Mini lanceert online community: Miniunited.com

RE: Mini lanceert online community: Miniunited.com

Wat vroeger "slechts" de site van het internationale Mini-evenement Mini United was, heeft Mini omgevormd tot een online community met een sterke focus op clubs en evenementen. Het lijkt erop dat Mini goed heeft geluisterd naar de feedback van "ons", de Mini-liefhebbers, want een forum - op zich een logisch onderdeel van zo'n community - is afwezig. Wat er [i:1dp1u8co]wel[/i:1dp1u8co] is, is de mogelijkheid om aan te geven op welke forums je actief bent en van welke clubs je lid bent [s:1dp1u8co](de MSCN is nog geen optie, maar daar wordt aan gewerkt)[/s:1dp1u8co] (ook de MSCN is een van de opties).

Het eerste signaal dat er iets in de lucht zat kwam in de vorm van een enquête. Daarop volgde een meeting met een aantal Europese Mini-clubs op Mini United in Zandvoort, waar ondergetekende de MSCN heeft vertegenwoordigd.

Daarna was het grotendeels radiostilte, maar kennelijk is er achter de schermen hard gewerkt. Op het nieuwe miniunited.com kun je een profiel met gegevens van jezelf en van je Mini (helaas slechts van één, dus de gelukkigen onder ons met meer dan een Mini zullen moeten kiezen) aanmaken, berichten versturen en ontvangen en clubs en evenementen bij jou in de buurt zoeken.

[size=75:1dp1u8co]Bron: Miniunited.com[/size:1dp1u8co]

RE: Mini lanceert online community: Miniunited.com

De site werkt nu nog niet geheel correct. Zo werken op dit moment de competities slecht, zijn nog niet alle clubs geschikt voor aanmelden, en krijg je diverse foutmeldingen bij het invullen van je profiel. ook is de volgorde van invullen en 'saven' erg onhandig.

Ik heb dit al gecommuniceerd aan het MU team, en zij gaan dit aanpassen / zijn er mee bezig.