Enquête Mini

RE: Enquête Mini

BMW/Mini begint de enthousiastelingen-scene steeds serieuzer te nemen, en doet ook steeds meer haar best om de Mini-liefhebbers van het eerste uur (die met classic Mini's dus!) erbij te betrekken.

Via email kregen we een enquête toegestuurd waarmee BMW/Mini wil peilen wat er leeft bij Mini-liefhebbers, hoe ze ons kunnen ondersteunen en waar wij wel en niet op zitten te wachten (het gaat al snel over het starten van een eigen online community, ik vraag me af of daar niet al meer dan genoeg van zijn en of Mini niet beter de bestaande communities kan steunen).

Let er bij het invullen van de enquête op dat Mini consequent MINI schrijft, daarmee bedoelen ze dus niet alleen de BMW Mini's vanaf 2001, maar [i:mt1mmtsr]alle[/i:mt1mmtsr] Mini's, vanaf 1959. Het antwoord op de eerste vraag is dus voor vrijwel iedereen op deze site "Yes".

De enquête vind je hier:
http://www.unipark.de/uc/mini_club_and_ ... ty_survey/

Er wordt regelmatig geklaagd dat BMW/Mini te weinig doet door de classic Mini, dus dit is je kans om je stem te laten horen. Wat betreft het antwoord op vraag 3.2 (ik hoop tenminste dat de MSCN jouw belangrijkste club is ;)), de club heeft rond de 2700 leden. Het forum heeft een stuk meer registraties, maar daar zullen ook veel niet-leden bij zitten en bovendien spam-registraties. Sowieso zitten we ruimschoots in de categorie ">1000".

Reacties kun je plaatsen in dit topic.