Hoe bevalt de nieuwe MINI.............

default

RE: Hoe bevalt de nieuwe MINI.............

Heb zelf sinds mei 2002 een nieuwe mini cooper deze bevalt me zeer goed. Zijn er hier mensen die ook ervaringen met de nieuwe mini hebben.

hoor t graag.

Michel.

RE: Hoe bevalt de nieuwe MINI.............

Zeker ervaringen, helaas niet als eigendom. Heb laatstelijk nog een proefrit met 1 gemaakt (ook wel te vinden op dit forum) en baal toch wel lichtelijk dat ik toch stiekem geen leaseauto krijg, maar in plaats daarvan het geld maandelijks in de hand krijg. Prive ga ik niet een BMW Mini aanschaffen; ik heb al een auto (klassieke Mini), hoewel ik graag een moderne auto had gehad om die een beetje te kunnen ontlasten, met name in de koude wintermaanden zoals nu.

Hoe dan ook is mijn mening t.o.v. de nieuwe Mini definitief doorgeslagen naar absolute fan. Ik had altijd een beetje tweeledig gevoel erbij en een soort "live and let live" standpunt aangenomen. Maar na die recente proefrit: tof dat ik wat extra centen heb voor mijn restauratie van de klassieke Mini (echt niet dat ik dat geld iedere maand oprijd aan benzine :)) maar verrekte jammer dat ik niet een leuk uitgeruste BMW Cooper kan bestellen.

RE: Hoe bevalt de nieuwe MINI.............

Hoi ik heb alleen ervaring ermee doordat ik er drie maal een heb gehuurd. Ik vond ze heerlijk om mee te rijden, alleen de laatste keer dat ik er een huurde ging ie kapot tijdens de 40 jarige jubileumfeest. Daar stonden wij dus om 22.00 gestrand en 200KM van huis in een nagenoeg spliksplinternieuwe auto. Bleek het het bekende schakelprobleem te zijn (kreeg hem niet uit z'n achteruit). De BMW service hadden wij ook niets aan, zij belden gewoon de WW! Dat kan ik zelf ook.

Nou even een paar maanden wachten en dan ben ik dit voorvalletje weer vergeten en vergeven ( net als ik al die keren de probleempjes met mijn oude classic min heb vergeven ). Wat dat betreft lijkt het wel op een mini, ha ha :P

Ben benieuwd hoe ze in een zware stortbui rijden.


P.S Ben wel thuisgekomen uiteindelijk maar wel de NMM moeten overslaan
P.P.S Zwaai jij ook naar classic mini?

RE: Hoe bevalt de nieuwe MINI.............