default

RE: Lidmaatschap club: privileges?

waarom de minirijders laten betalen? ik denk dat het beter is dat de handelaren een stukje meebetalen, zij verdienen er geld en anders wel naamsbekendheid mee.

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Bruutmans schreef:
Je kan het ook zo bekijken.
Je houd "goede" wagens binnen de club,daarmee wil ik ook zeggen dat je je dan als clublid niet kan veroorloven om een "rotte" bak (ik stel het ff cru he) kan verkopen voor veel te veel geld.En goed spul komt dan ook bij een goed hart terecht.



Ik zie het toch anders:
Zoals jij het (zo cru) zegt mogen niet leden (wat meestal beginnende Mini rijders zijn) wel een rotte bak kopen. Dat is dan misschien weer net de reden waarom ze van Mini's afstappen, dus ook geen lid meer zullen worden.
Jij wilt dus eigenlijk dat iemand die nog geen Mini heeft eerst lid wordt, volgens mij is het merendeel van de leden die we nu hebben pas ná aanschaf lid geworden.

Ik heb ooit een wagentje gekocht ook van een clublid,denk je toch dat je goed zit.



Ook in een club zitten 'minder secure' mensen.

daarnaast heb je dan als clublid ook nog eens de kans om als een van de eersten te zien wat er te koop is
Je hebt dan als lid toch best een groot voordeel.



Dat is dan misschien het enige voordeel (mijn inziens)

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Hai De echte minihandelen betalen dan ook, atlhans er word door het bestuur een bedrag gevraagd, of dit nog zo is weet ik niet.
En toegan betalen op mini clubdag? wij maken met z'n allen ook de show he, beetje meer faciliteiten/activiteiten zou niet gek zijn

voorheen werd het gehouden bij wegrestaurant, idiaal met catering en binnenzitten natuurlijk bij slecht weer (arme sportcommissarissen)

maar nu gaat het over 2 dingen, priveleges en clubdag.

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Leuk zo.

Ben net als RedBarron al heel lang lid(18jaar). Gesprek is leuk, maar moet toch even voor het bestuur opkomen (ja kunnen ze zelf ook wel). Clubdag : vind de setup van dit evenement perfect. geen entree veel kijkers/mini rijders en handelaren. Entreeheffen kan maar daar verwacht men ook wat voor. Wat heeft dit voor 'n effect op het bestuur? Mijn's inziens gaat dit voor het bestuur extra tijd kosten voor het organiseren voor dit evenement. Puzzelritten kosten al veel tijd en heb het idee dat dit evenement voor het bestuur een redelijk makkie is. Dit evenement runt zichzelf op de slalom na dan. En dat het terrein optijd geboekt en betaald is. Ik vind het wel goed dat handelaren iets moeten gaan betalen (hoeft niet veel te zijn, je moet ze ook niet weg jagen). Leden die meedoen aan de slalom betalen voor een groot gedeelte de huur van het terrein door de inschrijfkosten (geen dank hoor). Enige wat de rest moet doen is op komen dagen over priveleges gesproken(gratis toegang). Wil je een evenement anders gaan organiseren dan is het misschien beter om daar een 2de organisatie team op te zetten. Want wat ga je met de geheffen entree doen. Wie steekt daar extra tijd in.

Ik weet dat het bestuur ooit eens in een clubblad en oproep heeft gezet voor een ander terrein. Heb niet het idee dat er ooit eens iemand is geweest om daar iets voor te zoeken(ja schuif het maar op het bestuur, maar doe er zelf ook eens wat aan). Een club maak jezelf gezellig door vaak te komen naar diverse evenementen zijn dat ook niet priveleges. Zonder een clubblad had je niet geweten dat er een evenement was geweest of misschien wel dit forum(voor de niet leden)

Lidmaatschap is nu 24,50 en vind ik redelijk. Ben je het er niet mee eens kom dan eens op een ledenvergadering hmm ook zo'n privelege waar niet leden niet bij horen.

Groetjes Roald.

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Tincu schreef:
Jij wilt dus eigenlijk dat iemand die nog geen Mini heeft eerst lid wordt, volgens mij is het merendeel van de leden die we nu hebben pas ná aanschaf lid geworden.




Nee dat zie je verkeerd.
Ikzelf heb hier nog ergens neergezet dat ikzelf ook eerst de kat uit de boom kijk.
Nee als je lid bent kan je ook in die lijst wagens kijken,hier staan dan toch de "hopelijk" betere wagens.(tenslotte ging het zich ook maar erom een idee te opperen bepaalde stukken alleen voor leden te hebben binnen het forumgebeuren ;) )
Dat wil dan niet meteen zeggen dat nieuwe of beginnende leden maar een rotte bak moeten kopen toch?!
En dat zegt niet meteen dat je dan eerst maar lid moet worden,want ook die wagens zullen wel elders aangeboden worden.

Zowiezo wat doet een eventueel beginnend clublid als eerste?
Even auto`s kijken (marktpl./speur..etc) en vervolgens een forum zoeken om te zien waar je op moet letten e.d. (mijn geval).
Dan aanschaffen en lid worden.

Waarom word je lid?
In mijn geval toch wel voor de fun van het lid zijn,of hier nu voordelen aan zijn of niet(korting brezan is niet verkeerd ;) ).
Het leuk ontvangen van een clubblaadje.
Af en toe eens meedoen aan een clubdag/evenement.
Deelnemen aan een forum (en goeie discussies :P ) en hierdoor mensen leren kennen die eenzelfde hobby delen als jezelf.

RE: Lidmaatschap club: privileges?

ik wil hier eigenlijk niet op reageren maar ben het helemaal met de eerste post eens


nu even iets anders nu dit hier zo over de club gaat vind ik het met de posten van de moderators (behalve tincu) erg tegen vallen die zouden eigenlijk eens laten weten van hoe en wat


laat ook eens wat van jullie horen !!!! :?

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Mini-boy: wat wil je precies horen? We moeten laten weten van hoe en wat, maar wat bedoel je daarmee? Moderators zijn niet meer dan andere clubleden "bevoegd" om hier iets over te zeggen (dat ze wat meer rechten hebben op het forum wil niet zeggen dat ze meer te zeggen hebben over het reilen en zeilen van de club dan een willekeurige andere forumbezoeker). Zelf ben ik "toevallig" ook bestuurslid, maar nog kan ik niet voor het hele bestuur spreken.

Voor mezelf kan ik zeggen dat ik me bewust een beetje op de vlakte hou in deze discussie. Het gevaar is dat een reactie van een bestuurslid gezien wordt als het standpunt van het bestuur (en dat mensen daardoor gaan denken dat de kous daarmee af is), en dat zou ik erg jammer vinden van een erg nuttige en boeiende discussie, die volgens mij ook zonder een inhoudelijke inbreng van mij prima verloopt. Dus waarom zou ik me ermee bemoeien?

RE: Lidmaatschap club: privileges?

wat ik bedoel te zeggen is dat wat er allemaal op het forum komt komt dat dan toch ook wel bij de bestuursleden (sorry voor de benoeming moderators)

die kunnen toch wel het een en ander uitleggen

grtzz dennis

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Het is een vergissing om te denken dat het forum een open communicatiekanaal is naar het bestuur. Bovendien geldt voor individuele bestuursleden ongeveer hetzelfde als wat voor mij geldt, zoals ik hierboven uitgelegd heb.

Maar ik snap nog steeds niet wat je wil dat er uitgelegd wordt. Het is volgens mij geen kwestie van uitleggen, op dit moment, maar een kwestie van meningen vergelijken en ideeën opdoen.

RE: Lidmaatschap club: privileges?

ik ben het helemaal met je eens !!

grtzzzz

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Ik moet Eelke hier helemaal gelijk geven. Op deze wijze kan er gekeken worden wat er leeft onder de leden van de club en van het forum (aangezien niet iedereen op het forum clublid is). Mocht hier iets uit komen, dan kan dit het beste naar voren gebracht worden via een open brief aan het bestuur of tijdens de ALV van komend jaar.

Ik moet wel aangeven dat het voor het bestuur een idee is om op discussies als dit te letten. Het kan inzicht geven over wat er allemaal speelt binnen de club en op het forum. Men zou dit topic kunnen zien als een soor van brainstormsessie. Aan de hand van deze sessie kan er door het bestuur gekeken worden wat wel en niet haalbaar en levensvatbaar is.

Zoals ik al eerder aangegeven heb, weet ik uit ervaring dat het best moeilijk is voor een club of verening om leden te binden. Om ze net dat kleine beetje voordeel te geven dat er mogelijk is, maar waar de club/vereniging, niet aan ten onder gaat.

Ik heb hier een aantal ideeen voorbij zien komen die eventueel best het overdenken waard zijn. Hierbij natuurlijk gekeken naar zowel de uitvoerbaarheid, het animo als de levensvatbaarheid. In een ander topic is namelijk al naar voren gekomen dat de RC-baan maar op 1 clubdag wordt aangeboden, i.v.m. het animo.

Hierbij denkend aan een aantal ideeën die Bijou opgeworden heeft voor de clubdag:
[list=1:1wly3gpr][*:1wly3gpr]De kleine records die men een mini te doen zijn.[/*:m:1wly3gpr]
[*:1wly3gpr]Het na laten kijken van je mini door de technische ploeg. Dit iets prominenter dan ik nu heb gezien op de clubdag.[/*:m:1wly3gpr]
[*:1wly3gpr]Wellicht iets meer georganiseerd, de ritten naar de clubdag toe. Al moet ik toegeven dat het spontane ontstaan van deze ritten, zoals nu, ook wel leuk is.[/*:m:1wly3gpr][/list:o:1wly3gpr]

Daarnaast wordt er gesproken over de mogelijkheid voor een klein prijskaartje aan de clubdag. Voor veel mensen is dit geen probleem, maar het kan drempelverhogend werken, als de prijs te hoog is. Deze discussie heb ik namelijk al eens ergens anders gevoerd.
Ik moet een aantal mensen wel gelijk geven dat er een onderscheid gemaakt kan worden tussen leden en niet-leden, maar dit mag niet teveel naar voren komen en moet ook duidelijk vermeld worden voor aanvang van het evenement, zoals bij een rit of weekend.

Een andere locatie, eveneens in het midden van het land, zoals Birdy al aangeeft is ook een mogelijkheid. Hierbij moet natuurlijk ook gekeken worden naar de haalbaarheid van de clubdag op zo'n locatie. Het zou wel makkelijk zijn als de locatie meer uitnodigd is dan diegene die nu gebruikt wordt. Hiermee wil ik niet zeggen dat het een slechte locatie is en dat de organisatie hier ook zich niet door aangevallen moet voelen.

Zoals ik al eerder gezegd heb, zou dit topic als een soort van brainstormsessie beschouwd kunnen worden. Bij een plaatselijke club gaat men hiervoor een aantal avonden om tafel zitten. Dat is hier uiteindelijk ook mogelijk, als er eenmaal een aantal ideeën op tafel liggen die verder uitgewerkt kunnen worden of nader bekeken moeten worden. Nu is het een landelijke, uitgebreide sessie om alleen maar ideeën op te doen.

Groeten, Bram

RE: Lidmaatschap club: privileges?

(b)engeltje schreef:

Ik moet wel aangeven dat het voor het bestuur een idee is om op discussies als dit te letten. Het kan inzicht geven over wat er allemaal speelt binnen de club en op het forum. Men zou dit topic kunnen zien als een soor van brainstormsessie. Aan de hand van deze sessie kan er door het bestuur gekeken worden wat wel en niet haalbaar en levensvatbaar is.




En ze hebben het al zo druk ;)

Ik heb dit ook eens aangekaart bij de bestuursleden, of er niet een soort van "Spion" op het forum kon zitten die alles wat echt belangrijk was even doorvertelde aan het bestuur. Dit omdat het bestuur echt GEEN TIJD heeft om het forum door te spitten op interessante discussies.

Wat mij dan altijd tegen valt is dat er veel mensen zijn met goede (soms ook slechte ideeen) en die niet naar voren brengen op een ALV, waar deze voor is bedoeld. Nee dan knikken we allemaal ja en amen. Terwijl we eigenlijk wel iets willen zeggen, maar het blijkbaar niet "durven". Echt de bestuursleden zijn allemaal gewone mensen hoor, dus als je denkt dat je wat (nuttigs) in te brengen hebt, ZEG HET DAN :)

Of stel een ledencommissie voor die eens in de zoveel tijd ook een bestuursvergadering bij woont en daar de 'ledenproblematiek/ideeen-o-theek' even bespreekt.

Al met al vindt ik het een (H)eerlijke club om bij te mogen horen :)

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Perfect onderwerp!!

Goed om te zien dat, in tegenstelling tot de gemiddelde nederlander - namelijk klagen, men hier ook met opties en alternatieven komen. Dit noem ik positief e n opbouwend kritiek.

Misschien is het wel een idee voor het bestuur om het profiel van leden en potentiele leden in kaart te brengen middels een soort enquête op de site te zetten. Deze is éénmalig toegangkleijk (via e-mail adres bijv.) bijv om manipulatie tegen te gaan. Een profielschets vwb geografie, demografie, leeftijden, etc. Op die manier kan ingeschat worden wat voor contributies (jaar en evenementen) gevraagd kunnen worden en hoe "heftig" de evenementen kunnen zijn.
Zelf heb ik bijv. het idee dat er veel studenten zijn die mini's rijden. Die hebben vaak minder financiele draagkracht. Mocht dit bijv. zo zijn, dan kunnen ook de evenementen daarop afgestemd worden. Ook kan meteen in zo'n enquête gemeten worden wanneer en waarom men lid (af) zou worden van MSCN. Gezien de reacties op dit onderwerp en aanwezige mini's op clubdagen is men erg betrokken (leden en niet-leden) en zal zijn/haar mening graag bereid zijn te uiten.
Ik ben begonnen als student met een mini in '93. Auto is zeeeeer goed te betalen als je een beetje handig bent met sleutelen. De miniclub heeft middels kortingen bij Brezan en anderen toen mij meer dan financiele voordeel gegeven waardoo lidmaatschap snel terugverdiend ws. Toen was er nog geen internet en dus geen forum. Moest alle info via clubblad opdoen. Vorig jaar reed ik een Bini. Super auto, maar voor mij toch net niet. Leasebak dus ingeleverd en weer de classic ter hande genomen ('88-er). Ik ben weer lid geworden voor m.n. techn. info, op de hoogte houden van laatste evenementen, minigevoel etc. en financiele voordelen (alleeen al de verzekering betaalt zich dubbel en dwars terug !!!)Ik heb nu een goede baan en vind contributie meer dan schappelijk en zou persoonlijk geen problemen hebben om entreegelden te betalen. Echter, zoals gesteld vind ik clubdagen een "uithangbord " voor de club en moet je laagdrempelig zijn. Kom helaas nog teveel classic mini-rijders tegen die niets van MSCN afweten.
Vwb Site, maak een klein gedeelte volledig toegangkelijk voor niet leden. Alle overige onderwerpen zijn wel te bekijken alleen staan slechts de eerste 3 berichten er op. Wil je de rest zien.....lid worden. Dan hebben niet leden ook een beetje de smaak te pakken en honger naar meer. Als ze echt serieus zijn, dan is een éénmalig 2 maanden proeftijd (gratis) mogelijk gekoppeld aan bijv. e-mail adres. Dan is alles toegangkelijk. Dit is goed voor de orienteerders onder de nieuwelingen en twijfelaars.
Ook zou m.i. in de enquete nagegeaan kunnen worden hoe men en wat men de lidmaatschap waard vindt, wat voor andere diensten en producten mogelijk zijn en tegen welke prijzen. Een inventarisatie kan dan ook gemaakt worden door bestuur welke leden op bepaalde tijden (vast of bijv. éénmalig) bereid zijn om zich in te zetten voor organisatie van één of meerdere evenementen. Zo wordt het bestuur ook een beetje ontlast. Dit soort clubs valt of staat met vrijwilligerswerk naast een veelal drukke baan. Elk hulp is dan welkom!
Overigens zijn de opmerkingen van RHR en Bijou die mij het meest aanspreken en mijn stukje hierboven mooi aanvullen. Ben benieuwd naar overige reacties.[/quote]

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Wat vinden julie van een enquete over dit onderwerp? zijn er vragen die je per sé zou stellen of gesteld wilt hebben?

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Een enquette opstellen is een vak, en als we hier vragen voor zoiets gaan verzinnen dwalen we denk ik teveel van het onderwerp af.

Wat betreft spionnen en bestuursleden die meelezen, wie dacht je dat ondergetekende was ;) Daarnaast lezen andere bestuursleden ook wel sporadisch mee. Wat ik eerder heb bedoeld te zeggen, zie het forum niet als een manier om het bestuur aan te spreken. Daar zijn directere, persoonlijkere (en fatsoenlijkere - het bestuur van de voetbalclub spreek je ook niet aan via het prikbord in de kantine) manieren voor.

Met een topic als dit, waarbij leden en niet-leden van gedachte wisselen, is helemaal niks mis. Er zijn genoeg "spionnen" die dit soort interessante dingen opmerken, zodat het bestuur er best lucht van krijgt. Dus ga lekker door met brainstormen, zou ik zeggen :)

Het lijkt erop dat de discussie zich een beetje toespitst op de clubdag. Afschermen van het forum wordt ook genoemd. Maar zijn er nog andere dingen, zowel op het gebied van evenementen als op Internet-gebied, waar leden voordeel te geven zou zijn?

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Eelke schreef:
Het lijkt erop dat de discussie zich een beetje toespitst op de clubdag.




Ik heb dus ook maar even de drie reacties die na deze post kwamen en nog een aantal uit het topic over de locatie van de clubdag gesplit.

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Maar zijn er nog andere dingen, zowel op het gebied van evenementen als op Internet-gebied, waar leden voordeel te geven zou zijn




dat denk ik wel,
bij de mini friends limburg krijg je een pasje waarmee je op vertoon korting krijgt bij heutz. misschien dat de minisevenclub ook bij dit soort bedrijven kortingen kan regelen voor leden, dan kun je met de kortingen al weer een deel van je lidmaatschap terug verdienen zonder dat het de club extra's kost.

RE: Lidmaatschap club: privileges?

coopie1100hle schreef:
Maar zijn er nog andere dingen, zowel op het gebied van evenementen als op Internet-gebied, waar leden voordeel te geven zou zijn




dat denk ik wel,
bij de mini friends limburg krijg je een pasje waarmee je op vertoon korting krijgt bij heutz. misschien dat de minisevenclub ook bij dit soort bedrijven kortingen kan regelen voor leden




je krijgt met je pasje toch al korting bij de brezan??

RE: Lidmaatschap club: privileges?

Inderdaad krijg je korting met je MSCN clubpas

Ik heb de ervaring dat onze club niet staat vermeld op hun lijst maar det men het algemeen op "autoclubs"
korting.
Enneuh je kan ook doodleuk voor andere automerken onderdelen halen en ben dus niet alleen minigebonden, zo help ik mijn vrienden ook weer

RE: Lidmaatschap club: privileges?

is goed dat ik dit topic tegenkom, wist dit echt niet. :x :?

RE: Lidmaatschap club: privileges?

ik ook niet eigenlijk, daarom zei ik het, maar zoiets kan toch bij meer zaken geregeld worden?