Nieuwe rubriek: Mini Showcase

RE: Nieuwe rubriek: Mini Showcase

Er is al diverse keren om gevraagd en het is het laatste jaar ook regelmatig besproken onder de moderators. Door o.a. drukte in verband met de organisatie van het jubileum heeft het wat langer geduurd om er goed naar te kijken (zo lang zelfs dat enkele forummers maar zelf een forum begonnen zijn [i:29kif4iw]met[/i:29kif4iw] een dergelijke rubriek ;)), maar nu is het er dan toch: de rubriek [i:29kif4iw]Mini Showcase[/i:29kif4iw]. Hierin kan iedereen een topic aanmaken over zijn of haar Mini en daarin de vorderingen bijhouden. Denk aan verslag van een restauratie, APK-perikelen, upgraden, etc. Her en der op het forum staan al dergelijke topics, maar er was nooit een duidelijke plaats voor en het paste eigenlijk nergens echt goed.

Lees voor je een topic plaatst of reageert in die rubriek wel eerst even de gebruiksregels voor dit nieuwe forum. Voor chatten is deze rubriek niet bedoeld en ook technische problemen en vragen horen niet in de showcase-topics thuis, daar zijn aparte rubrieken voor. Natuurlijk kan je wel altijd een linkje naar zulke topics plaatsen in je Showcase topic (bijvoorbeeld: je meld [i:29kif4iw]dat[/i:29kif4iw] je tegen een bepaald probleem bent aangelopen en plaatst een link naar een topic in een technische rubriek waar dat probleem besproken kan worden).

Wij zullen de komende tijd topics die ervoor in aanmerking komen verplaatsen uit SC&I, aangezien daar de meeste topics staan en de eisen die aan topics gesteld worden daar het meeste overeenkomen met deze nieuwe rubriek. Ook in Mini Chat en de Huiskamers kunnen topics staan die in aanmerking zouden kunnen komen om naar deze rubriek verplaatst te worden. Is er zo'n topic dat je graag verplaatst zou hebben naar de nieuwe rubriek, sein dan mij, Tincu of Demelza in. Wij zullen het topic dan bekijken, zonodig aanpassen (overschot aan chat verwijderen) en het in de nieuwe rubriek neerzetten.