matten

default

RE: matten

Ik zoek voor n vriendin van me nieuwe vloermatten met het nieuw minilogo. Wie kan mij helpen? Van oude mini's weet ik alles maar nieuw mini. Wie weet n adresje?
BVD Minibitchie

RE: matten

Reacties zoals altijd graag via persoonlijk bericht of email, i.v.m. de forumregels.

Voor mij persoonlijk gaat er niks boven originele matten, die je natuurlijk gewoon via de BMW/Mini-dealer kunt bestellen. Dat zal wel wat prijziger zijn dan bij "een adresje", maar meestal merk je dat ook wel in de kwaliteit (tenzij het adresje originele matten weet te leveren, natuurlijk).

default

RE: matten

Hoi
Minibitchie ik heb geinformeerd voor je bij de BMW Dealer ivm de matten met logo daar kunnen jou er niet aan helpen wel voor het nieuwe type vanaf 2003,ik heb een auto-bekleding bedrijf gebeld en die doen het wel maar dan moet je met de auto er heen en dan zeggen hun je wat het kost om het Logo in de matten te zetten. Ik hoop dat ik zo ver heb kunnen helpen.

M,v,g, Leo Meier

RE: matten

Is al een tikkie oud topic, dus ik neem aan dat minibitchie inmiddels geholpen is ;) Ik ben er zelf vanuit gegaan dat de matten ook voor een new Mini bedoeld zijn, aangezien de vraag ook in het gedeelte over new Mini staat.