Wie is wie

RE: Wie is wie

Naar aanleiding van Jelle ("Boeie") z'n post elders met een heel voorstelverhaal dacht ik dat het wel leuk is om een "Wie is wie" topic op te starten. Vertel kort iets over jezelf: leeftijd, interesses (naast de Mini), hoe ben je erop gekomen Mini te gaan rijden, beroep/dagelijkse bezigheden, woonplaats, verliefd/verloofd/getrouwd, etc.

[i:d08rqf5f]Let op: dit is een publiek toegankelijke website. We gaan er natuurlijk vanuit dat we allemaal gewoon Mini-liefhebbers zijn die het leuk vinden om iets meer van elkaar te weten, maar een gewaarschuwd mens telt voor twee. Je kunt er bijvoorbeeld van afzien om erg veel in detail treden, zoals het vermelden van je werkgever of de straat waar je woont. Je bent natuurlijk ook niet verplicht om hier te reageren. Vermeld hoe dan ook geen telefoonnummers.[/i:d08rqf5f]

Ik zal zelf beginnen. Ik ben Eelke Blok, 25 jaar (geboren 10 april 1977). Ik heb Elektrotechniek gestudeerd aan de Universiteit Twente, waar ik in augustus 2001 ben afgestudeerd. Sinds september 2001 werk ik bij Philips TASS ("Technical Application Software Services") in Deventer, maar ik woon nog steeds in Enschede, in mijn oude studentenhuis. Het staat wel op de planning om binnen nu en binnenkort naar Deventer te verhuizen. Het bedrijf levert "software-expertise" aan iedereen die het nodig heeft - zowel Philips bedrijven als anderen - , op het technisch vlak, je moet dus vooral denken aan embedded software en andere software die dicht bij de hardware zit, zoals drivers. Het is zowel werk op project-basis als detacheringswerk. Vanaf september 2001 heb ik in Hilversum gezeten bij Philips DTS. Naast mijn werk en de auto's gaan mijn interesses vooral uit naar computers. Alternatieve besturingssystemen als Linux en FreeBSD vind ik interessant. Ook webdevelopment, de laatste tijd met PHP, vind ik leuk. Daardoor ben ik ook betrokken geraakt bij de Internet-werkgroep van de MSCN. Om niet geheel vast te groeien op de bureaustoel zit ik zo nu en dan op de racefiets.

Ik ben opgegroeid in Huizen, waar mijn ouders nog steeds wonen en waar ik nog steeds regelmatig kom (wat wel eens goed is voor verwarring: "jij woonde toch in Enschede?"). Mijn vader heeft in het verleden ook diverse Mini's gehad en heeft mij aangestoken met het auto-virus. Vooral klassiekers en dan met name Engels en Italiaans (het is dus zeker niet zo dat Mini alles is wat er is, voor mij, ik zal ook zeker nog wel eens een MG B bezitten, denk ik - maar de Mini moet wel blijven, als het even kan).

Toen ik nog klein was heeft mijn moeder ook een paar Mini's gehad, dus het is met de paplepel ingegoten. Toen mijn vader een MG B kocht wakkerde de klassiekerliefde bij de familie Blok weer aan en toen ik toe was aan een autootje (stage in Engeland) zijn we eens gaan rondkijken. Na voorzichtig in de richting van MG BGTs gekeken te hebben zijn we toch weer op de Mini's uitgekomen. We hebben uiteindelijk, een paar maanden voor ik naar Engeland zou gaan, een Cooper uit 1991 gekocht, van oorsprong Duits. Die heb ik nu, met de nodige aanpassingen om hem meer naar mijn smaak te maken, nog steeds en ik ben ook niet van plan om hem op korte termijn weg te doen. Je kunt er alles over lezen op mijn homepage ( http://haywire.student.utwente.nl ). De foto's zijn niet helemaal actueel meer.

Wat betreft de Mini heb ik een aantal zaken in de planning om hem op den duur beter dan nieuw te maken. Kaal maken, hard maken en opnieuw spuiten van de body, motor reviseren/vernieuwen en het interieur een opknapbeurt geven. Dat wordt nog een hele (financiele) kluif. Eerst maar eens een huis regelen en dan een soort stappenplan organiseren :)

Who's next, wie is wie?

default

RE: Wie is wie

Ik vind het een leuk idee om de mensen op deze wijze wat beter te leren kennen.

Eerst even wat over mij zelf.
Ik ben Martin Bokschoten, 37 jaar. Geboren en getogen in het mooiste dorpje van Nederland. (Lunteren)
Ik ben getrouwd met Marianne en samen hebben wij twee kinderen. Een dochtertje Puck en een zoontje Bram.
Ook ik heb elektrotechniek gestudeerd en een studie werktuig bouwkunde.
Na wat van de wereld te hebben gezien ben ik gaan werken in de elektrotechnischesector, maar dit beviel mij niet zo.
Uiteindelijk ben ik een aantal jaren geleden bij de politie terecht gekomen en werk ik in de Surveillance dienst.
Dit bevalt mij prima en moet zeggen dat ik veel plezier in mijn werk heb.
Het doel is om bij de Hondenbrigade terecht te komen.

Een aantal jaren geleden sleutelde ik veel aan motorfietsen.
Zelf was ik een trotse bezitter van een Harley Davidson uit 1936.
Dit was er één met zijspan. Deze had ik ooit gekocht van een boertje uit het noorden van het land.
Na ongeveer twee jaar hieraan gesleuteld te hebben was deze weer orgineel en heb ik met veel plezier rond gereden totdat deze door een brand in een loods/garage geheel werd verwoest. Snik.

Ik leerde Marianne kennen en kwam al gauw tot de ontdekking dat zij helemaal gek was/is van Mini's.
Door mij te verdiepen in de techniek van de Mini en mede door Marianne ben ik zo'n beetje besmet geraakt met het Mini virus.
We zijn opzoek gegaan naar een Mini en konden van een Engelse vriendin van ons een Mini overnemen. (ze had er twee)
Na wat restauratie werkzaamheden is het een leuk exemplaar geworden die geheel in orginele staat verkeerd.
We zitter er over te denken om in het jaar 2003 een Van te kopen.
Het liefst ééntje met achterbank en met wat werk.
Dit om de drang van het restaureren een beetje in toom te houden.

Een tip voor iemand die er over denkt een Mini te kopen.
Begin er niet aan. Voor je het weet ben je echt verslaaft aan Mini's en afkicken is niet meer mogelijk. ;)


Who's next, wie is wie?

default

RE: Wie is wie

Ikke denk ik.

Ik ben Bart van Haperen 23 jaar en kom uit Etten-Leur. Het verhaal hoe ik aan mijn mini kom hebben jullie kunnnen lezen in de laatste Seven (laatste verhaal "nieuw lid").
Ik ben morgen afgestudeerd aan de HTS in Breda (elektrotechniek). Ik ben met projecten veel bezig geweest met Linux en embedded systemen. Verder vind ik websites maken ook leuk, maar daar ik het al even niet van gekomen (zie bijvoorbeeld http://bartvh.port5.com/consolesite (sorry voor het refreshen, hij is nog niet af) , www.miniclubbrabant.nl en mijnseit.iscool.net ).
Verder skateboard ik al lange tijd.
Mijn mini is nu toch mijn grootste hobby en ik ben dit jaar ook begonnen met wat ritten te rijden (jullie hebben mijn naam al in een paar uitslagen terug kunnen vinden).
Als ik een baan heb (suggesties welkom) dan wil ik er het liefst nog een mini bij kopen en mijn jetblack gaan aanpakken en een vette bak van maken.

Als je mij een keer tegenkomt op een mini bijeenkomst of rit, moet je me maar gewoon aanspreken en dan kun je alles vragen wat je eventueel nog wil weten.

groeten B.

RE: Wie is wie

Ok ok

Ik zal mijn masker laten zakken voor een keertje ;)
Ik ben Boudewijn , 26 jaar. gestudeerd in delft en maastricht.
Een jaar in Rusland gewerkt en op dit moment ben ik SyteemBeheerder.
Naast computers ,zijn mijn grootste hobbies,zeilen ,snowboarden en m'n Mini :D
Ik ben er al tijden aan bezig en mijn project in Rusland heeft het opknappen van mijn mini een jaar vertraagd.

Binnenkort komt mijn amerikaanse vriendin naar Nederland om met mij te gaan samen wonen. Ongelooflijk maar waar ,het is me gelukt het mini virus zelf aan haar over te dragen,echter heeft zij het nog in een beginnende fase.
De tweede Mini ga ik dit weekend ophalen en wellicht daarmee naar de kersenrit.

Wie volgt :P

RE: Wie is wie

Hij is leuk!

Ik ben Erik Slot, 32 jaar, en woon in Zoetermeer. Ik werk voor BMW Nederland (uh, wie?), eerst een halfjaar op detachereing, nu met een vast contract. Ik zit bij het BMW Support Center, en wij ondersteunen onze BMW dealers, de BMW NL organisatie en BMW Financial Services (de lease afdeling van BMW). Het werk is niet altijd even uitdagend, maar ik heb gaandeweg ontdekt dat een prettige werksfeer ook heel veel waard is. Een van de allerleukste dingen van werken bij BMW is dat je heel dicht bij het autonieuws zit. Zowel voor BMW als MINI. Zo heb woensdag in de nieuwe BMW Z4 mogen zitten, een sportwagen die pas volgend jaar officieel zal uitkomen. Voor de liefhebber, het is de opvolger van de Z3, maar de Z4 is echt een paar klasses hoger dan de Z3.

Ik woon al 3 jaar samen in Zoetermeer met mijn vriendin Virginia, en we zijn zelfs serieus bezig om getrouwd te raken. Kids hebben we niet, maar als het aan Virginia ligt, duurt dat ook niet lang meer. Virginia is overigens een zelfstandig free-lance kraamverzorgster.

De Mini (Cooper 1.3i E2 Balmoral) hebben we 2 jaar geleden gekocht. We reden eerst in een Seat Ibiza. Deed het allemaal prima, maar echt zo'n rijdend koekblik met 0,0 uitstraling.
Maar ook die wagentjes worden oud, en dan gaan ze wat lekken, wat roken... Het werd echt tijd voor iets anders toen de rook ook uit het stuur begon te komen. En de verlichting midden in de nacht uit viel. En er ook nog vlammetjes bij kwamen. Soms kun je heel blij zijn dat je toch ooit hebt besloten je bij de ANWB aan te sluiten. Met wat ge-hobby kregen we ons licht weer aan de gang, met een draadje tussen de verkoolde resten van de schakelaar.
Toch zijn er verder nog een paar maanden in blijven rijden, tot de verwarming het begaf. In de winter. Natuurlijk. Met veel gepriegel toch de verwarming aan de gang gekregen. Alleen jammer dat ie niet meer uit wou. Nou ja, de motor zou in ieder geval niet snel te warm worden.

En toen was er een 2e hands autoshow in Zoetermeer, we dachten: "Ach, laten we eens kijken, voor de fun..." en liepen eigenlijk recht tegen de Mini aan. Mijn vriendin was er meteen helemaal gek op, en ik ook wel een beetje.. ;)
We zagen ook nog een jonge Saxo, en tussen die 2 zou het gaan. We keken elkaar aan, en daarna keken we naar de Mini. Die zou het worden, als alleen die mensen die bij de Mini stonden te praten met de verkoper, nou maar weg zouden gaan.

Stom genoeg gingen ze ook weg, om er over na te denken, en wij doken op de verkoper af. Hij noemde de prijs, en al was hij het dubbele, we waren al verkocht. En zo is Dinkey bij ons in de familie gekomen. Als het goed is, wordt er binnenkort een en ander aangepast aan het interieur (dashboard, schakelaars, deurknoppen), en misschien, als de vrouw het goed vindt (lees: als ik uitkom met het zakgeld dat ze me geeft :D ) een paar mooie spots op de bumper.

Misschien dat er over niet al te lange tijd toch een nieuwe MINI bijkomt, en weer wat later misschien een wat oudere Mini, om eens lekker aan te sleutelen of zo.

Ik ben verder van origine uit Apeldoorn, mijn vriendin uit Nusta-Pilcopata. Huh? Dat ligt ergens in de bergen in Peru. Grote hobby van mij, als sinds ik kind was, is vliegtuigen, en specifiek oude Warbirds, de oude propellor vliegtuigen uit de 2e WereldOorlog. Het geluid, de geur, het is iets heel speciaals waar ik helemaal de rillingen van kan krijgen. Als het mogelijk is, probeer ik ieder jaar wel een keer naar een Airshow te gaan.
Verder deed ik veel met fotografie, maar daar is nu een beetje het slop in gekomen. Ben wel van plan om het dit jaar weer een beetje op te pakken.

Zo, een heel verhaal. Als je iets wil weten, feel free to ask!

Cheerio,

Erik

Tijpo's

RE: Wie is wie

Ok, leuk idee.

Ik ben Philip Wijnans, 19 jaar oud op dit moment.
Ik woon in Eijsden (altijd al) en dat ligt net iets onder Maastricht. Na de Havo gedan te hebben studeer ik nu Hogere Informatica aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen.

Naast mijn Mini verg zeilen ook veel van mij tijd. Ik heb een klein open bootje en ik ben nu bezig met het opknappen van een zwaar verwaarloosde Kolibri, een kajuitbootje van een kleine 6 meter.

Hoe ik aan mijn Mini-gekte kom? Ik vond het vroeger al hele leuke wagentjes om te zien (toen ik een jaar of 8 was) en dat is steeds meer geworden. Eigenlijk bleef het vrij lang bij alleen een interesse, tot een werkstuk en spreekbeurt in 5 Havo aan toe. Ik heb pas in eenMini gezeten toen ik die van mij kocht :)
Ik sleutelde veel met scooters en dergelijke en mijn pa was ook wel handig maar had niet zo veel met auto's op. meer dan een gebruiksvoorwerp zijn ze niet voor hem. Bij mij is dus nix met de paplepel ingegoten en steeds als er weer iets mis is krijg ik weer comentaar :)
Verder hou ik sowieso wel van auto's, met name Klassiekers maar ook moderne auto's vind ik erg interesant.

Toen ik mijn rijbewijs had gehaald had ik wat geld over en was een beetje rond aan het kijken voor een Mini, en net rond die tijd verkocht een kennis van mijn moeder haar Mini. Ik kende die Mini al langer en wist dat die goed in orde was, eerder kon ik haar vorige Mini overkopen toen ze die wat nu van mij is kocht maar die was nogal rot dus daar hadden pa en ma bezwaar tegen en ik was toen pas 16. Ik heb toen toch maar mijn scooter gekocht en de Mini gekocht.
Inmiddels is mijn mini nu bijna een jaar van mij en hij gaat voorlopig de duur niet uit.

In de korte termijn planning staat nog een 1300 blok ooit, maar dat komt wel als ik iemand gevonden heb die wil hebben. Alleen gaat dit niet lukken denk ik. Verder rijden houden en wat kleine dingetjes nog maar hij is nu al voor een groot gedeelte naar mijn smaak (zover als met mijn budget nodig is).

RE: Wie is wie

hallo alle,

Ik ben Marijn Spoelstra en met mijn 20 jaren ben ik samen met philip een van de jongste forummers denk ik (correct me if I'm wrong).
Ik woon sinds mijn geboorte in 's-hertogenbosch, Daar heb ik ook de mavo gedaan en toen ben ik het Mbo richting Werktuigbouwkunde gaan doen.

Na 2 jaar hield ik dit voor gezien en ben ik bij de technische dienst van Heineken gaan werken. In december ga ik bij de luchtmacht (basis Den Haag) een logistieke functie vervullen.
Maar aangezien ik tot die tijd eigenlijk niets te doen had ben ik begonnen als taxichauffeur bij een bedrijf in mijn omgeving. Hierdoor zie ik trouwens wel heel vaak verschillende mini's rond scheuren.

Verder heb ik als hobbies computeren, stappen ( niet echt hobbie maar wel leuk), Fitnes, Films kijken en uiterraard de Mini is denk ik wel een van de grootste en duurste ook trouwens.

Dit was dan even mijn coming out groeten Marijn

default

RE: Wie is wie

EDIT

RE: Wie is wie

Inderdaad wel leuk idee dit, dus ik zal ook eens even wat toelichten over mijn bezigheden naast mini's.

Ik ben Bert Schuld, 23 jaar, ongehuwd en ongebonden, en woonachtig in Haarlem (sinds kort, dus ik moet mijn profiel hier nog ff aanpassen).

Ik werk in Beverwijk als mechanisch ontwerper van industriele "handling" machines (ook wel robots genoemd, maar het woord roept vaak wat andere ideen op :) ). Hier ben ik werkzaak sinds april nadat ik in Januari ben afgestudeerd aan de Technische Hogeschool Rijswijk waar in Werktuigbouwkunde heb gestudeerd.

Het grootste gedeelte van mijn vrije tijd wordt eigenlijk niet eens opgeslokt door mini's als wel door mijn sport. Ik doe aan Onderwaterhockey, en doe dit erg fanatiek. Ik ben lid van een vereniging in Amsterdam (Team OVA), en met deze vereniging zijn wij afgelopen week kampioen van Nederland geworden. Daarnaast ben ik ook actief voor het Nationale team, en vorig jaar ben ik daarmee Europees Kampioen geworden. Helaas moet ik dit jaar voor de Wereld Kampioenschappen verstek laten gaan door blesure leed :(

Ik ben in de mini's terrecht gekomen door een klasgenoot van mij. Samen wilden gewoon wat doen in de vrije tijd, en omdat hij minigek was kochten we samen een mini. Deze hebben we opgeknapt, en weer verkocht. Van dit geld konden we beiden afzonderlijk verder gaan, en zodoende heb ik de afgelopen jaren heel wat mini's door mijn handen heen gehad. Inmiddels heb ik een mini gevonden die ik nu zelf wil gaan houden (Zie de avatar), en nog een 90-er special welke weg moet (mag) op het moment dat de andere rijdt.

Nou tot zover mijn tijdsbesteding.

Voordegenen die wat meer willen weten over Onderwaterhockey komt hier de link naar onze site, en gaat allen kijken, want onze sport heeft nog een beetje gebrek aan publiciteit. Voor hen die deze sport wel eens in het echt wil zien, mai mij even wat door heel Nederland zitter er OWH-verenigingen.

www.ova-amsterdam.nl

RE: Wie is wie

Ik ben Dirk Vonk en kom uit Hazerswoude.

Ben getrouwd en vader van drie meiden, Julia van 5, Christine van 3 en Tessa van 2.
Ik ben mede eigenaar van een aannemingsbedrijf (bouwbedrijf),
en word eigenaar.
Zoals je in het nieuws kunnen horen en lezen, zijn alle aannemers boeven dus kjik uit. ( dit om jullie niet bang te maken)

Via een vrienden clubje ben ik met de mini in aanraking gekomen.
Tijdens een nieuw jaars viering hebben we met z'n drieen een mini gekocht van een vriend.
Daar heeft vooral mijn vrouw veel mee rond gereden.
tot dat niet meer ging.

Toen moest er natuurlijk iets anders komen, want een tweede auto is toch wel makkelijk.
Dus rond kijken en zoeken, en ja hoor na een 3/4 jaar, was Ben zo lief, er een aan ons te verkopen. (nou, dat noem ik niet echte liefde, prijs technische gezien)

Verder is wandelen een hobby en ga ik graag op wintersport.
Maar lange toerritten met de mini is toch wel een hele leuke hobby.

RE: Wie is wie

Hoi mijn naam is Brenda Burgmeijer Geboren in Rotterdam daarna verhuisd naar Hoogvliet daar op school gegaan en opgegroeid.

Ik was net 18 toen kocht ik mijn eerst mini het was een jubelee met verstaaler in de gril kleur bruin met een vinyl dakje volgens mij was dat bouwjaar 1979 voor duizend gulden veel mee gelachen en wijnig problemen ik ree er al een tijd in naar mijn werk heen en weer tot op een dag ik werd aangehouden door de politie voor controle rem test en dergelijke gedaan en er kwamen nog twee politie wagens en een wagen van de RDW bij alles bleek niet goed aan die mini er zat plastic en kranten in de koke balken dus mijn kenteken werd in genomen en dat was het einde van mijn eerst mini ervaring. Mijn tweede mini heb in maar drie honderd meter ingereden dat was een groene mini clubman mijn pa reed er achter op een mooie zomerse dag en zette zijn ruite wissers aan want ik had de motor opgeblazen due terug en de schroothoop op.
Voor mij even geen mini's meer.

Ik leerde Rob mijn man kennen we zijn vandaag precies een jaar getrouwd en dertien en een half jaar verloofd. We zijn dertien jaar gelede samen in pernis gaan wonen Pernis is een dorpje vlak onder Rotterdam we zijn in een oude kosters woning gaan wonen en hebben het helemaal opgeknapt. We hebben geen kinderen maar wel twee katten. En we wonen er nog steeds met veel plezier.

Ik werk al 20 jaar bij Albron catering daar ben ik catering manager van een lokatie en doe de personeels planing voor het gebied Rotterdam en twee dagen in de week rij ik rond door Rotterdam voor colega's te helpen met de computer.

Mijn andere hobby's zijn met de tent er op uit trekken de computer de tuin en fitnes.

In 2001 begon bij mij het mini bloed weer tekruipen en er kwam weer een mini het is een mini cooper 1300 I bj 1995 heb er alweer een hoop aan gehad maar ja dat is mini ik ben er helemaal gestoord van en lach nog iedere dag als ik in mijn mini rij.

Zo nou weten jullie ook iets van mij er staat een verhaal over mijn mini op mijn homepage dus als jullie meer willen weten ga je gang.
link

Met vriendelijke mini groeten Brenda

Wie is er nu??????????????????????????

RE: Wie is wie

Tja..

Ik ben Giel, alias Spike. Al 25 jaar oud, en woon in Enkhuizen. Dat ligt in Noord-Holland,
wij noemen het west-friesland. Heb net mijn diploma gehaald, MBO- Electrothechniek.
Naar school gaan was niet echt belangrijk voor mij, dus het heeft wat extra jaartjes gekost.
Verder zit ik nog bij de scouting, geef leiding bij de esta's (7-11 jaar).
Van sport word ik moe, heb een leuke vriendin en ben graag aan het klussen
en knutselen aldanniet betaald. Mijn boterham
verdien ik nu bij een bedrijf dat uien verpakt, ik help daar in de techinische dienst.
Als ik tijd over heb ben ik nog te vinden bij een tulpenkweker, waar ik ook aan mijn mini
sleutel. Na de zomer op zoek naar een echte baan.

Op mijn achtiende gelijk een Mini gekocht, een jaartje in gereden en toen was het tijd om hem
op te knappen, demonteren ging perfect. Maar was zo rot dat ik hem maar verkocht had.
Tijdje helemaal geen auto gehad. En daar stond ie in de krant -> Mini-pickup. Nadeel stond al
12 jaartjes stil. Het was eigenlijk een VAN, hebben ze een pickup van gemaakt, maar
hij was nooit afgekomen.
Leuke uitdaging dacht ik. De PU gestript, nieuwe stukken erin gelast, nieuw remsysteem
erop. Nieuw verfje derop en weer opbouwen. Vol spanning naar de RDW, gelukkig geen
probleem. Rijd er nu alweer drie jaar in, maar het wordt weer tijd dat ie uit elkaar
gaat, ik weet nu wat je niet moet doen met plaatwerk

Groeten Giel


Volgende?

RE: Wie is wie

-verwijderd-

RE: Wie is wie

De volgende in de rij is Marianne. Ik ben 32 jaar, getrouwd met Martin en heb twee kindjes Puck (5) en Bram (3). Na de Havo heb ik de meao en een toeristische opleiding gedaan. Daarna ben ik ongeveer zes jaar werkzaam geweest in een museum in Lelystad. Daar ontving ik de bezoekers, deed de administratie en een heleboel andere (technische) klusjes. Toen ik zwanger was van Puck, ben ik gestopt met werken om me volledig te richten op het moederschap.

Toen ik ongeveer twaalf was, ben ik besmet met het mini-virus. In eerste instantie vond ik het een leuk, klein en ondeugend autootje om te zien. De verzamelwoede sloeg ook toe. Nadat ik eindelijk mijn rijbewijs had gehaald, was ik toe aan mijn eerste autootje. De verhalen over een mini die ik gehoord had, waren niet echt positief, dus mijn vader vond het geen goed idee om een mini aan te schaffen. Mijn eerste autootje werd een Subaru Justy, waar ik overigens met veel plezier in rond getuft heb.
Het virus bleef aanwezig en nadat ik Martin heb leren kennen, heb ik ook hem besmet met het virus. We hadden ons voorgenomen om ooit een mini te bezitten.
In februari hebben we besloten om maar eens rond te kijken naar een leuke mini. Kennissen van ons hadden een, naar ons idee, oranje mini al twee jaar stil staan in hun garage. De eigenaresse heeft nl. ook een jongere hele mooie zwarte, die ze dagelijks gebruikt. Na veel gezeur hebben ze besloten om de oranje mini te verkopen.
We gingen er heen om te kijken of het wat was. Toen we het erf op kwamen lopen, stond ze daar, Chelsea. Ze stond te stralen en te glimmen en was.... heel mooi rood. Het was liefde op het eerste gezicht.
Het heeft nog twee maanden geduurd, voordat ze hierheen vervoerd kon worden en nog een week of vijf voor ze gerepareerd en gekeurd was. Maar uiteindelijk was het zover, mijn eerste ritje in een mini. Toen ik eenmaal in Chelsea gereden had, besefte ik dat dit virus niet te genezen is. Het is behoorlijk werken in een mini, maar ik vind het fantastisch.

Maar het virus blijft zich verspreiden. Martin liet tijdens een rit de radio horen, die hij had in gebouwd. Plots klonk er een stemmetje van de achterbank: "Pappa, de radio moet uit. Ik kan het mini-geluid niet horen". Dat was Bram. En je zou toch denken, dat hij na de kersenrit genoeg had van de mini. Maar niks, de volgende ochtend zijn we de hele Hoekse Waard doorgereden, omdat meneer in de mini wilde rijden.

Dus iedereen opgepast, de volgende generatie mini-liefhebbers is reeds geboren.

default

RE: Wie is wie

hoi hoi

Nou waar zouden we is beginnen.
Mijn naam is cindy lobe ben 21 jaar en woon in papendrecht.
Heb een dochter die samantha heet en net 2 jaar oud is
Die ook zwaar besmet is met het minivirus
Ja je hoor het goed nu al besmet met het virus
En niet te vergeten me vriend Richard tielkemeijer die zo asl jullie weten ook een mini heb onder de naam coop

En nu het verhaal
Ben vanaf kleins af aan al besmet met het autovirus.
Me vader is dieselmonteur en knutselt altijd aan auto's .
Motors opfokken en zwaardere er in leggen en noem maar op hij heeft het wel gedaan .
En natuurlijk liep cindy er altijd tussen paps mee te helpen.
Het zelfde als Samantha nu doet bij ma en richard en natuurlijk ook opa.
Me moeder heeft ook in een mini gelest vroeger en je raad het al haar eerste auto was ook een gloed nieuwe mini.

En toen kregen we de mavo nog waar we onder andere motortechniek kregen .
Daar groeide liefde voor auto's nog verder.
En ja ik was altijd al gek geweest op Mr. Bean en natuurlijk je raad het al daar reed al tijd zo'n leuk en lief autootje in mee
De Mini.
En toen was eigelijk op 13 jarig leeftijd al besloten dat we een mini gingen kopen als ik de kans kreeg ervoor.

Dus daar gingen net voor dat we 19 werden op voor ons rijbewijs en ja hoor 5 maanden verder hadden we het papiertje al binnen
Helaas niet eerder door dat de kerst er tussen zat snik
Maar toch heel blij dat we het hadden eerst nog een galant gehad , maar gelijk wel op zoek naar een mini.
Maar wel moelijk te vinden 1 naar cindy's smaak.
Ondertussen nog bevallen van een Samantha en daarna weer druk zoeken en jahoor binnen 3 weken 1 gevonden in Dordrecht
en Gelijk verliefd op hem
Pa hem nog nagekeken of er niks ernstigs aan de hand was en toen was het kopen.
En ik was me toch blij.
Dus binnen 6maanden na het halen van het roze papiertje toch mijn droomauto gevonden en is gelijk Mr. Bean gedoopt.
Was natuurlijk te raden.
En tot de dag toe nog geen spijt er van en hij gaat er ook nooit meer weg.
Ben nog hard bezig om hem naar me zin te krijgen maar dat moet nog lukken dit jaar .
Ondretussen heb ik ook een donor mini gekocht die hopelijk dit jaar ook nog af komt als aanhanger.
Het virus is ook weeer naar me ouders overgeslagen en die hebben er ondertussen ook weer een mini gekocht .
Die Mrs. Bean is gedoopt maar nog genoeg werk heeft.

Dus op gelet als je een groene mini tegen kom met blokjes op het dak en strepen met blokjes op de motor kap en overriders er op ben ik het.

hou doe en tot weerziens cindy en Mr.bean

RE: Wie is wie

Nou, zal ik dan ook maar even een introductie plaatsen ? :)

Ik ben Eri(c)k Mels (officieel met alleen de K maar aangezien de halve wereld het nodig vindt mijn naam met een C te schrijven, doe ik maar lekker ingewikkeld.. ;) ) en ik ben op het moment alweer 31 jaar oud, ongebonden en woonachtig in het pitoreske *kuch* Maasdam (ZH).
Ik werk als Partsmanager bij een Opel dealer in Rotterdam, daarvoor 9 jaar bij een andere dealer hetzelfde werk gedaan (Die dealer is inmiddels failliet, maar dat komt NIET door mij hoor !! ;) ;) )

Al vele jaren ben ik een groot Mini-fan en ik spaar dan ook al jaren minaturen, (inmiddels al ruim 120 stuks) maar tot een echte Mini is het tot April 2000 nooit gekomen aangezien ik een betrouwbare en comfortabele auto "nodig" had voor o.a. mijn werk. Daarnaast ben ik "gezegend" met een zwakke rug, (gevolg van een aanrijding toen ik 4 was, bovenbeen gebroken) dus die 35-40.000 km per jaar leek me niet verantwoord in een Mini.

Na eerst bijna 2 jaar in een Lancia Delta te hebben gereden, die bijna evenveel mankementen vertoonde als de gemiddelde Mini, kocht ik in 1992 een Nissan Sunny 1.6i GT uit 1991. Deze was helemaal standaard en daar moest natuurlijk wat aan gebeuren, dus de nodige velgen, verlagingsset, 2 (!) achterspoilers en wat andere toeters en bellen gemonteerd. Ik was zo trots als een pauw op dat karretje en hij reed ook waanzinnig lekker. Helaas kwam er op een lokaal kruispunt een wreed einde aan mijn pret toen een 66 jarige man een black out kreeg vlak voor een stoplicht wat al geruime tijd op rood stond. Resultaat: een totaal vernielde Sunny, een ontwrichte linker schouder, de nodige schaafwonden en een whiplash :(

Na enkele maanden in een Isuzu Trooper LWB 4WD van de zaak te hebben gereden (was de enige die beschikbaar was met stuurbekrachtiging, wat noodzakelijk was vanwege de schouder), kocht ik een 1 jaar oude Astra GSi met een lichte voorschade (fietser aangereden).
Deze werd netjes hersteld en daar heb ik tot 1997 in gereden toen deze werd vervangen voor een Astra GSi 2.0 16v Stationwagon uit 1995 (zeldzaam model, zijn er officieel maar 12 van in NL).

In 1999 ben ik van werkgever veranderd, en bij mijn nieuwe functie werd mij tevens een auto van de zaak aangeboden. Aangezien de Astra SW niet echt goedkoop was in de verzekering (nieuwprijs van Fl. 55.000,-) en 2 auto's ook weer niet nodig was, werd de Astra in de verkoop gedaan.

Nadat de Astra verkocht was, vond ik het eindelijk eens tijd een Mini aan te schaffen. Aangezien een collega van mij enkele jaren daarvoor een groene 1977er gerestaureerde Mini bij BvL had gekocht, en ik wist aan wie hij hem verkocht had, ging ik daar eens naar informeren. De toenmalige eigenaar bleek een leek te zijn op technisch gebied en was in de anderhalf jaar dat hij met de Mini heeft gereden, zijn aanschafprijs nog eens aan reparaties kwijtgeraakt, dus wilde hij 'm met "alle plezier" verkopen.

De proefrit was al een lachertje, de Mini stond al geruime tijd stil, dus de accu was leeg. Mijn broer zou 'm wel even aanduwen.. dat was ook geen probleem, hij starte vrij snel, het probleem was alleen dat er zoveel olie uit de uitlaat spoot dat mijn broer z'n nieuwe broek meteen bij het chemisch afval kon afgeven. ;)

Ik zo blij als een kind met mijn Mini natuurlijk meteen zoveel mogelijk erin rijden, en al snel viel mij op dat het oliecarter sneller leeg ging dan de brandstoftank (ondanks dat dit maar een tankje van 23 (?) liter was.)

De remmen bevielen mij al niet echt, dus het eerste project werd een stel remschijven aan de voorkant. Hierna moest en zou ik de recordpoging meerijden, dus na het inladen van de nodige flessen 20W50 olie naar Drimmelen vertrokken. We stonden op het grasveld, klaar voor de start toen het begon te regenen en ik de Mini startte om de kachel aan te zetten. Achter mij stond een wat oudere man met een mooie, jonge, schitterend opgepoetste Cooper. Toen we eenmaal in beweging mochten komen, keek ik in mijn binnenspiegel en zag dat de mooi opgepoetste Cooper nu een grote zwarte vlek van +/- 40 cm doorsnee op zijn grille had, zodanig vet dat de olie letterlijk van z'n voorbumper afdroop... ;)

Dat werd dus nodig tijd voor een ander blok. Een buurjongen van mij (René) tipte mij een advertentie van een 1300 blok met 60.000 km erop, dus die werd naar Maasdam vervoert en na een algehele check, een andere nokkenas (KENT286), Stage 1 kit, een dubbele distributieketting, een nieuwe koppeling en vervanging van alle pakkingen en keerringen, in de Mini getakeld.

Inmiddels zijn er alweer tientallen andere projecten uitgevoerd, maar het wordt een TE lang verhaal (als het dat al niet is) om die hier allemaal neer te tikken.

Voor de komende winter danwel volgende voorjaar staat een algehele carrosserie restauratie op de planning, waarna de Mini een andere kleur groen krijgt en natuurlijk een heleboel nieuwe goodies.. ;-) Maar eerst de aanschaf van mijn ouderlijk huis afronden (MET garage uiteraard!) en kijken of er daarna nog centjes over zijn in de spaarpot ;)

RE: Wie is wie

Jaja.... ik moet er ook even tussen staan hoor.

Mijn naam is Nancy en ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Ben 18 jaar en ben een druk persoontje. Nou jah.. dat zeggen ze tenminste over mij.

In het dagelijkse leven kun jij mij vooral vinden op mijn werk of op school. Ik doe een opleiding voor Ad[u:1kcz9en1]mini[/u:1kcz9en1]strateur en ga nu naar het tweede jaar. Het duurd wel allemaal erg lang maar ach, heb hierna m'n diplomaatje en ga misschien nog door met HBO accountancy... maar dat zien we wel na de opleiding. Ik zit er nu nog steeds prima. Elke dag naar school dan zie ik ze weer staan hoor... 2 prachtige mini's. hihi... en altijd kijk ik met grote ogen naar ze, alsof ik ze nog nooit eerder heb gezien!

2 jaar geleden heb ik mijn vriend ontmoet in Spanje, wat begon als een vakantieliefde pakt erggg goed uit dus.. we zijn nog steeds even gelukkig. Helaas wonen we ver uit elkaar en zien we elkaar alleen het weekend..

Heb net ook mijn rijbewijs gehaald en ga na mijn vakantie goed beginnen met sparen voor een mini! Heb al een aardig bedragje bij elkaar dus nog even verder sparen!




[color=red:1kcz9en1]nou het is dus eindelijk zover: 7 augustus 2002 dus donderdag a.s. haal ik mijn minietje op! EINDELIJK!! hij is rood met witte strepen, 1000cc motor stage 1, dubbele sportuitlaat eronder, redhot stoelen erin, flink wat roest maar daar gaan we wat aan doen! mooi muziekie er in ook, dus het komt allemaal goed.[/color:1kcz9en1]

Ben eigenlijk al een tijdje verliefd op het kleine racemonstertje en ik ga hem toch echt zeker weten kopen hoor... het kan me niks schelen wat andere mensen zeggen..

Maar goed.. volgens mij heb ik wel genoeg geluld over mezelf als jullie nog wat willen weten dan hoor ik het wel.

mijn email is: [color=blue:1kcz9en1]nana_pindaatje@hotmail.com[/color:1kcz9en1]

Groetjes nance

RE: Wie is wie

Tja.. dan moet ik er nu maar aan geloven..

Ik ben Bertina, ben 29 jaar jong en woon sinds '93 samen met mijn vriend Wibo in het Friese plaatsje Noordwolde. Eerst in een huurwoninkje en sinds '95 in een stulpje van de bank wat wij ons eigen mogen noemen, maar hierover straks meer..

Zoals je al vermoed ben ik gek op Mini's, maar ook op andere (mooie) auto's (lees sportwagens) en motorrijden, ben dan ook in het bezit van 3 Minitjes, 2 (dagelijkse) auto's en een motortje.

Mijn schoolverleden is verre van florisant dus dat doe ik ff in't kort; 3,5 jaar Havo, 2,5 jaar Mavo (jah in die volgorde, maar uiteindelijk wel een diplomaatje..) daarna 2,5 jaar MMO-BD, maar dat was geen succes.
Ok.. door met m'n werk.. Ik werk sinds 1995 bij een drukkerij in Oldemarkt (klein dorpje in Overijssel), ik zit hier nu al weer zo'n 7 jaar en het bevalt me nog steeds goed.. Toen ik hier net werkte was het voornamelijk t (ouderwetse) handwerk wat hier verricht werd, maar in de loop der jaren is het bedrijf erg gemoderniseerd, het meeste werk wordt nu digitaal aangeleverd en verwerkt. Mijn taak in dit bedrijf is het onderhouden en aan de praat houden van de 2 plaat belichters, het controleren van platen, onderhoud aan de belichters en processors en het verwerken van het hele kleine beetje handwerk wat er af en toe nog is..

Naast mijn werk neemt de verbouwing de meeste vrijetijd in beslag.. We vonden ons huisje iets aan de kleine kant (7.00 bij 5.70) en bouwen er een stukje bij aan (6.60 bij 3.50), daar zijn we nou zo'n 2 jaar mee bezig. Jah ik weet t het duurt lang, maar we proberen dan ook zoveel mogelijk zelf te doen (hierdoor schieten de Mini's er helaas wel bij in). Maar goed, het einde is in zicht, tenminste aan de buitenkant.. de dakpannetjes liggen er bijna op en dan..... kunnen we fijn binnen aan de slag, waar ook nog heel veel werk in zit. Geduld is een schone zaak. :?

Verder hebben we nog een aantal huisdiertjes waar we helemaal dol op zijn, te weten 2 katten, een hond(je, denk ie..!), vissen en vogels.

Jullie zien het wel.. onze vrije tijd is met al die 'hobby's' wel eens te weinig, kwestie van prioriteiten zullen we maar zeggen.

Mocht je nog iets van of over me willen weten, pm staat vrij..

RE: Wie is wie

Nou daar gaan we dan, ik ben geloof ik de volgende.
Mijn naam is Simon Wezendonk en ik woon in het Aerdt(se) paradijs. Dat ligt ongeveer 30km onder Arnhem. Ik ben pas 23 geworden en ben al gek van mini's sinds mijn 14de.

Het verhaal: ik vond bij mijn vader in de kast een rally bordje van de mini seven club. Het bleek dat mijn vader een aantal ritten had meegedaan en ook lid was geweest van de mini seven club. Na nog meer graven en zoeken vond ik ook een poster van een cabrioni. Meteen heb ik die opgehangen. :D En nog wat verder doorzoeken toen bleek dat mijn vader zelf een echte nieuwe 1300 innocentie gehad had. En nog wat verder gekeken het bleek dat hij bij elkaar 4 mini's had gehad. Als eerste een groene 850, een gele 1000, een rode/zwarte 1300 innocentie cooper en een bruine clubman estate.

Toen was ik helemaal verkocht. De jaren erna bleef ik mijn vader aan de kop zeuren hoe hij die had gekocht en opgeknapt. Hij had zelf een Estate aan stukken geslepen en er een aanhanger van gemaakt. Speciaal met een tafel, bankje, bloembakje, gordijnen aan toe.
En de dag kwam dat ik 18 werd en mocht lessen. Na 42 lessen was het zover, ik mocht het roze papiertje in mijn hand houden. Na drie weken had ik een mini gekocht. Een Mini Magic 1000 E K9. O+ Helemaal origineel. Maar dat duurde niet lang. Vanalles werd eraf gehaald, want dat leek toch nergens naar. Uiteindelijk had ik hem zover ik wilde. En toen gebeurde er iets vreselijks. Ik kreeg een aanrijding met een M#zd# 323. :( Helaas mini in de kreukels. Gelukkig kon hij door een vakman worden gerepareerd en zag je er niets meer van. Toen kon Simini weer lekker snorren met zijn mini. Een jaartje later kwam het volgende ongeluk. Ja, echt waar het tweede. Een tractor had voor mij modder gereden over de weg. En waar mijn magic altijd strak lag, ging hij nu glijden. Ik maakte een salto |:( en kwam weer op vier wielen terecht. Op dat moment dacht ik het is over en uit met mijn Magic. Hij stond een paar dagen in de garage en toen zijn mijn vader en ik hem weer gaan opknappen. Dat is redelijk gelukt. Mijn eens zo rode mini had een zwart dak gekregen. Maar naar een jaar bleek dat hij toch zo slecht begon te worden, ik heb hem toen met veel verdriet en spijt ingeruild:'(.

Maar misschien komt er weer een mini, ik ben ermee bezig, maar het wil nog niet lukken. Maar ik heb goede hoop. De mini waarmee ik bezig ben is een Mini Van (bestel) 1000 uit '83.

Mini groenten en de volgende mag![/quote]

RE: Wie is wie

18 jaar, nog geen rijbewijs... altijd druk bezig met honda 4 takt brommertjes, een vriend van me kocht ineens een mini Van. De Van was redelijk hard, maar in onderdelen. Toch wel leuk zo'n Mini, en toch maar gaan denken om er ook 1 te kopen.

Uit de Viavia een advertentie van een zwarte Mini 1000 voor 500 gulden gereageerd. hij had geen apk, maar er waren maar een paar afkeurpunten. ondertussen hard aan het lessen. ik had eerder mn rijbewijs dan de mini apk... nieuwe dorpels, sportstuurtje erin, andere spruitstukken, jansport single dtm, pipercross luchtfilter, andere gasnaald, nieuwe verdelerkap, punten, rotor, bougiekabels, 12"gb velgen, schijven, remblokken, hoofdremcilinder revisie setje, basisplaat trommels achter en wielremcilinders vervangen, ander motorkapje, andere stoelen, ramen geblindeerd.
pffft nu ik eraan terug denk... toch nog een hoop geld en tijd in gegaan... op een kwade dag onderweg naar de stv werd ik door een lompe grote mazda 929 station geramd, flinke achterschade... geld gekregen van de verzekering, en daarvan een mini 1000 op kenteken met een 1300 metro blok gekocht. deze mini was geel met een roze dak. de mini had net apk en kon dus nog wel even mee. dat 1300tje liep een stuk beter dan het 1000tje wat ik gewend was. altijd hard rijden, en op een kwade dag (weer) kon ik niet meer schakelen, totdat hij zelfs blokkeerde! naar huis gesleept, en niks meer mee gedaan eigenlijk. de zwarte had ik nog, achterkant zelf uitgedeukt en een ander kapje erop gedaan, lichtunits vervangen en rijden maar. toen de apk hiervan afliep, heb ik deze mini nog kunnen verkopen. een jongen bij mij op school reed weleens in een hele mooie gele clubman estate, die was van zn vader. hij wilde liever een golf gti en verkocht dus de clubman. ik wilde deze al langer hebben en heb hem toen gekocht. apk verliep, en het verhaal begon opnieuw. nieuwe wielremcilinders, remschoenen, andere stoelen, gasnaald, luchtfilter, sportstuur, wielen laten powdercoaten, nieuwe motorkapjes, nieuw achterdeur, a-paneel, grille, etc. nu hoop ik dat het plaatwerk deze winter erop kan, en dat ie helemaal opnieuw gespoten kan worden. de 1300 metro verbruikt nogal veel olie dus daar moet ook nog wat aan gebeuren, verder had ik het een na hoogste piekvermogen bij de dyno run! trots....

enne, ik ben ondertussen 21 jaar, heb ook nog steeds wat 4 takt brommers in de garage staan, heb een vriendin (kim) een bekende voor sommigen hier een beetje aan een mini geholpen. een echte originele 1100 special. verder begin ik eind augustus aan een suzuki gsxr uit '86. dat is de eerste fabrieks gsx"r". ook zonder er al een rijbewijs voor te hebben. en ook zonder dat de motor in rijdende staat is... verder volg ik de hbo opleiding leisure management. (vrijetijdskunde) en doe ik allerlei gevaarlijke dingen met fietsen...

RE: Wie is wie

Het accent ligt inmiddels heel sterk op de Mini's. Maar wat mij nou ook zo leuk leek was de persoon achter de Mini wat beter te leren kennen. Dus geneer je ook niet om leeftijd, je dagelijkse bezigheden en eventuele partners te vermelden. Het topic heet wel "Wie is wie", niet "Wie is Mini" :)

Het begint inmiddels wel een leuke lijst te worden met een overzicht van forummers :)

RE: Wie is wie

Was je me net voor :) .... Maar het begint inderdaad een aardig overzicht te worden! Keep them comming!

RE: Wie is wie

Ok dan ben ik aan de beurt...

mijn volledige naam is Remco van der Loo, ik ben 25 jaar oud en ben geboren in Amsterdam, na met mijn ouders naar Almere (wat moet je daar nou ...ik weet het ook niet !!!) te zijn verhuist ben ik sinds 7 jaar weer terug in Amsterdam.

Na de Havo gedaan te hebben in Almere ben ik in Amsterdam naar de hogere zeevaart school gegaan vlak bij het Scheepvaart museum.
Na 2 jaar daar gezeten te hebben toch besloten om er mee te stoppen omdat ik het toch niet de baan vond waar ik op gehoopt had.Aan het eind van het 1 jaar heb ik mijn vriendin Linda leren kennen.
Het was voor ons beiden liefde op het eerste gezicht. 6 jaar later zijn we nog steeds bij elkaar en wonen inmiddels 5 jaar samen.
Trouwplannen hebben we over een jaar of 5 maar aan kinderen zitten we al te denken. We wonen in Bos en Lommer in Amsterdam.

Na mijn studie tijd aan de zeevaart school ben ik op schiphol gaan werken in de horeca om mijzelf even wat tijd te gunnen om na te denken wat ik nou wel wou. Zo kwam het aangestoken door een goeie vriend van mij die F-16 vliegt hier voor de keuringen in te gaan, maar werd helaas op de laatste keuring (het vliegen in een propellor kistje) afgetest.
De smaak te pakken te hebben gekregen van de luchtmacht ben ik daar binnen verder gaan zoeken en na een lang keurings traject aangenomen voor de opleiding van luchtverkeersleider bij de luchtmacht. Na 1,5 jaar in de opleiding te hebben gezeten ben ik helaas voor deze baan afgetest en ben nu in afwachting van mijn nieuwe opleiding, die in oktober begint.
De baan is als officier Air Surveillance te gaan werken, dit houd in dat wij al het vlieg verkeer boven Nederland monitoren en en dit aan de NATO en Ministerie van Defentie door geven. Tussen tijds zit ik op Gilze Rijen gelegerd en houd me bezig met een project voor het onderhoud van de Apache AH-64D gevechts helikopter.

Naast de Mini zijn mijn hobby's, computerenvooral het online gamen met vrienden en bekende via het internet. Modelbouw vliegtuigen en boten. En een apartere hobby ik hou mij regelmatig bezig met stoom machines, Waarbij ik met mijn engelse vrienden vaak zomers de festivals af ga, zij hebben er nu 10 in bezit van Showmans engines tot stoom walsen en stoom vrachtwagens. En natuurlijk mijn grootse hobby mijn vriendin O:)

Het Mini virus heeft al van af kleins aan al onder de leden gehangen, zolang als ik mij kan herrinneren vind ik het al leuke autootjes.
Maar het is pas echt goed ontbrand zo'n 4 jaar geleden dat ik in Ierland was en daar het tijdschrift MINI MAGAZINE tegen kwam en ontdekte wat er allemaal mee kon. Vanaf toen wist ik dat ik een Mini wou maar dan komt eerst het rijbewijs probleem.

Dit is sind vorig jaar opgelost door in 1 keer net als mijn vriendin 2 weken voor mij te slagen. Toen op zoek naar een betaalbare auto om ons te verplaatsen, het liefst een mini.
Na wat rond geneust te hebben en tot de conclusie komende dat we of wat meer moesten gaan sparen of dat we in een dure bak roest zouden rond rijden, kwamen we bij toeval een mini tegen bij een rover dealer.
Bijna geen roest in totaal 2 vierkante centimeter op 2 plekken. Geinformeerd wat hij moest kosten, we konden hem meenemen voor 1500 gulden maar alleen de motor was kapot. De vriendelijk eigenaar van de garage heeft gelijk voor ons Ben van Leeuwen gebeld (daar haalde hij ook zelf zijn spullen vandaan voor zijn 4 mini's) en geinformeerd wat een gereficeerd motortje zou kosten. Dit kon voor een bedrag binnen ons butget en zo hadden we voor een leuke prijs een goeie Mini.

Zo TRRRNG wat een lang verhaal !!!! Hoop dat jullie er door komen :O
Nu is de volgende aan de beurt .....

Greetz Remco

default

RE: Wie is wie

8) Hoi , 8)

Ik ben Ron Smit, ben 26 jaar en woon in Berkel en Rodenrijs ( onder zoetermeer). Mijn hobby's zijn Motorrijden, sinds kort ook mini's ,reptielen houden(hagedissen) en internetten

Ik ben geboren en getogen in Den Haag en op mijn 16e naar Berkel verhuist. Na de LTS en de MTS Fijn mechanische Techniek ben ik in militaire dienst gegaan (vrijwillig!). In afwachting van mijn solicitatie bij de politie. De politie werd niks en ik ben als burger bij defensie gebleven. Ik was daar motorkoerier op een moto guzzi. Geloof me, vergeleken met een guzzi is een mini een technisch wonder dat nooit kapot gaat. Ik was geplaatst in Den Haag bij de staf en heb gereden voor alles wat dacht dat ze wat te zeggen hadden. Ministers,generaals, de konigin enz, Leuke tijd gehad. Alles gedaan wat niet mag in het verkeer, maar wij waren dan ook koeriers van defensie dus dan zal het wel mogen. De staf was het daar niet altijd mee eens maar ok. Na 3.5 jaar ben ik binnen defensie van functie verandert en ben ik bij het Nederlandse Leger en Wapen Museum gaan werken als behoudsmedewerker. Ik hield daar met 2 collega's de depots in orde en had zorg voor verplaatsingen en dergelijke. Ik had daar als specialitiet het vervoeren van museumobjecten. Na 1 jaar en een maand of 8 ben ik naar de KLPD gegaan. Daar werk ik nog steeds bij de Nederlandse Recherche Informatiedienst als materiedeskundige. Daarnaast geef ik les als gastdocent aan de rechercheschool in zutphen

Ik ben in hart en nieren motormuis maar een auto is toch ook wel handig.
Zodoende ben ik sinds kort eigenaar van een mini, als ik dan toch auto ga rijden dan maar een leuke auto. Ik rij het meest op mijn motor, een honda xrv750 africa twin, maar pak af en toe de mini voor de lol of als ik iets moet vervoeren

RE: Wie is wie

Zo, de laatste reactie is inmiddels alweer dik een week oud. Er zijn vast nog wel wat meer forummers die een wie-is-wie-reactie willen plaatsen en de rest vertellen over wie ze zijn (thuissituatie, werk/studie, etc.) en hoe ze aangestoken zijn met het Mini-virus. Ook nieuwe gebruikers zijn natuurlijk van harte welkom om even wat te vertellen.

RE: Wie is wie

Zal ik me dan ook maar ff voorstellen.

Ik ben Jeroen van Buuren en kom uit het Noord-Hollandse Schoorl. Dit ligt ongeveer 10 km boven Alkmaar aan de Noordzeekust. Ik ben 23 jaar en ben sinds 1 juli 2002 afgestudeerd HEAO’er (Bedrijfseconomie). Ik ben momenteel werkzaam als office manager op de administratie van een technische groothandel. Tot zo ver mijn persoonlijke gegevens. Voor de mensen die meer willen weten; stuur maar een PM of voeg me toe aan MSN of ICQ ;)

Maar goed, waarom schrijf ik iets in dit topic? Dat komt omdat de meeste gebruikers van dit forum besmet zijn met hetzelfde virus.. het Mini-virus! :D

Waarom rijdt deze jongen een Mini?
Goede vraag… als je het simpel bekijkt moet je wel gek zijn om Mini te rijden. Het hobbelt, roest, heeft veel onderhoud nodig, is niet comfortabel, klein, maakt herrie, wekt ergernis van de buren op (been there, …), bakent z’n territorium af door grote vlekken olie op de staat achter te laten en laat de bestuurder levensgevaarlijke capriolen uithalen op rotondes en polderweggetjes 8)

Maar het is gewoon een virus waar je “nooit” meer vanaf kom ben ik bang. Eens een Mini, altijd een Mini….

Ik weet alleen niet waarom ik aan een Mini begonnen ben. Ik ben vanaf dat ik klein was al helemaal autogek. Op het moment dat ik serieus ging kijken wat ik een mooie auto vond, kwam ik uit bij een Volkwagen Corrado. Deze auto heeft gewoon een bepaalde uitstraling die mij erg aansprak en nog steeds aanspreekt.

Maar toen ik 18 werd en mn rijbewijs gehaald had ging ik niet direct naar een auto op zoek. Ik heb anderhalf jaar rustig rondgekeken wat voor auto ik wilde rijden. De Corrado viel al vrij snel af vanwege zn hoge wegenbelasting, verzekering en onderhoudskosten.. dus toch verder zoeken.

Tijdens het surfen op internet kwam ik op de Autotrader-site een auto tegen waar ik op slag verliefd werd.. een Mini :D.. dus voor deze auto de bovenstaande kosten opgevraagd en toen wist ik het zeker.. een Mini wordt mijn auto!

Dus op zoek naar een Mini die helemaal in mijn smaak viel. Eindelijk eentje op een internetsite gevonden, bleek ie net verkocht. Het was een prachtige bordeaux rode Mini Mayfair die zeer smaakvol van de nodige extra’s voorzien was. (Het bleek de Maycooper te zijn die nu van Pepijn is)

De volgende Mini vond ik bij een Mini garage ergens in Nederland (waar ik geen naam van noem om geen discussie over dit bedrijf op gang te brengen). Het was een schitterende zwarte Mini Cooper uit ’91 met een wit dak. Na de aankoop heb ik ongeveer 2 maanden probleemloos rond kunnen rijden voordat de ellende begon. Ik kon alleen maar met een hoop herrie uit de bak schakelen. Dus onder garantie is er iets in de koppeling vervangen. Op de terugweg van de reparatie naar huis liep de temperatuur opeens heel hoog op. Dus ik de Mini op de vluchtstrook geparkeerd en de garage opgebeld…

De garage zou hem ff nakijken voor me, maar konden niets vinden.. de Mini reed gewoon goed volgens hun. Toch gingen ze voor de zekerheid ff een testritje maken. Met 150+ km/h (volgens iemand die in zijn Mini toevallig achter mijn Mini aanreed, en ik later heb leren kennen via de Mailinglist) blies de motor van mijn Mini Cooper opeens op.. een grote rookwalm als “stille” getuige…..

Dus er moest een andere motor inkomen, een “heel goed onderhouden motorblok” volgens de garage. Een blok dat ongeveer 1 liter olie op 500 km wegstookte en onder de auto neerlegde en op een gegeven moment 1 op 6 liep (benzine) :(. Maar de garantie was voorbij en ik kon zelf mooi voor de kosten op gaan draaien…

Na een reparatie door een lokale Rover Dealer kon ik in ieder geval de straat weer op met m’n Mini, maar moest de onderkant nog ff in de tectyl gezet worden. Een klusje wat uitdraaide op een beetje prikken met een schroevendraaier en tot de conclusie komen dat de hele onderkant doorgerot was :(;

Ik was deze Mini gewoon zat en heb hem ingeruild tegen een Opel Corsa uit ‘95. Ik was van plan om nooit meer een Mini te kopen.. ik was er helemaal klaar mee…

Maar ja, via via was ik in juni 2001 aan de weet gekomen dat iemand in Den Helder een Mini “over” had en wel wilde verkopen. Dus ik maar ff kijken, en gelijk gekocht…

Deze Mini rij ik puur voor de hobby. Het is gewoon een genot om af en toe in de Mini te stappen, puzzelritten te rijden of naar andere Meetings te gaan en niet zoals bij mijn vorige Mini iedere avond onder de Mini moet liggen sleutelen om weer iets te repareren om te weten dat het toch nooit goed komt…

Ik heb voor deze Mini samen met mijn broer een aanhanger gemaakt en heb de Mini nu ongeveer zoals ik hem hebben wil. Voor de details; klik onder dit berichtje op “WWW”

De Corsa is inmiddels verkocht en sinds september 2002 rij ik voor mn werk in een (new) MINI COOPER… en de kleur.. zwart met wit dak 8)

Inmiddels is het Mini-virus verder om zich heen gaan grijpen. Sinds begin 2003 heeft mn broer z'n eigen MK1 en rijdt moeders in een Magic :D

Voor informatie kijk op mn internetpagina: link

[Edit: hier en daar wat toegevoegd en verwijderd [i:24nryt2r]30-11-2003[/i:24nryt2r]]

default

RE: Wie is wie

Nou, okee dan maar. Ik ben dus Jos (Inno) van der Heide. Ik ben 35 jaar, getrouwd met Ella en heb 2 dochters Lieke en Bente (6 en 8 ) en een kat, Freggel. We wonen in Leek, een dorp halverwege Drachten en Groningen aan de A7. Ik werk op de afdeling administratieve organisatie van het Martini Ziekenhuis in Groningen, waar ik ook al bij P&O en Faciliteiten heb gewerkt. Als HEAO-er ben ik van vele markten thuis, vandaar dat ik ook nog in de Ondernemingsraad zit.

Behalve aan de mini besteed ik redelijk wat tijd aan sport en lezen. In de zomer fiets (jaarlijks de 11 stedenfietstocht) en skeeler ik, en in de winter schaats en loop ik. Dit alles puur recreatief. Schrijvers die ik graag lees zijn Tolkien, Pratchett, Asimov, Clancy, Büch en sinds kort tijd Harry Potter. (naast de miniworld/magazine en andere classic lectuur, mijn klassiekers interesse reikt verder dan mini's alleen)

Wij hebben Bas, onze mini inmiddels alweer 3,5 jaar. Maar wij zijn besmet met het Virus door Ella's moeder die een mini 25 als 2e autootje had (inmiddels is die vervangen door een golfje) toen wij elkaar leerden kennen. Onze eerste auto was een 205-je, inmiddels is dat nu een golf station geworden. Maar toen 3,5 jaar terug de roep kwam om een 2e autootje gingen we eens kijken bij Boss classics bij Heerenveen, onder het mom van: "we gaan alleen even kijken" een week later konden we de mini ophalen.
We waren totaal verkocht door een BRG mini cooper op 10" wieltjes en met bullet-type spiegels. Dit was notabene een Innocenti Cooper (althans voor een groot gedeelte, hij was ge-rebodied op een mayfair) Tijdens de thuisreis blies Ella met een gangetje van 120 de motor op, gelukkig vlak bij Heerenveen zodat de firma Boss niet te ver hoefde te rijden. Op de garantie kregen we een andere motor….. kijk dat is service.
Inmiddels is er natuurlijk al het nodige gebeurd met de mini (Bas zoals we hem genoemd hebben) maar slechts 2x heeft hij ons echt in de steek gelaten: 1x onderste radiatorslang gebarsten, en 1x de hulpkoppelingscylinder. Beide keren toch op eigen kracht thuis gekomen. in 2001 hebben we (zonder kinderen) Engeland bezocht met de mini, London to Brighton, een fantastisch evenement, wat een avontuur. In Nederland hadden we datzelfde jaar de recordpoging met 1000 mini's ook een fantastisch gezicht. De kinderen gaan eigenlijk altijd mee naar de ritten en ze vinden dit fantastisch (misschien is dit ook wel vanwege het traditionele bezoek aan de McDonalds na afloop...), naarmate ze ouder worden helpen ze ook meer mee met de puzzeltochten.
Mini activiteiten in Noord Nederland zijn helaas dun gezaaid. Jaarlijks de Frieslandrit vanuit Lemmer, dat was het. Voorheen was er het Noorderweekend, maar dat is vorig jaar tijdens de MKZ crisis gesneuveld. Toch wel jammer, er is nog genoeg te zien hier, en er rijden genoeg mini's rond in de omgeving. Als er nog meer Noorderlingen zijn meld je, misschien kunnen we samen iets organiseren.

Nou tot zover maar

groetjes Jos (Inno)

RE: Wie is wie

Shit, bijna vergeten.
Mijn naam weten jullie al.
Verder ben ik bekend als MiniMad op ICQ, of MiniMadness op Delta Force ed. (ja, hoor es effe, ik was de tweede op ICQ, inmiddels zijn er al een stuk of dertig geloof ik).
Ik ben 34 jaar en getrouwd met Janny (30), samen hebben we een zoon die Marijn heet en 2 is en er is er nog eentje op komst waar we nog niks van weten.
We hebben twee honden, echte Engelse Buldoggen en dus ook mini, en twee goudvissen ( die het overigens al heel lang uithouden bij ons, iets van 6 jaar geloof ik).
We wonen in Oudenbosch waar we allebei vandaan komen. Je weet wel die "grote"stad met die nep-Sint-Pieter.
We zij fervent carnavalvierder en trekken daar dan ook vier dagen voor uit als het zover is en denken er heel het jaar aan.
Voor mijn werk? Ik ben werkplaatschef bij een Ford-dealer. Hiervoor heb ik( als economisch vluchteling ) in een glasfabriek gewerkt als allrounder/troubleshooter en daarvoor bij een polystyreenproducent als TD-er .
Hobby? Ik heb er zoveel dat ik er geen tijd voor heb. Nee, geintje, Mini,Mini Pick-Up, vissen(vangen),muziek luisteren,luidsprekers bouwen, elektronica, auto's restaureren( bijna iedere avond), de tuin ,iets lezen waar ik van kan leren, binnenkort een paludariumen , oh ja, de PC.
Opleiding; MTS werktuigbouw, MTS motorvoertuigen, Glastechnologie en andere beroepspecifieke opleidingen.
Ik houd wel van MontyPython-achtige humor , Haagse Humôh en uitspraken 'verkeerd' bergrijpen.
Favorite food:Pizza.
Signalement : licht kalend voorhoofd, grote fok , een Surf Blue MKIII lookalike van een MKI met een zware brom en een zoontje dat enkel verschil kent tussen MINI's ,Alfa's en auto's.

RE: Wie is wie

Is er niemand meer voor wie is wie ??????

RE: Wie is wie

Hoi Wij zijn het, Erwin en Beestje.
Wij zijn 24 en 13, en we hebben een goede relatie, niet altijd, tja niet altijd zon natuurlijk...
We hebben elkaar leren kennen langs de rijksweg in Reuver. Daar stond ze te koop, en ik had net mijn rijbewijs, op zoek naar een MINI (dat stond al wel vast... :D :D ). Ik had een vriendin in Belfeld, dat is een dorp verder, dus moest ik telkens in Reuver van de trein gehaald worden.
Al snel ging het uit, maar ik heb mijn mini..

Ze is door haar vorige vriend(en) behoorlijk verwaarloosd, dus de hele boel opgeknapt, maar er moet nog veel gedaan worden, maar dit zijn de grotere kosten.

Mijn hobby's: (treinen)Modelbouw, meiden en MINI, in willekeurige volgorde..

Groetjes Erwin +Beestje

RE: Wie is wie

Uhm, niet zeurderig bedoelt maar:

Mini/mini = de echte oudjes
MINI = BMW interpretatie van de Mini/mini.

Ik neem voor het gemak aan dat je een echte mini hebt... :)... enne,
welkom op het Forum, Erwin. Het is hier een hartelijke, gezellige boel, en tijdens evenementen zul je de meesten van ons wel een tegen komen!

RE: Wie is wie

Ha Ballie (hoe heet je trouwens??)

Nee, mijne is 100% free of BMW parts, helaas kunnen we dat van roest niet zeggen. Maar mijn Beestje rijdt GROOTS!!! Vandaar dat ik haar MINI noem, dat die Ukkels van BMW zo een koekblik mini (mag geen naam hebben :( :r ) noemen, tja Nissan heeft hun mini toch ook Micra genoemd, die vindt ik beter lijken....

Tja, what's in a name he?

Oh ja, het is een zij, want ik kijk net zo graag naar het kontje van een mini (vooruit dan maar) als van een vrouw... :D :D :D

RE: Wie is wie

Tja, dat krijg je ervan :) Ik vind het eigenlijk nogal onzin van BMW dat ze zo graag willen dat je MINI schrijft. Een naam schrijf je met een hoofdletter aan het begin van het woord, verder kleine letters (tenzij je het over woorden in een vormgevingscontext hebt, bijvoorbeeld bij een logo).

Mini, dus. Zelf zet ik er dan maar BMW bij voor het onderscheid. En mocht de verwarring nog dreigen, dan is die andere de echte Mini. Classic zul je mij niet horen zeggen, want er is maar 1 echte Mini :) Maar goed, laten we niet weer de BMW-discussie oprakelen, in elk geval niet op deze plek. Er is inmiddels genoeg over te lezen, onder meer in het Nieuwe Mini forum. Mocht je echt de verleiding niet kunnen weerstaan om er nog iets over te zeggen, doe dat dan daar.

Anyway, het is inmiddels lekker off-topic. Zijn er nog meer mensen die wat over zichzelf willen vertellen? En dan niet alleen wat voor Mini je hebt en hoe je eraan gekomen bent, maar ook iets over de man/vrouw achter de Mini. Beroep, partner, etc.

RE: Wie is wie

Erwin, mijn naam staat onder mijn postings :). Maar voor de duidelijkheid, ik ben Erik.

Hier staat wie ik ben :).

Edit: linkje werkt :D. Volgens mij snap ik het steeds meer. Mag dit overigens Eelke, omdat de eerste 3 reacties nu wegvallen bij die link :??

RE: Wie is wie

Dat krijg je, als mensen gaan opletten :) Tja, mogen... Het kan zo, maar het is netter als je de standaard opmaak van het forum in stand houdt. Kan ook, je kunt ook met een postnummer linken naar een viewpagina (nu link je via het topic-nummer, nl. t=577). Die links liggen zelfs voor het oprapen, ze zitten voor elke post onder het ikoontje van een wit velletje papier dat bij elke post staat. Klik daarop en kopieer de link uit je adresbalk. In dit geval wordt dat http://www.minisevenclub.nl/forum/viewt ... =3971#3971

default

RE: Wie is wie

Hallo allemaal,

In het kader wie is wie is mij gevraagd om dat hier een beetje te vermelden.
Als je echt alles wilt weten kan ik je het beste verwijzen naar mijn homepage link

Maar even in het kort:
Naam Martin van der Zwan
Ik rij in een mini cooper 1.31 uit 1994, rood.
De mini is nog standaard, en valt eigenlijk niet zo op, behalve.....
misschien door de 112 stickers, en af en toe een lichtbalk met blauwe zwaailampen en sirene.

De blauwe lampen heb ik er niet altijd op zitten, eigenlijk alleen maar met bijzondere gelegenheden: recordpogingen, swetterhageritten en L2B, en wat andere keren ivm de brandweer.

Naast mini rijden heb ik nog een aantal andere hobbies:
Skydiven (uit een vliegtuig springen, en dan na een minuut de parachute openen),
Brandweer ( al 15 jaar vrijwilliger bij de brandweer Zoetermeer),
Katten fokken (Brits korthaar silver en Golden tabbies, voor leken de whiskaskatten, er lopen er 12 bij ons rond)


Daarnaast heb ik ook nog tijd om te werken, als helpdesk medewerker ICT, bij een vakbond. Ook daar heb ik nog tijd gemaakt voor andere zaken zoals hoofd BedrijfsHulpverlening, en bestuurslid van de personeelsvereniging

Voorlopig weer even voldoende over mijzelf. O:)

RE: Wie is wie

Nu ik al een tijdje het een en ander over het Forum aan het gooien ben is het mischien wel eens een leuk idee om mezelf ook even voor te stellen.

Welnu ik ben Richard Tielkemeijer 22 jaar oud en woon al mijn geheleleven in Huizen. Na mijn studie Chemise Technologie die ik dit jaar heb afgerond ben ik momenteel werkzaam als Local evaluator / applicator bij Takasago in Naarden. Verder heb ik een lieve vriendin (duh ;) ) Cindy Lobe.. Zij rijdt ook al enige tijd Mini. Eigenlijk heb ik haar min of meer te danken aan de kleine koetrommeltjes.

Maar nu even genoeg saaie praat over mij en even verder over de Mini.

Ik heb mijn meissie een aantal jaar geleden gekocht van m'n neef Sander T toen hij besloot haar weg te doen voor een blauwe Sportspack. Ze draagt momenteel de naam Coopje. Niet echt orgineel maar dan moet ze ook maar niet zo graag op een echte cooper willen lijken ;) Samen hebben we al behoorlijk wat meegaakt waaronder zelfs een behoorlijke aanrijding waarbij Coopje zelfs total loss werd verklaard. Gelukkig was het niet m'n eigen schuld maar goed de deuk zat er evengoed. 6500 gulden schade voor een autootje met een dagwaarde van 3500 was toch echt een beetje overdreven volgens meneer de verzekeringsagent . Nu het laatste wat ik graag zag gebeuren was dat Coopje als een wrakje op de sloop zou belanden. Dus hebben we besloten om de handen maar eens flink uit de mouwen te steken en zowaar een half jaar later reed Coopje compleet opgelapt en herspoten weer vrolijk de weg op onder weg naar het taksatie bureau om daar getaxeerd te worden op een waarde van 9000 gulden. maar zo mooi als het ging mocht het allemaal niet blijven. Coopje zag er dan van buiten wel weer mooi uit maar het 1000 motortje begon toch echt op te raken. Dus werd er gezocht naar een alterbnatief wat uiteindelijk voor een bedrag van 25 gulden werd gevonden een 1275.... Nu moets hier nog wel even wat aan gedaan worden voordat deze eringehangen kon worden. Een complete revisie ontkwamen we gewoon niet aan. Zo gezegd zo gedaan deze zomer is het blok compleet gereviseerd met de nodige leuke onderdeeltjes uitgerust en na een inrij periode van een kleine 1000 km blaast m'n meissie weer zonder blauwe olie walmen door het ganse land. Voor een ieder die het interesant vind hieronder staat het blokkie even doorgelicht.

1275 CC engine with: Single Hiff 44 carb with K&N air filter, 276 Kent cam, Lightend cam folowers, Modified and flowed Innocientie cooper head, 35.6 mm inlets, 29,4 mm exhaust, double valve springs, lightend en balanced steel flywheel, Non verto rally clutch plate, Orange clutch diagram, Competition lightweight clutch back plate, 4-core radiator, High capacaty alloy water pump, Ultimate engine steady, Mini Spares inlet manifold, Maniflow LCB, Side exit 1.75" RC-40 exhaust, standard 4 speed gearbox with an 3.1 diff.

Wat het geheel momenteel aan vermogen opbrengt moet ik jullie nog even schuldig blijven. Wel is het geheel goed voor een top van 180 werkelijke km/h (195 op de teller van de achtervolgende BMW) En komt coopje meer dan behoorlijk in beweging..

Ook komt er binnekort nog een 1,5 lift roller rockers op om het geheel netjes af te maken.

Voor dusver heb ik den ik wel even genoeg vertelt over mij en Coopje. Ik wil nog wel even z'n parkeerplekkie op Minipark weergeven zodat jullie hem daar nog even kunnen bewonderen ;)

http://www.minipark.net/html/car-1126.html

Greetz

Richard

default

RE: Wie is wie

Hallo allemaal, ik zal het kort houden maar in reactie op de post van Eelke zal ik me wat uitgebreider voorstellen.

Ik ben Hermine Boegborn, 27 jaar (bijna 28!), getrouwd sinds 12 juli jl met Albert en MSCN-lid sinds de British Cars & Lifestyle beurs in Houten. Onze al genoemde rode Cooper hebben we het afgelopen voorjaar gekocht van een particulier uit Doetinchem die hem zelf uit Duitsland had gehaald. Ons rode gebakje was tevens onze trouwauto (wel wat krap met die jurk, maar het ging...).

Ons wagenpark is inmiddels een beetje uitgebreid: er staat een groene Cooper in de schuur die nog wat werk nodig heeft en dan ook nog bij de RDW langs moet, en een blauw beestje zonder voorkant die nog meer werk nodig heeft. Een voordeel: de blauwe heeft wel een NL-kenteken...

Zoals ik al braaf ingevuld had bij de registratie als forummer ben ik schooljuf: ik geef les aan groep 7/8 op een klein schooltje in een dorp vlak bij Deventer en mijn leerlingen zijn al even mini-gek als ik... Verder ben ik fanatiek voetbalster in een dameselftal in Diepenveen, maar door een lastige knieblessure sinds een jaar minder actief in de competitie... Voor de rest lees ik graag en hou ik van vakantie: de plannen zijn er om in de krokusvakantie met de mini (welke? nog niet bekend...) met de boot naar Schotland te gaan. Ben benieuwd!

Een kort verhaaltje werd toch wat langer, ik hoop wat reacties tegemoet te kunnen zien! Groetjes en blijven rijden,

Hermine :+)

RE: Wie is wie

Nou ik dan ook maar!

Ik ben Vincent ten Napel en woon in Kampen
ik ben 21 jaar
ik heb een vriendin Mijke en is 18 jaar
ik werk als 2de man systeembeheer bij een groot verzekeringsmaatschapij

Ben heel toevallig een keer tegen een mini aangelopen en wist er niks van die kleine ding en dus voor de grap een testrondje gemaakt en meteen de pas door de gleuf gehaald! :D ben nu toe aan me 2de mini en
nog lang niet de laatste

foto van mij is te zien op

http://www.eetcafedemoriaan.nl/fotobest ... CT0002.jpg

RE: Wie is wie

Heel leuk idee, ik doe ook mee!

Ik ben Anne van den Berg 22 jaar en woonachtig in Lieshout. Ik heb de Havo gedaan, daarna heb ik een HBO opleiding Office Management gedaan op Schoevers. Ik werk nu 2 jaartjes en het bevalt me goed.

Het minivirus is bij mij ook al lang aanwezig. Toen ik klein was (kleiner als nu ja bijnaam is bij sommige "dwerg van den berg" dus zegt genoeg :-)) zeiden mijn zus en ik al dat we later in een mini gingen rijden. Dit is dus uitgekomen, mijn zus en ik rijden allebei mini. Nu komt dit ook wel omdat we een vader hebben die mini's ook geweldig vind en ze graag opknapt anders zou 't ook allemaal niet lukken. Ons pap die heeft zelf een Maxi en die is bijna weer zover dat hij de weg op kan... dus is wel grappig een mini en een maxi.

Toen ik mijn rijbewijs had ben ik helaas niet meteen in een mini gaan rijden. Ik ben begonnen met een Renault 21 en dat was dus echt helemaal niets voor mij. Ik zei ik wil een mini, nou een paar weken later stond er bij ons in de buurt eentje te koop van '84 en die heb ik maar meteen gekocht. Echt een geweldige mini altijd geweest, totdat ze in zo'n staat was dat ze toch wel een opknapbeurt nodig had. Mijn oog viel toen op een Cooper 1.3i van '92 en de keuze was of mijn '84 opknappen of een Cooper kopen. Ik heb toen toch maar gekozen voor de Cooper en heb de mini 1000 verkocht. Nu sinds 1,5 jaar rijd ik dus rond in een Cooper en die doe ik ook niet meer weg. Binnenkort worden de A-panelen vervangen en nog wat meer en laat ik 'm opnieuw spuiten. Dus kan ie er weer een tijdje tegen aan.

Nu is de Cooper niet de enige mini die ik heb. Ik heb nog een mini 1000 van '82 en eentje van '84 en over een paar maandjes ben ik ook nog in het bezit van een MkI uit '64. Deze laatste 3 moeten nog gerestaureerd worden, maar dat gaat allemaal goed komen.

Het is niet alleen de mini waar ik veel tijd aan besteed. Ik ben ook nog actief met basketballen. Zo speel ik zelf basketball en geef ik training aan verstandelijik gehandicapten en meisjes aspiranten. Wel grappig om te vermelden is dat wij het eerste Nederlandse verstandelijk gehandicapten basketballteam zijn. We zijn 2 jaar geleden met het idee gekomen om een G-team te op te starten en dit hebben we met 6 personen helemaal uitgewerkt en mensen gezocht. Nu hebben we al 2 jaar een team van 16 verstandelijk gehandicapten en het is echt kei leuk om te doen.

Tot zover wat over mezelf.

Groetjes

RE: Wie is wie

Hee, ook nog een Mini-rijdende zus? Die moet je dan ook maar snel naar het forum dirigeren :)

RE: Wie is wie

Ja ook een mini-rijdende zus ja, maar zij zit bijna nooit op internet. Ze is een tijdje lid geweest van de list, maar dat zocht ze ook niet meer. Dus helaas je zult 't alleen met mij moeten doen :-)

RE: Wie is wie

Ik zal de smiley ff goed doen sorry... :)

RE: Wie is wie

Dan zal ik me ook maar even voorstellen...

Ik ben Tessa, ben 23 jaar en woon in Rijswijk bij Den Haag. Ik woon samen met een Cooper (rood/wit '92) een MGB (grondverfwit '72)-eigenaar en ben zelf in het bezit van een kever.

Ik heb de middelbare hotelschool gedaan in Rotterdam en ik werk nu in een 4-sterren hotel in het centrum van Den Haag als assistant financial manager en ik hoop ooit financial manager te worden.

Ik schaam me een beetje voor mijn autogeschiedenis... (hebben jullie geen schaamsmilie?)

27 april 2000 kocht in mijn eerste autootje; een Suzuki Swift GS uit 1992 Op vrijdag 13 april 2001 keek iemand even niet uit toen hij een uitrit uit reed. Gevolg; ik zat er met 80 km/h bovenop, mijn Swiftje natuurlijk total loss.

Eind april 2001 kwam ik in het bezit van een Renault Twingo uit 1997. Nadat er binnen 3 weken al iemand een deuk in mijn portier had gereden en er binnen 3 maanden een kraan de bocht iets te krap nam (effect blikopener), kwam op 20 januari 2002 de definitieve klap; een Ford Escort-bestuurster had nog nooit van "rechtdoorgaand verkeer op dezelfde weg heeft voorrang" gehoord. Vervolgens werd mijn Twinky technisch total loss verklaard.

Ik ben nu sinds 9 september 2002 in het bezit van een kever Big Bug uit 1973 waar ik erg trots op ben. :D

Zo, dat was het even...

RE: Wie is wie

En dan nu maar flink hopen dat de Kever iets langer heel blijft...

Een Twinky en een Suz is natuurlijk ook wel zonde, helemaal als het je eigen auto is. Maar een '73-er Kever... Om dan over de Cooper nog maar helemaal te zwijgen...

Greetz

Richard

RE: Wie is wie

ik zal me ook maar effe voorstellen bij wie is wie

mij naam is mark van der lede en kom ook net als mijn buur dirk uit hazerswoude.
ben 20 jaren jong en ben momenteel nog met het laatste jaar van de mts bezig.
heb gezien dat ik op het forum niet de enege ben die dan ook de richting van elektro heb gekozen.
dit heb ik dan ook wel te danken aan m'n vader want die is 10 jaar geleden een eigen elektro zaak begonnen.Tja je moet dan af en toe wel is kijken waar hij mee bezig is dus van daar de elektrotechniek.

na mijn studie liggen er nu plannen om met een kameraat voor een jaar naar Australie te gaan.
een jaartje m'n mini missen maar dat moet dan maar.
zal de ritten wel gaan missen denk.

maar hoe ben ik nouw aan m'n mini gekomen.
had van m'n ouwe gehoord dat een oud vrouwtje een mini had en er eigenlijk niet meer in kon rijden.
dus ik gaan bellen en ja hoor ze wilden hem wel verkopen.
ik met m'n buur een kijkje gaan nemen.
stond nog geen 12500 km op de teller en dat in tien jaar tijd.
ja z'n mini kan je dus echt niet laten staan.
heb er na een jaar nog geen grote problemen gehad dus ben erg blij met me mini.

dit was ik zo'n beetje als ik nog meer heb horen jullie dat wel weer.

RE: Wie is wie

Ik heb Coopy d'r waarschuwing over dit topic even in een eigen topic geplaatst. http://www.minisevenclub.nl/forum/viewtopic.php?t=1134

default

RE: Wie is wie

OK, even voorstellen dan :)

Ik ben dus DiEPVRiESKiP (vraag er maar niet naar, laaang verhaal)
19 jaar,
Ik doe MBO Systeembeheer en daarvoor heb ik LTS electro gedaan.
Ik ga volgende week druk beginnen met het behalen van mijn rijbewijs :D
ja die heb ik nog niet... wat doe je dan hier? zul je je misschien wel afvragen.. nou, ik ben vast besloten een mini te kopen en ben al hevig
opzoek naar een beetje betaalbare... iedereen zegt dat zown karretje
wel iets voor mij is, en dat vind ik zelf ook wel eigenlijk...

meer kan ik dus nog niet vertellen over mijn auto... het enigste wat ik
hier eigenlijk doe is mezelf lekker maken en meer informatie inwinnen
over mini's..

groetjes

RE: Wie is wie

Nou Diepvrieskip, je klinkt al net zo als een (al reeds minirijdende) minigek! Welkom dus! :D

RE: Wie is wie

Mijn naam is Marc. Ik woon in Boskoop maar het is tegen de grens van Hazerswoude. Dat is dan ook de reden dat mijn sociale leven zich afspeelt in Hazerswoude.

Ik ben eigenaar van een klein tuincentrum in Boskoop. Ik vind buiten werken fantastisch en ben ook nog eens gek op tuinplanten. Ideale combinatie dus voor mij. Het leuke van ondernemer zijn vind ik daarnaast de afwisseling. Ik doe de financieele boekhouding zelf, help mee in de verkoop, Ik doe de inkoop helemaal en we hebben een stukje kwekerij voor een beetje productie. Je moet dus van alle markten thuis zijn en overal iets vanaf weten.

Ik ben getrouwd met de mooiste vrouw in deze wereld en we hebben samen drie dochters.Net als Dirk trouwens maar dat is gewoon toeval. ;)

Mijn mini is een hobbyauto voor mij, maar niet meer dan dat. Ik ben voornamelijk gek op autorijden en helemaal als dat in een mini is. Echt puur rijden vind ik dat. Het kan mij niet lang genoeg duren. Het onderhoud aan mijn mini laat ik dan ook door een garage doen. Daar heb ik geen tijd voor. Ik ben dan ook een van de weinige hier denk ik waarbij de mini niet mijn grootste hobby is.

Een andere hobby is lange afstandwandelen. Dat doe ik veel samen met Dirk en John. Het liefste in bergachtige gebieden. Die heb je in nederland echter veel te weinig.

Mijn grootste hobby is echter beleggen. :9 Niet omdat ik zo'n kapitalist ben maar omdat ik gek ben op het wereldje eromheen. Ik beleg zelf ook, maar niet in aandelen maar vooral in derivaten. Opties, futures ed. Ik weet daar dan ook bijna alles van. Ik kom eerlijkheidshalve dan ook veel meer op een beleggersforum dan op dit forum. link. Ik hou voor de leden van dat forum ook een aantal competities bij. De uitslagen daarvan houdt ik op een eigen website bij link. Daar ben ik het grootste deel van mijn vrije tijd mee bezig. Het updaten en bijwerken van die website.

Naast dit onbetaalde werk voor de Guru's ben ik ook op andere fronten actief met vrijwilligerswerk. Ik ben oa voorzitter van 3VO afdeling Boskoop. Dat houdt voornamelijk in dat we mensen in het dorp voorlichten over verkeersveiligheid en dat we van alles organiseren wat daarmee samenhangt. Ik zelf doe voornamelijk het overleg met de gemeente Boskoop mbt verkeerszaken. We advieseren dan over de inrichting van de wegen en over bestaande gevaarlijke situaties. Met argumenten daarbij hoe die beter kunnen natuurlijk.

Als laatste wil ik nog even noemen dat ik nog secretaris en technicus ben van de Kerkomroep van Hazerswoude-Dorp. Verzoekplaatjes draaien voor bejaarde en zieke mensen op donderdagavond.

Het lijkt heel wat zo maar ik kan iedereen garanderen dat ik naast al deze zaken nog heel veel tijd vrijmaak voor mijn gezinnetje. :P