Lengte onderschrift

RE: Lengte onderschrift

Hallo,

Even een topic voor reacties op deze (alweer wat oudere) forum mededeling: http://www.minisevenclub.nl/forum/viewtopic.php?t=17206

RE: Lengte onderschrift

In de forumregels staat:

Forumregels schreef:
Zorg ervoor dat je signature van een redelijke grootte is (niet meer dan 4 regels of een plaatje van 560x60 - je mag dit ook combineren, bijvoorbeeld een plaatje van 560x30 en twee regels tekst)



Maar ik kom niet aan 4 regels... ik wil datwel, maar dan krijg ik de melding: "Je onderschrift is te lang".

Nu begrijp ik heel goed ik, met in iedere regel een link, erg veel karakters gebruik, dus hier mijn vraag.. uit hoeveel karakters mag het onderschrift bestaan?

RE: Lengte onderschrift

Op z'n minst 210, al wordt het dan wel veel tekst (zie bij mij, maar het verandert geregeld).

RE: Lengte onderschrift

Ik zit nu op 236, veel meer kan er ook niet bij volgens mij..
Dit erbij:[code:3qchysx8][size=9][/size][/code:3qchysx8] is al teveel (kom ik net over de 250 heen, wat het max wel zal zijn)

RE: Lengte onderschrift

Er zit in het forum zelf een hele simpele check: een maximum aantal karakters (iets van 200-zoveel inderdaad). Dit is zo geprogrammeerd door de makers van het forum, en om dat te gaan veranderen zou waarschijnlijk meer kosten dan het oplevert (je zou zeggen dat een klein beetje discipline op dat punt niet teveel gevraagd is ;)).

Als je dus allerlei links gaat opnemen, dan kom je inderdaad eerder aan dat maximum aantal karakters dan aan de limieten die door de forumregels worden opgelegd.

Ik zou zelf ook liever zien dat er een wat logischere limiet op zou zitten (meer gericht op hoe het erop het forum uitziet), maar het is even niet anders.

RE: Lengte onderschrift

Voor mij hoef je daar geen moeite voor te doen, t nadeel is alleen dat ik nu niet het onderschrift heb wat ik eigenlijk zou willen.
Misschien is er een optie om het smoelenboek en de verjaardagskalender ergens (qua link) onder te brengen? Dat bied mij weer ruimte 8)

RE: Lengte onderschrift

Goed idee Tincu!