Gezocht: DS-52-TX

Gezocht: DS-52-TX

Ingediend door Mini4Ever op

Ik ben op zoek naar een destijds paarse Mini 1100 Special met ik meen wit of griis dak die ik zo'n 10 jaar geleden heb verkocht. De zoon van de eigenaar voor mij is op zoek naar deze auto. Het gaat om DS-52-TX. Het was destijds een afbouw project. Ik meen deze in het zuiden des lands (Limburg of Brabant) te hebben verkocht. Als ik afga op de RDW gegevens, is deze Mini sindsdien niet meer van eigenaar gewisseld en rijdt hij ergens vrolijk rond, dus als iemand iets weet van deze Mini, dan zie ik graag een berichtje.

default

RE: Gezocht: DS-52-TX

De Mini is niet meer APK goedgekeurd dus staat waarschijnlijk (hopelijk) ergens droog binnen.

In 2011 was deze Mini paars van kleur en was de voorzijde vernieuwd (en ongespoten). Als het goed is was het originele 1100 blok erbij. De Mini had 10inch grijze ATS velgen op Falken banden. Een notenhouten dashboard en een hout stuur.

De Mini had een wit dak en een trekhaak.

Ik zou de Mini graag terug willen vinden en ben benieuwd in welke staat hij nu is. Ik ben als klein mannetje in die Mini drie keer naar IMM gegaan.

Stuur een berichtje als u foto's wilt ontvangen naar 0627214132

default

RE: Gezocht: DS-52-TX

Niemand? :(

default

RE: Gezocht: DS-52-TX

Probeer het eens met een oproep op de panina van de Minisevenclub op Facebook, daar kijken er veel meer mensen mee dan hier op het forum.