Zakelijke aanbieders in Markt?

RE: Zakelijke aanbieders in Markt?

Het valt me de laatste tijd op dat er steeds meer advertenties in Markt (bovenaan) worden gezet door bedrijven. Is dat wenselijk?

Ik kijk daar altijd om te zien of er nog leuke opknap-mini's te koop zijn, maar de laatste tijd zie ik steeds meer volledig gerestaureerde modellen die door bedrijven worden aangeboden. Zou het niet zo moeten zijn dat een bedrijf gewoon advertentiekosten mag betalen als ze hier hun spullen willen promoten?

RE: Zakelijke aanbieders in Markt?

De aanbieders (ook al zijn ze zakelijk) zijn ook leden van de club (neem ik ff aan).
Dus ik heb er geen problemen mee dat zij ook hier adverteren.
Daarbij worden er niet enorm veel mini's via 'Markt' aangeboden ;)

dus elke Mini die te koop aangeboden wordt lijkt mij positief! :)

RE: Zakelijke aanbieders in Markt?

Iedereen met een forum account kan gratis een Mini te koop zetten in de Markt-sectie. Maar alleen de Mini's van leden zijn voor iedereen te zien. Als je geen lid bent, zien alleen leden die ingelogd zijn je advertentie.

Als je nu uitlogt en in de Markt kijkt zie je minder Mini's te koop staan, degenen die je nu nog wel ziet zijn dus van onze leden. De Mini's die je nu niet ziet zijn van mensen die geen contributie betalen. Hun advertenties hebben dus een veel kleiner bereik.

Het advies aan die mensen is dus gewoon lid worden, het kost je maar 27,50 per jaar, en daarvoor krijg je ook nog zes keer per jaar een mooi tijdschrift in de bus, korting op evenementen en je advertenties hebben een groter bereik. Een andere optie zou zijn om een bijdrage per advertentie te vragen, maar ja, dan hebben we wel een vrijwilliger nodig die die administratie gaat voeren.


PS. Fijn te horen dat jullie blij zijn met onze Markt en dat jullie meedenken.