Dynodag?

RE: Dynodag?

Als je op de website op 'Lidmaatschap' klikt dan staat daar onder 'Wat krijgt u' het volgende:

toegang tot evenementen exclusief voor leden, zoals sleutelcursussen en rollenbankdagen;




Komt er ooit nog een rollenbankdag? In de 2-3 jaar dat ik onderhand alweer lid ben heb ik ze nog niet voorbij zien komen in ieder geval.

RE: Dynodag?

De laatste keer dat er een rollenbankdag werd georganiseerd is volgens mij nog geen twee jaar geleden. Deze is helaas afgelast vanwege te weinig belangstelling.

Misschien is het dan wel tijd om het weg te halen bij de ledenvoordelen (hoewel het slechts een voorbeeld is).

RE: Dynodag?

Je kunt zelf ook zoiets organiseren? Als je alleen wilt meten kun je zo'n 10 mini's max regelen. Wil je ook afstellen dan ben je met 5 wel klaar. Topicje openen en wat rollenbank boeren bellen. Dan weet je snel genoeg of er animo voor is.

RE: Dynodag?

Ik vind zelf organiseren geen probleem, alleen gezien het er tussen stond ging ik er enigzins vanuit dat de club dat soort dingen (vroeger wellicht) met regelmaat organiseren. Mijn eigen motor moet binnenkort afgesteld worden en daar wil ik naar een dyno voor gaan, maar dan zal ik eens even rondbellen ;)

RE: Dynodag?

Reacties over voorbeelden van bedrijven met een rollenbank verwijderd, let alsjeblieft op de forumregels m.b.t. bedrijven. Er zijn zat bedrijven met een rollenbank die met een snelle Google wel naar voren komen. Als er iets concreets is georganiseerd dan mag natuurlijk het betreffende bedrijf vermeld worden.

RE: Dynodag?

In Geldermalsen zit een goede met veel ervaring met SU carburateurs. Op mijn werk laten we alle auto's daar afstellen, helemaal top en je krijgt ook nog eens veel uitleg over de dingen die hij doet.

RE: Dynodag?

Als je goed kijkt is deze topic al meer dan 3 jaar oud
Ik denk dat er nog steeds geen interesse is
Maar je zou een oproep kunnen doen
Succes

RE: Dynodag?

Dit soort evenementen zijn helaas van de agenda verdwenen. Waarom? Inderdaad geen animo. Maar misschien nu weer wel! :D
Ik stel voor dat je even kijken wie er interesse zou hebben. (plaats een oproepje) en mocht het lukken en je een locatie gevonden hebben, dan kunnen we dit melden op de website, Facebook en in het cubblad.
Succes! d:)b

RE: Dynodag?

Zie nu dit topic weer staan. Morgen is er een Dynodag voor Mini's in Julianadorp (NH). Meer info vind je in dit topic link