Radio

RE: Radio

Is er een MINI rijder die er een andere radio in heeft zitten dan de standaard MINIradio? En past dat zomaar? Mij is namelijk verteld door de dealer dat dat niet kan en dat je er een MINIradio in MOET laten leggen.... Het zou niet passen omdat standaard radio's een stukje kleiner zouden zijn. Is er dan een adapter voor te krijgen? Die MINIradio's zijn nl erug duur...
Alvast bedankt!

RE: Radio

Ik heb ook een standaard radio in mn MINI zitten, de radio/ cassettespeler "WAVE" die in het Pepper-optiepakket zit.

Heb je al geprobeerd bij een autoradio-inbouwcenter? Een vriend van me heeft bij zo'n bedrijf een dubbeldeks radio/cd-speler met monitor in zn Toy-ota gebouwd. Iets wat bij de dealer ab-so-luut niet mogelijk was :)

Maar waarom wil je een andere radio? Ben je van plan om CD's te gaan draaien :?

Ik heb zelf een cassettebandje met de mogelijkheid om een Discman of MP3-speler op de radio aan te sluiten. Dat kost ongeveer 10 Euro en de geluidskwaliteit is perfect! :D

RE: Radio

Geen standaard cd-speler in de nieuwe mini :? jemig ik dacht dat de nieuwe mini toch wel zo nieuw is dat er standaard een cd-speler inzit :?
belachelijk zeg!

RE: Radio

Sterker nog: er zit standaard helemaal geen radio in...

default

RE: Radio

Ik kom geregeld bij de mini dealer in den haag (forepark) en daar vertelde ze me dat er zonder problemen een speciaal framepje ingezet kan worden, zodat elke radio ingebouwd kan worden.

Ik vind die mini radio's ook erg duur. Voor hetzelfde geld heb je een cdspeler die mp3tjes kan afspelen namelijk.

RE: Radio

Je hebt idd een frame nodig om je eigen radio te kunnen inbouwen; en een verloopkabel naar ISO.

Beide tesamen kosten bij BMW rond de 50 euro ('k heb het gekregen dus ik weet het niet exact). Van de kabel zijn er 2 varianten een oude en nieuwe het is dus van belang dat je de juiste kabel in één keer kunt bestellen. De nieuwe heet "new-edge" kabel en is a'la de nieuwe 5serie van bmw qua kabel. MINI modeljaar 2003 heeft deze kabel nodig.

RE: Radio

Werkt het multifunctionele stuurwiel dan nog wel????

RE: Radio

King Q schreef:
Werkt het multifunctionele stuurwiel dan nog wel????




Vast niet, maar wie heeft die nog nodig met een IR afstandsbediening ?????