groene cooper op feestje [PF-GR-**]

RE: groene cooper op feestje [PF-GR-**]

gespot op een feest in hasteren
een BRG mini cooper met kenteken PF-GR-**
de eigenaar is nog geen lid maar ze zou het wel worden :P

[size=75:31hlpb8z][Edit: Laatste twee karakters kenteken verwijderd - Eelke][/size:31hlpb8z]

RE: groene cooper op feestje [PF-GR-**]

Zelfde verhaal als de vorige BRG Cooper: daar zijn er zoveel van, dus wat meer kenmerken zou geen kwaad kunnen.

RE: groene cooper op feestje [PF-GR-**]

Eelke ik wil niet bijde hand zijn (ben het natuurlijk wel weer) maar er is volgens mij maar 1 BRG Cooper met het betreffende kenteken!!!

RE: groene cooper op feestje [PF-GR-**]

FAQ Gespot schreef:
Hee, maar als ik een kenteken heb, ben ik dus klaar, want dan is er geen twijfel meer mogelijk welke auto ik heb gezien!
Geen vraag, toch een antwoord. Zoals eerder al bleek is het de bedoeling om ervoor te zorgen dat de auto herkenbaar is voor zoveel mogelijk mensen; niet alleen de eigenaar, maar ook vrienden of bekenden van de eigenaar. Uiteindelijk is de kans dan het grootst dat de eigenaar te horen krijgt dat zijn Mini gespot is, direct of indirect; dat is toch immers het doel van een gespot-post plaatsen. Een kenteken wordt door de eigenaar wel herkent, maar of anderen dat ook kennen is maar zeer de vraag. Die onthouden meer de eerder genoemde uiterlijke kenmerken. Een kenteken is dus geen excuus om de eerder genoemde details van de auto niet te vermelden.




Voor meer bijdehandjes: FAQ Gespot :P

RE: groene cooper op feestje [PF-GR-**]

Eelke ik ben het helemaal eens met de FAQ, Is idd ook verduidelijkend als er meer omschrijvingen zijn van de auto. zo ben ik zelf vorig jaar op de A28 door "Tincu" gespot . Alleen zonder duidelijke omschrijving had niemand het geweten want als je elkaar met 140 te gemoed komt lees je idd geen kenteken.