Cooper site

RE: Cooper site

Ik zag dat er weer een speciale site is van Cooper.
www.coopercarcompany.com
En zo te zien in een nieuw pand.
Heeft Mike Cooper hier ook weer iets mee te maken?

RE: Cooper site

Jazeker, dit is het bedrijf van Mike Cooper. Enig idee hoe lang die site al in de lucht is? Hoe kwam je erachter?

RE: Cooper site

Ik denk ongeveer 2 maand. Toen werd ik nog doorgelinkt naar Mini.com toen ik dat adres invoerde.
Toch mooi dat er weer een eigen site is :D staan geen tuningkits voor de classic Mini bij jammer genoeg maar mischien dat het nog komt.

RE: Cooper site

Ik heb het idee dat ze zich meer gaan toeleggen op dienstverlening voor andere bedrijven. Kan geen concrete producten vinden, alleen dat ze BMW voorzien van tuningproducten voor Mini's en BMW's. Die worden dan door BMW aangeboden, respectievelijk onder de namen "John Cooper Works" en "BMW Performance". Laatste is trouwens weer redelijk vaag, gezien ze bij BMW ook al het M-merk hebben, natuurlijk.

RE: Cooper site

Zo te zien aan de site gaan ze zich bezig houden met "John Cooper Works" voor alleen de nieuwe Mini. Het stukje historie op de site vind ik leuk gedaan! Dat ''BMW performance'' er bij staat is idd apart. Ze zullen toch aan alleen JCW meer dan genoeg hebben en BMW met de M dacht ik :P
Het is erg jammer dat ze in 2007 toen BMW het merk JCW overnam uit het vorige pand zijn gegaan waar de classic en new Mini's bij elkaar stonden. Had dan graag een x een bezoekje gebracht :)

RE: Cooper site

Was leuk, zag er allemaal mooi uit, maar "pand" is een groot woord hoor :) Heel klein, was dat.