Afdingen op New Mini

default

RE: Afdingen op New Mini

Beste Minirijders,

Ik sta op het punt om mijn eigen (oude) mini te verkopen. Nu wil ik graag een New Mini kopen. Nu staat de new mini te koop voor € 8999,- Hij heeft 116.000 km gereden en heeft een nieuwe APK!

Nu moeten we natuurlijk gaan afdingen! Dat snappen jullie ook wel. Maar wat kan ik bieden voor zo'n auto? Hij staat te koop bij een garage dus niet bij een particulier.

Via zomoto en autocheck is de huidige waarde van de auto € 8000,- Nu zat ik zelf te denken aan een bod van € 7500,-

Is dit reeel denken jullie?

Ik hoor graag van jullie!

RE: Afdingen op New Mini

Ik zou zelfs lager gaan ,naar 6000 bijvoorbeeld.
Ik sta ook op het punt die van mij te verkopen. En ook bij een garage. Heb een clubman uit het jaar 2007 zien staan, maar de garage houder vond het moeilijk om een bedrag te zeggen over die van mij. Hij zei, dat ik er misschien spijt van kreeg. Omdat hij nog nooit zo'n mooie cooper had gezien :P . Maar goed de clubman waar ik over had kosten ook 22,500 euries, vandaar dat hij geen bedrag weet :? . Maar goed ik zou zeker lager bieden dan jou bod, ja heb je en nee kun je krijgen :D . Succes

m.v.g Freek J :)

RE: Afdingen op New Mini

Zonder specificaties van de auto te weten komen we denk ik inderdaad niet verder dan "Nee heb je, ja kun je krijgen" ;) Als de huidige waarde volgens een koerswijzer 8000 euro is (houdt die koerswijzer rekening met eventuele extra's die erop zitten?), zou zou ik zeker proberen om nog wat van de vraagprijs af te krijgen, maar om 2/3 van de vraagprijs te bieden lijkt mij niet echt realistisch. Tenzij die echt veel te hoog is.

RE: Afdingen op New Mini

Check bij je verzekering eens de dagwaarde van dat ding. Is het een One of een Cooper? (check het motorvermogen op de kentekenpapieren ;) )
Krijg je er garantie bij, zo ja, wat zijn de voorwaarden. Heb je het onderhoud kunnen checken (onderhoudsboekje, bij welke dealer in onderhoud geweest en NAP), mag je een ANWB keuring laten uitvoeren? Wat is de staat van de bandjes? Ik zou zeggen, 6 ruggen bieden. Om mee te beginnen. ;) En aangezien je niks in gaat ruilen (ga ik gemakshalve maar even van uit), zal dat toch geen probleem moeten opleveren. En anders gewoon rond blijven kijken (er staan genoeg te koop)

RE: Afdingen op New Mini

Hoe oud is de MINI? Voor of na de face-lift?
Welke garantie krijg je?
Is de historie van de MINI bekend?