Bereikbaarheid site

RE: Bereikbaarheid site

Ik weet niet of er meerdere mensen last van gehad hebben. Ik heb vandaag, 17-06, moeite gehad om op de site te komen. In de ochtend ongeveer een half uur over gedaan om de site te krijgen, in de avond minimaal 1,5 uur.

Ik kreeg telkens de melding dat de server niet beschikbaar was. Ik weet ook niet waar het aan kan liggen. Ik had de Cookies ook al weggegooid omdat het daar eventueel aan had kunnen liggen.

Misschien een moderator, of de admin die hier meer van weet??

Groeten, Bram

p.s. Ik heb de admin ook een mailtje hierover gestuurd.

RE: Bereikbaarheid site

Bij ons thuis en bij mijn ouders hetzelfde probleem!

RE: Bereikbaarheid site

hier ook :P

default

RE: Bereikbaarheid site

ook het inloggen is regelmatig een probleem.
tijdens het surfen hier is de verbinding bij mij al drie keer weggevallen.
lag niet aan mijn kant want andere sites deden het gewoon.

RE: Bereikbaarheid site

Hier ook hetzelfde geval! Zal dus wel niet aan ons liggen..

RE: Bereikbaarheid site

Ik had het ook vanochtend

RE: Bereikbaarheid site

En ik aan het eind van de middag! Had even op een andere site (MiniSpares) gezeten, wilde teruggaan naar het forum en baf! Hij deetut niet meer...

RE: Bereikbaarheid site

ook ik had gisteren met het euvel te maken. zo rond de namiddag bleef het forum angstvallig weg van mijn scherm (kan de pagina niet vinden http 404).

~jw~

RE: Bereikbaarheid site

Als de site helemaal niet bereikbaar is dan kan ik daar meestal bar weinig aan doen, aangezien het om "shared hosting" gaat en de server volledig beheerd wordt door de provider (op zich is dat prettig, want webservers beheren is een vak apart).

Ik heb navraag gedaan of er misschien onderhoudswerkzaamheden aan de gang waren van het weekend. Het is ook mogelijk dat er ergens een server tussen de webserver van de club en jullie PC problemen had, bij dit soort dingen is het zeker achteraf vrijwel onmogelijk om te achterhalen waar het probleem precies zat.

RE: Bereikbaarheid site

Antwoord van de provider:

Er was een probleem met een router op internet (geen router van ons overigens) waardoor sommige websites via sommige providers niet of slecht bereikbaar waren. Dit probleem is inmiddels opgelost.



Wat ik dus al zei, eigenlijk.

Internet lijkt zo simpel, met jouw PC aan de ene kant en een website aan de andere kant, maar helaas blijkt het bij problemen zoals dit niet zo simpel te zijn. Wil je een idee krijgen wat er allemaal tussen zit, voer eens in 'tracert www.minisevenclub.nl' ([in een DOS Box/command prompt als je Windows gebruikt,] tracert staat voor "trace route", m.a.w., laat alle servers zien die op de route zitten tussen hier en de gevraagde server - werkt alleen als je geen proxyserver gebruikt, anders loopt hij ergens op het eigen netwerk vast omdat er geen directe verbinding mogelijk is).

Erg weinig aan te doen behalve ophouden met Internet gebruiken ;)