Bouwjaar 1982
Mini-type Mk4 (1976 - 1984) ,
Kleur Almond green
Kilometerstand 3400
Prijs €16950,- (Vraagprijs)

Leuke Van van 1982 met cooper motor uit 1991. Heeft een bijbehorende aanhanger. Auto is net weer voor 2 jaar gekeurd. De mini is uitgevoerd met 7.5" schijfremmen. Is een leuke gebruikers combi. De set verkeerd in goede staat, maar is niet in nieuwstaat. De mini is gebouwd door 7heaven in Nuland. Dit is geen body-off restauratie, maar destijds gewoon goed onder handen genomen. Van de motor zijn destijds de kop en bak gereviseerd. Verder is de Van uitgerust met een afneembare trekhaak.

Reden voor de eventuele verkoop is dat er andere plannen aankomen. Ik ben in vergevorderde staat met mijn 1e mini te restaureren, en dan komt er nog een origineel Nederlands geleverde mk1 cooper aan de beurt.

Ik heb altijd veel plezier aan de Van beleefd, en veel duimpjes onderweg gekregen. Is zowel mee geweest naar het IMM in Belgie als afgelopen jaar in Bristol.

Nu is het tijd dat iemand anders plezier gaat beleven aan deze leuke combi. Heeft altijd veel bekijks gehad met de sunvisor, roofrack en aanhanger. Heeft dan ook een keer voor op het miniseven clubblad gestaan, op een kalender in de USA, op de onderzetters van de club en is destijds op de Franse televisie geweest bij het programma Turbo in een item over het IMM in Belgie.

Even voor de goede orde, ik moet er niet vanaf. Als er een goede liefhebber komt dan mag ie weg, anders blijft ie lekker bij mij.

Vraagprijs 16950.- 

Graag alleen serieus gegadigde.

inruil van een classic mini wil ik eventueel overwegen.

Met vriendelijke groet, Erwin.

Informatie

Erwin van Vegchel
Biggekerke

Contacteer Groene Van