Stuyvesant Rit foto genomineerd

RE: Stuyvesant Rit foto genomineerd

WOLVEGA - Voor de tweede ronde van de fotowedstrijd die wordt georganiseerd door Fotoclub Reflex uit Wolvega, Boom regionale uitgevers (de uitgever van Stellingwerf) en de gemeente Weststellingwerf/projectorganisatie Lindewijk zijn tientallen foto‘s binnen gekomen. Het thema was ‘Sport in Weststellingwerf‘. Er waren opvallend veel foto‘s van paardensport bij. De in de ogen van de jury drie besten zijn genomineerd en maken kans op de hoofdprijzen van de grote fotocompetitie die volgend jaar tot een climax komt.
Van aansprekende foto‘s wordt dan in het gemeentehuis een expositie samengesteld. Bezoekers kiezen de publieksprijs. Het motto van de wedstrijd luidt: ‘Mooi he? Weststellingwerf‘. De nominaties worden in de Stellingwerf, op internet en via NieuwsTV bekend gemaakt.
Er zijn in totaal vijf voorronden. Elk keer wordt daar een thema aangehangen. Dat zijn achtereenvolgens: zomer, sport, wonen, werken en natuur. Alle foto‘s moeten in Weststellingwerf zijn gemaakt. Van het thema ‘Sport‘ zijn de nominaties inmiddels bekend.
De ijsbaan van Nijelamer werd op een bijzondere manier door Sytse Hooijsma uit Wolvega vastgelegd. J. de Boer uit Nijbeets fotografeerde de dravers op de drafbaan van Wolvega en een menwedstrijd in Noordwolde was voor Marie Jubbega uit dat dorp aanleiding de camera ter hand te nemen.
Zij winnen een brunch bij hotel Van der Valk in Wolvega, terwijl Houkje Baas uit Sonnega voor haar inzending een prijs krijgt van Otten (kaas en wijn) in Wolvega. Ook is er onder drie willekeurige inzenders een t-shirt verloot waarop een door hun ingezonden foto staat afgebeeld.
Per ronde kan elke deelnemer maximaal vijf foto‘s opsturen naar fotowedstrijd@weststellingwerf.nl Het totale reglement van de fotowedstrijd staat op de sites van de gemeente (http://www.weststellingwerf.nl) en fotoclub Reflex (http://www.fotoclubwolvega.nl). Ook zijn daar de exacte eisen waaraan de foto‘s moeten voldoen te vinden.




Bron

Het gaat om een bewerkte versie van deze foto (3e foto van de slideshow in het artikel):


Toch leuk! :)

RE: Stuyvesant Rit foto genomineerd

zo ff gestemd op deze foto :P

RE: Stuyvesant Rit foto genomineerd

Ingrid en haar clubbie estate

Jaapio