Navigatiesysteem Mini

RE: Navigatiesysteem Mini

Hey mensen!!

Ik heb dit weekend mn zwarte cooper opgehaald bij de dealer. Er zit een navigatiesysteem in, erg cool... Heeft iemand ervaringen met het gebruik ervan? en wat kosten de updates van de dvd?

Mzl! 8)

RE: Navigatiesysteem Mini

ik heb wel eens met zo'n ding de weg gezocht, had alleen de pech dat de straat voor de straat waar ik moest zijn opengebroken lag....dan krijgt ie het moeilijk voor elkaar om een fatsoenlijke omleiding te zoeken, maar ze kunnen wel handig zijn maar ik geef er m'n geld niet aan uit.

RE: Navigatiesysteem Mini

IDEAAL!!!! Ik zou het eigenlijk niet meer zonder kunnen, maar in alle auto's die we hebben heeft er maar 1 navigatie, die nemen we dan ook als we ergens heen gaan waar we dus nog nooit geweest zijn. Bij mini-ritten heb ik een navigator bij me, die niet altijd even vriendelijk reageert en het ook niet altijd weet... ;) [size=75:ebkjk58j](Sorry Mr. Woody, is een geintje)[/size:ebkjk58j][size=100:ebkjk58j]Maar die updates, kosten nogal wat hoor. Wij krijgen ze gelukkig van de dealer himself (Blaupunkt) zijn dan wel door hem gecopieerd, maar iedere cd wordt ieder jaar door hem opnieuw afgegeven. Geschikte vent dus! We hebben ze van heel europa... Als je ze legaal moet kopen dan kosten ze ongeveer 160 euro, dus das nogal wat en dan alleen van Nederland, dus als je ook nog Duitsland wil, of Frankrijk :o [/size:ebkjk58j]

RE: Navigatiesysteem Mini

Hebben jullie een nieuwe Mini dan, Inimini? ;)

RE: Navigatiesysteem Mini

Nee een Volvo Cross Country met Navi!

RE: Navigatiesysteem Mini

dat is geen mini,
dat is een tank.

RE: Navigatiesysteem Mini

Ja maar de 1e vraag was meer een algemene navigatievraag dus vandaar ;)

RE: Navigatiesysteem Mini

Ik dacht dat het een vraag was naar ervaring met het navigatiesysteem van de Mini, maar ik kan me natuurlijk vergissen.

RE: Navigatiesysteem Mini

Het ging toch over ervaring van navi en over de kosten van de updates? Nou dat is altijd hetzelfde hoor, bij iedere navi dacht ik zo, maar eh ik ga naar bed dan kijk ik er morgen vast anders tegenaan (misschien ook niet)

RE: Navigatiesysteem Mini

Ehm menseuuuh!! ik vroeg idd naar het navigatiesysteem, en de updates! dus die dingen zijn gewoon te kopieren? enne... weet je misschien ook of het ding ook als dvd speler te gebruiken is? zou leuk zijn, we gaan deze zomer met de mini naar frankrijk toe, en dan zou het gemakkelijk zijn om tussendoor een filmpje te kijken. (ook al is dat illegaal!!) Ik ben zo blij met die Mini, vanavond naar Eindhoven gereden vanuit Nijmgen, en ik werd ingehaald door een Porsche 911 die zijn duim opstak! haha! lacheh!! We hebben een tijdje om elkaar "heengedanst" en toen moest ik een andere afslag hebben. Hij knipperde zelfs! Geinig de reacties die je opwekt met zo'n auto! >:)

RE: Navigatiesysteem Mini

Moet je eens een klassieke Mini proberen :) Hoewel je dan wel reacties krijgt van een iets ander publiek, gok ik. Maar goed, we hadden het over navigatiesystemen.

Het gebruiksgemak, misschien het al dan niet mogelijk zijn van kopieren (CDs zijn vaak wel te kopieren, al moet het bitje voor bitje, maar of dat met DVDs ook altijd lukt durf ik niet te zeggen), prijs van updates, etc. lijkt me toch per systeem verschillend. Ballpark-figures zullen wel ongeveer gelijk zijn, dat het zo makkelijk is dat je geen kaart hoeft te pakken is ook overal wel hetzelfde, maar de specifieke zaken, daar gaat het toch om, of niet? Anders moet je ook eens kijken op www.mini2.nl, daar is veel new Mini kennis aanwezig.

default

RE: Navigatiesysteem Mini

Zelf ben ik een TomTom-gebruiker. Die kan je tegenwoordig, behalve voor PocketPC, ook voor Palm OS en zelfs Symbian verkrijgen. Behalve dat het een wat goedkopere oplossing is, is het ook een veelzijdiger oplossing omdat je naast navigatie er ontelbare andere dingen mee kan doen (met je PDA dus). Voorbeelden? MP3's luisteren, films kijken, agenda/adresboek/todolist, bellen (sommigen), internetten, afstandsbediening, woordenboeken/encyclopediën, e-book reader, Word/Excel/Powerpoint maken/wijzigen/raadplegen, etc, etc. Mijn collectie bestaat uit een Palm Tungsten T2, een HP iPaq 2215 en een Qtek 2020. Met een stuk of wat accessoires heb je een compleet kantoor in je zak zitten!

RE: Navigatiesysteem Mini

helaas kan op onze blaupunkt geen dvd worden gekeken, dat mag ook niet voorin toch? We hebben best een groot kleurenscherm en ja cd-s kunnen worden gekopieerd. Nu hoorde ik laatst ook weer dat mini patent heeft op zijn eigen inbouwsystemen, dus het lijkt me toch handig als je eens navraag doet bij je dealer...

RE: Navigatiesysteem Mini

Lieve mensen, ik had gehoopt dat de hint een beetje duidelijk was, maar kennelijk niet. Er wordt gevraagd naar ervaring met en updates van het navigatiesysteem dat geleverd wordt op de nieuwe Mini. Dus laten we het on-topic houden. Er zijn genoeg andere topics over navigatiesystemen in het algemeen.

RE: Navigatiesysteem Mini

hey daar ben ik weer. Wat een coole bak is het toch. Ik heb m nu 5 dagen, en word steeds verliefder op dat bakkie. ;-) Nog even over het navi-systeem. Heeft iemand een dvd van europa die ik kan kopieren (zou makkelijk zijn als je in de buurt van nijmegen woont) of weet iemand een dealer die die dingen tegen een schappelijke prijs aanbiedt? laat ff weten svp. Voor alle duidelijkheid: het gaat om het af-fabriek systeem van BMW)

PS: voor alle mensen die me gaan vertellen dat dat illegaal is: hey, i'm no O:) (anders had ik wel een witte cooper besteld!)

Ciao!
Chiel

RE: Navigatiesysteem Mini

Vraag over carkit gesplit. Nieuwe vraag? Nieuw onderwerp! :)

Wat betreft het illegaal zijn van DVDs kopieren: inderdaad. Ik ben ook geen O:) maar ik moet "helaas" wel een site runnen van een club die eventueel aansprakelijk kan worden gesteld voor illegale praktijken die op die site plaatsvinden, dus toch gelieve niet te vragen om kopieen.

RE: Navigatiesysteem Mini

Yeps..je hebt gelijk!! |:( Ik zal mijn vraag opnieuw formuleren. Heeft iemand een betaalbare navigatie-dvd voor europa te koop? of te geef :-)

PS: goeie controle hier trouwens! (niks mis mee overigens!) welke nieuwe Mini heb jij Eelke? is het overigens geen idee om een fotoboek online te plaatsen? of is dat onmogelijk.

RE: Navigatiesysteem Mini

Ik heb geen nieuwe Mini, ik heb "the real thing". Zie www.blokspeed.net

[size=75:i5nhrrj6]Je vroeg het zelf :P[/size:i5nhrrj6]

RE: Navigatiesysteem Mini

The real thing.... okee... en wat staat hier dan voor de deur? :x ;) Die mum's mini is eigenlijk dezelfde als de mijne maar dan iets ouder. Kan ik hier een foto achterlaten? kunnen we eens de gelijkenis bekijken.

RE: Navigatiesysteem Mini

Check de FAQ Forum Algemeen over het plaatsen van foto's.

En Mum's Mini, die is van Mum, niet van mij :) Is mij een beetje te modern :P

RE: Navigatiesysteem Mini

Toch eens een vraagje hier uit het zonnige Roosendaal (ahum);
Ik wil graag een navigatiesysteem in mijn bakske en zit te twijfelen tussen een PDA met TomTom navigator of dat Tomtom Go (ziet er leuk uit)
Wat kunnen jullie mij adviseren?
Zit er verschil in snelheid of valt dat mee?
Of zegt een van jullie dat ik beter voor iets anders kan kijken?

RE: Navigatiesysteem Mini

Als ik het goed heb is er in V&A ook een algemeen navigatiesysteem-topic te vinden. Hier gaat het puur over het standaard navigatiesysteem van de nieuwe Mini (jouw vraag is ook niet bepaald Mini2-specifiek).

RE: Navigatiesysteem Mini

Thanks, Eelke!
Ik heb de oproep daar geplaatst.
Lezen bijft moeilijk voor me........ :x

RE: Navigatiesysteem Mini

Stiekem bedoelde ik volgens mij een ander topic (wat je nu hebt uitgekozen is eigenlijk ook weer specifieker dan jouw vraag), maar het is wel goed zo :)