Mening peilen over het spotten van miniaturen

RE: Mening peilen over het spotten van miniaturen

Graag zou ik willen weten of er animo en ruimte is om voor de miniatuurminiverzamelaars (as me) een topic te nemen over het spotten van miniaturen.

Zoals de (radiografisch bestuurbare) Texagomini en de Caramana's bij de Wibra. (Onlangs een Caramana mini met caravan gekregen van een kennis die in Frankrijk op vakantie ertegenaan was gelopen)

Vaak weten tankstations partijen miniaturen te kopen voor leuke prijzen waar ook speciale exemplaren bijzitten. Leuk om info te delen, niet?

RE: Mening peilen over het spotten van miniaturen

Wat bedoel je met een topic? Je hebt nu net een topic geopend over het openen van een topic over miniaturen :) Of bedoel je een subforum? Als je een topic wil openen, doe dat dan in Mini Chat, een tijdje terug hebben we al besloten dat er in Gespot echt alleen "echte" Mini's mogen staan die je in het echt gezien hebt (met de bedoeling om eens na te gaan wie dat nou was - misschien kent iemand de auto of komt de eigenaar zelfs op het forum -, of om de rest van het forum te laten weten dat er ergens een wel erg mooie Mini rondrijd in NL).

RE: Mening peilen over het spotten van miniaturen

Sorrie, niet gezien.

RE: Mening peilen over het spotten van miniaturen

Geeft niet. Ik snap wel dat mensen geneigd zijn om dat soort dingen ook in Gespot te zetten. Je hebt immers ook iets gespot. Maar als je het bekijkt vanuit het doel van de spot (enerzijds eens nagaan of je een Mini gzien hebt die iemand kent, anderzijds mensen erop wijzen dat ergens iets leuks te koop is), dan zijn het eigenlijk twee heel verschillende dingen.