Mijn Mini schade herstel

RE: Mijn Mini schade herstel

Hallo allemaal,

Ik heb al een showcase waarin ik een rode mini aan het opknappen ben. Maar nu kwam er even het volgende tussendoor omdat mijn vader mijn mini als volgt mee naar huis bracht: :'(


Dit was woensdag 24sept gebeurd en ik wilde graag de smokkelrit van zondag 28sept mee rijden. Dus de volgende dag gelijk nieuwe koplamp e.d. gehaald.
Ons pa is gelijk donderdags begonnen met uitdeuken en dat zat gelukkig allemaal wel mee.



het uitdeuken was met het juiste gereedschap zo voor elkaar, toen het plamuren en schuren nog.


Heb nog snel even de roestplekken gestraald en toen in de primer.


op het einde van de zaterdagmiddag nog even met de spuitbus zwart gemaakt, ziet er nog niet zo mooi uit omdat het nog niet helemaal strak is, maar gelukkig heb ik de smokkelrit nog mee kunnen rijden :D

wat nu nog rest is het volledig strak maken en dan netjes spuiten. Zodra dat gebeurd zal ik hier nog even een update doen.
het volledige album op: http://www.mijnalbum.nl/Album=T6SUVLP6

Groeten, Jasper

RE: Mijn Mini schade herstel

Oei!!

Maar goed dat het weer enigzins opgeknapt is :)

Heb je je vader nu ook huisarrest gegeven? 8)

RE: Mijn Mini schade herstel

Hoe is dat dan gebeurd gelukkig dat je t snel heb kunnen reparen

RE: Mijn Mini schade herstel

haha huisarrest had ik inderdaad moeten doen, of toch niet, hij heeft um toch maar weer uitgedeukt denk niet dat me dat zelf gelukt had. :)

Het gebeurde bij een voorrangsweg die naar rechts afbuigd, in die bocht wilde hij linksaf een andere weg in. Maar er kwam bedrijfsbusje dat rechtdoor die zijweg van die vorrangsweg in kon rijden. dus die ging minstens 50 en die schaaft langs het neusje van de mini. Voor mensen die bekend zijn in Sprang-Capelle, het was aan het eind van de Heistraat.

Volgens mij vind mijn mini bedrijfsbusjes ook niet zo leuk want ze had dat busje nogal toegetakeld :)" title="Evil" /> van de helft van de schuifdeur tot bij het achterwiel. zeker 5cm naar binnen. ik had het busje nog gezien want die staat bij ons in het dorp. en ik verbaasde me er echt over dat me mini er niet erger aan toe was.

RE: Mijn Mini schade herstel

dan heb je mini t er nog goed van afgebracht :D

RE: Mijn Mini schade herstel

Gewoon een goed en stevig ontwerp ;)