ik mis wat op deze mini forumsite

RE: ik mis wat op deze mini forumsite

wat nog op deze site moet komen is bijvoorbeeld.
Om je eigen voor te stellen plus een foto van jouw Mini.
of als onderwerp mooie foto´s van de mini.
Meeste forum sites hebben dat .
Waarom de grootste Miniforum site van nederland niet= groet
webmaster
www.minicooper.punt.nl
www.innocenti.punt.nl

RE: ik mis wat op deze mini forumsite

In het hoofdstuk "Chit Chat" zijn 2 topics, "Wie is wie" en "Smoelenboek" waar je jezelf kunt introduceren, al dan niet met foto van jezelf en/of je Mini.. :-)

RE: ik mis wat op deze mini forumsite

Daarnaast is er nog het forum Showcase, om je Mini voor te stellen en eventueel een topic bij te houden over je Mini.

RE: ik mis wat op deze mini forumsite

En moeten hoeft niet perse ;)

Wat ik trouwens wel op een "engels" forum heb gezien is "Digital Mini"

Hier vind je verzoeken van mensen om hun mini te photoshoppen..

Is dat iets Eelke ?

Jaapio

RE: ik mis wat op deze mini forumsite

In principe heeft zo'n beetje alles wat je kunt verzinnen een duidelijk "thuis" op het forum. Onze filosofie is altijd geweest, als er een bepaald type topics zoveel voorkomt dat een aparte rubriek goed gevuld zou zijn, dan kunnen we gaan bekijken of zo'n aparte rubriek ook een goed idee is. Je moet een compromis zien te vinden tussen een goede opdeling, zodat mensen die geen interesse hebben in bepaalde dingen daar ook geen "last" van hebben, en overzichtelijkheid en duidelijkheid wat betreft waar iets thuishoort (hoe meer aparte forums, hoe meer twijfelgevallen over het "juiste" rubrieken). Buiten dat een eindeloze lijst rubrieken om meerdere redenen onhandig is vanuit het gebruikersperspectief, is ook een overweging dat een rubriek wel een beetje gevuld moet zijn om aantrekkelijk te zijn. Even kort door de bocht, een forum met 100 rubrieken met elk 1 topic is een stuk "troostelozer" dan een forum met 1 rubriek en 100 topics. Terwijl het aantal topics en dus de activiteit op het forum niet anders is.

Bijvoorbeeld, we zijn ooit begonnen met een enkel techniek-forum voor de classic Mini. Nu hebben we standaard techniek, tuning en "pimpen" (om SC&I maar even oneerbiedig te benoemen). (We hebben ook nog Overige Vragen en Oplossingen, maar dat is niet zozeer een extra opdeling als wel een "verschuiving" van een al bestaande rubriek). Dat is een direct gevolg van de groei van het forum en de kans om goed lopende rubrieken over die deelonderwerpen te hebben (c.q. dat 1 grote rubriek over al die onderwerpen niet meer overzichtelijk is - zelfde punt, alleen uit een ander oogpunt bekeken :)).

Ander voorbeeld, wat niet tot een verdere opdeling heeft geleid maar tot een hele nieuwe rubriek, is Showcase. Daar was duidelijk wel vraag naar, maar dat soort topics hadden niet echt een duidelijk thuis (waardoor je ook kunt aannemen dat de eigenlijke vraag nog wel wat hoger zal zijn dan uit geopende topics blijkt). Strikt gesproken zou het in Mini Chat thuishoren, destijds, maar daar staat een prune op, dus als je even niet oplet is je zorgvuldig bijgehouden topic verdwenen. SC&I was een andere plek waar (o.a. om die reden) dat soort topics vaak terecht kwamen, maar dat was weer vanuit de doelstelling van die rubriek eigenlijk niet juist. Omdat we wel vonden dat (inderdaad) dat soort topics wel thuishoren op een Mini-forum, hebben we Showcase geïntroduceerd.