rebuilding the 1100 speciaal

default

RE: rebuilding the 1100 speciaal

Hallo allemaal.

Zoals de doorgewinterde lezer al merkt zijn we nieuw op dit forum. Ik typ nieuw omdat we met meerdere mensen bezig gaan een mooie mini weer tot leven te brengen. Ik zal de "medewerkers" even voorstellen. Degene die dit nu typt is de buurman van de eigenaresse van de auto. Wij de buurman en ja ook nog de overbuurman willen proberen het klusje te klaren. Dus drie man sterk voor een auto van plus minus 650 kg. Is te doen lijkt me :D :D

In welke staat is de auto ? Nou hij moet nodig opgeknapt worden. Hij is gekocht met de intentie om hem helemaal in orginele staat terug te brengen. Echter nu na enig speurwerk kunnen wij niet de orginele kleurcode vinden. Dus ja welke kleur was ie ??

Hij is nu geel met een zwart dakje. Motorisch is er door de vorige eigenaar aardig wat aan verpruts. Bijv allemaal ringen aan het asje van de dynamo om die op te vullen. Ja creatief denkwerk :? Jammmer.

Wij gaan dus proberen om de auto weer een waardig bestaan te geven. Wij zitten nog met diverse vragen maar die zullen in de loop van de tijd nog wel komen.

1 vraag kan ik al wel stellen. Waar staat de kleurcode en kunnen we eventueel via het typenummer van de auto die we gevonden hebben voor de bijrijdersstoel dat dan ook nog uitzoeken ??


Gr Buurman Harmen

http://i268.photobucket.com/albums/jj16 ... G_2901.jpg

[size=75:scilk7l4][IMG-tags verwijderd, plaatje te groot voor directe plaatsing. Voor uitleg zie Forumregels - Evity][/size:scilk7l4]

RE: rebuilding the 1100 speciaal

Voor de bijrijdersstoel is het chassisnummer, waar je hier meer over kan lezen:
http://www.minisevenclub.nl/forum/viewt ... 0097#40097

Waar je de kleurcode kan vinden kan je in dit topic lezen: http://www.minisevenclub.nl/forum/viewt ... 562#267562

En hier kan je nog meer info vinden over de 1100 special (als het die tenminste is): http://aebergon.club.fr/photos_Mini/Min ... _79_AV.jpg
http://www.minisevenclub.nl/forum/viewt ... 630#371630
http://www.minispecial.com/thems/index.htm

Voor verdere technische vragen kan je beter even zoeken in de techniek rubrieken. Daar staan al heel veel vragen met antwoorden in ;)

Mini Showcase is meer voor het aan anderen laten zien wat de vorderingen met je project zijn.

Succes met het project! Ben benieuwd wat het eindresultaat wordt.

default

RE: rebuilding the 1100 speciaal

Heel erg bedankt Demelza,

Alle tips zijn handig en we gaan zeker het forum goed gebruiken. Zo hoort dat. Foto's van de vorderingen gaan er zeker komen.

Gr

RE: rebuilding the 1100 speciaal

als je nog hulp nodig bent

gewoon ff pm sturen

ik woon tenslotte vlakbij :d

Jaapio

RE: rebuilding the 1100 speciaal

@yellowcooper: welkom op het forum. Ik heb van je foto een link gemaakt, vanwege het feit dat deze te groot was voor directe plaatsing. Lees even de Forumregels door voor verdere uitleg. Veel succes!

default

RE: rebuilding the 1100 speciaal

[size=75:2w83r147][Scheldwoord verwijderd, is niet toegestaan ook al is het niet helemaal compleet - Evity][/size:2w83r147]

Nou mensen, hier dus ff de eigenaar zelf. Ik heb van de week een nieuw verhaal geschreven en al een aantal reacties gehad. In het verhaal schreef ik dus dat ik de mini helaas verkopen moet ivm scheiding. Het verhaal hier verteld dat we met een aantal mensen de mini uitelkaar hebben gehaald om hem vervolgens helemaal op te knappen en weer in elkaar te zetten. Getekend door buurman Harmen. Nou is het volgende het geval. Mini is dus helemaal uit elkaar maar de vriendschap dus ook. En waarom? Tja geen idee eigenlijk. Resultaat.......ik zit met een Mini waar ik dus nu helemaal niks meer mee kan. Hij staat zielig op mijn oprit onder een blauw dekzeil helaal uit elkaar. Geen ramen en deuren geen stoelen, alleen een stuur. Ik baal er stevig van want het mijn kleine gele vriend. Ik heb verder geen ander vervoer en zit met twee kinderen. Nou zal je denken er zijn meer mensen met kinderen en geen auto, maar zoals de meeste mensen het met me eens zullen zijn, als je eenmaal altijd een auto hebt gehad en dan ineens niet?????

Mijn bedoeling met dit verhaal is eigenlijk de reden waarom wij al die tijd niet meer op dit forum zijn geweest. Mijn Lieve buurman Harmen [woord verwijderd] heeft dit aangemaakt en ik had het wachtwoord dus niet dus ik kon er ook niks mee.

Nou heb ik met mijn andere post een aantal reacties gehad, waaronder een van Jaapio die zijn hulp heeft aangeboden om me te helpen om de Mini weer inelkaar te zetten. Super bedankt voor de reacties mensen.

Groetjes yellowcooper

RE: rebuilding the 1100 speciaal

ik zie dat ik hier ook al gereageerd had eerder :P

Zoals gezegd kom ik "hopelijk" volgende week even kijken hoe het gebakje erbij staat en of het een kwestie is van opbouwen, of dat er ook laswerk bij komt..

Jaapio

default

RE: rebuilding the 1100 speciaal

[size=75:138d1p7o][Quote verwijderd, is niet nodig als je reageert op vorige bericht - Evity][/size:138d1p7o]

Ik moet eerlijk zeggen dat ik denk dat er nog wel enig laswerk aan de bodum nodig is. Maar ik hoor het graag. Mail me maar.

Groetjes yellowcooper