Even voorstellen.

RE: Even voorstellen.

Beste Forumleden,

Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Bart 22 jaar oud en heb een kleine eigen onderneming in exclusief maatwerk interieur. Denkende aan het interieur van de efteling bijvoorbeeld. Ik zit al 3 weken te lezen op dit forum en besluit mijzelf bij deze aan te sluiten.

Als echt auto liefhebber heb ik eigenlijk respect voor elke auto. Maar de mini heeft mij altijd al getrokken. En die heb ik dus een op de kop kunnen tikken!

Een Mini sprite 1,3 uit 1996 Balmoral edition.







Hij heeft werk nodig en wil hem eigenlijk op en top aanpakken. Ik twijfel alleen nog of ik hem origineel laat (wil eerst kijken hoe het blokje loopt) of dat ik misschien toch wel voor de toffe Vtec verbouwing ga :D ik ben bewust van de kosten en de kennis.

RE: Even voorstellen.

Mooi interieur blijf ik dat vinden, beetje oudbollig maar juist daarom weer goed. Vtec is altijd vet, maar jah duur.

RE: Even voorstellen.

Welkom, mooie mini die ik zelf zo zou laten. Maar mocht je hem ooit gaan aanpakken? Ik ben al een jaar op zoek naar de embleempjes die je op je A-panelen hebt zitten O:)

RE: Even voorstellen.

Mooi karretje in een nog mooiere kleur
Heb de mijne net laten overspuiten in exact de zelfde kleur volgens mij (bouwjaar is ook t zelfde)
Zelf houd ik van zo origineel mogelijk...
Veel plezier er mee

RE: Even voorstellen.

Beumert schreef:
Ik ben al een jaar op zoek naar de embleempjes die je op je A-panelen hebt zitten O:)





@Beumert, deze embleempjes zijn nog gewoon te koop hoor :D

RE: Even voorstellen.

Ik wil eerst rustig kijken hoe het blok het doet en de conditie van de ophanging en subframe. als dit prima is doet het mij pijn om hem van origineel af te laten wijken. ben zelf ook zeker een fan van origineel. Heb zelf een BMW E46 volledig origineel alleen koelsysteem van lichtgewicht aluminium en een Rvs uitlaat wel allebei door BMW zelf.

RE: Even voorstellen.

MarcoGuus schreef:
Beumert":2qifbcm7]Ik ben al een jaar op zoek naar de embleempjes die je op je A-panelen hebt zitten O:)





@Beumert, deze embleempjes zijn nog gewoon te koop hoor :D[/quote:2qifbcm7]

De originele niet, dus met nepschroefjes in een bepaalde chromen omlijsting. Maar gelukkig mailde een van de sponsoren dat ze een gebruikt setje gevonden hebben \\:)/


Hoe is de mini er aan toe qua roest?

RE: Even voorstellen.

Koetswerk ziet er nog goed uit op de bekende roest plekjes na. Wel in een vroeg stadium. De bodem is snoeihard. Ik twijfel wel bij de draagarmen ivm corrosie vorming. Maar in feite mag ik niet klagen denk ik. Even over die logo's ik vind ze zelf ook heel tof eigenlijk!

RE: Even voorstellen.

Kan iemand mij iets vertellen Over mijn eigen mini? Ik weet de historie maar ik bedoel eigenlijk ivm uitvoering. Net zoals mijn stuur dat volgens mij anders is.. En die logo's. Volgens mij zitten er originele velgen op alleen ik kan mij niet voorstellen dat de sierdop ook origineel is. (Sticker)

RE: Even voorstellen.

RE: Even voorstellen.

Bedankt! Leuk om te zien. De specificaties etc wist ik al wel maar dat voorwoord enzo niet. Deze auto is een origineel nederlandse auto van de eerste eigenaar maar de beste man is in 2011 naar België verhuist. En heeft de mini toen uitgevoerd en daar ingevoerd. Erg jammer want dat betekend dus dat ik straks nieuwe plaatjes krijg. Ik ben wel in het bezit van alle ducomenten. Van aankoopbon tot onderhoud nappas etc. En het bij behorende papierwerk uiteraard.

RE: Even voorstellen.

Leuke Mini!

Een vriend van mij heeft een origineel Nederlandse Pajero die een tijd in Italie heeft gereden maar bij het invoeren heeft ie wel het oude originele Nederlandse kenteken weer gekregen! Dus je zou eens kunnen informeren bij de RDW of dat voor jou ook mogelijk is?

Succes met het project!

RE: Even voorstellen.

Welkom, mooie Balmoral!

Het klopt inderdaad wat hier onder staat.

Indien de mini oorspronkelijk in NL is geleverd kun je dus ook aanspraak maken op het origineel uitgegeven kenteken. Indien eventuele BPM nooit is gerestitueerd, hoef je zelfs deze niet te bepalen!

Uiteraard voor de zekerheid even informeren bij ons eigen RDW O:)

RE: Even voorstellen.

Bedankt voor de tip jongens! Zou echt super zijn als dit mogelijk is. Ik heb alle oude papieren dus wat dat betreft zit het goed.
Maar voor hij op kenteken gaat ben ik wel even verder hoor. Ik heb niet de tijd om hem even in elkaar te vlammen. Dit is ook niet mijn intentie.
Goed werk kost tijd =)

RE: Even voorstellen.

Hallo,mocht je het interieur wegdoen dan hou ik mij aanbevolen!

RE: Even voorstellen.

Gefeliciteerd Bart,


Bart houdt niet van half werk, build dairy en foto's please:).

RE: Even voorstellen.