Algemeen Mini- en MSCN-nieuws

De uitslag van de online kaartleesrit

Ingediend door Natascha op ma, 01-06-2020 17:42

Afgelopen week kon je meedoen met onze eerste online kaartleesrit. Ruim 40 minirijders hadden zich ingeschreven en 28 van hun kwamen ook echt bij de virtuele finish terecht. Gelukkig komt dit bij onze echte ritten normaal gesproken niet voor. Dan weet iedereen wel de finish te vinden met de opvangers die er onderweg neergezet worden of anders wel met wat hulp van het navigatiesysteem. We dachten daarom dat en beetje extra uitleg geen kwaad kon. Dus deze keer niet alleen een filmpje met de uitslag, maar ook met een uitgebreide uitleg. 

Virtuele puzzelrit, de uitslag

Ingediend door Natascha op zo, 10-05-2020 16:15

Afgelopen week kon je meedoen met onze eerste virtuele puzzelrit. Het enige dat je dat daarvoor nodig had waren een computer met Google Maps en natuurlijk de routebeschrijving. 32 Minirijders gingen de uitdaging aan en dit zijn de winnaars

Heb je de rit niet gereden maar wil je dat toch nog doen? Je vindt hem op deze pagina samen met de antwoorden op de vragen. 

24 mei start er weer een heel ander soort virtuele rit, namelijk een kaartleesrit. Wil je als eerste alle info hierover ontvangen? Meld je dan nu aan via het formulier op de eventpagina

De uitslag van onze eerste online quiz

Ingediend door Natascha op zo, 26-04-2020 17:50

Zo, wat was dat spannend zeg, onze eerste online quiz. Je bedenkt dat je iets wilt organiseren, maar hoe pak je dat dan precies aan? Yordy, David, Sharon, Kees, Marco, Marloes en Marco gingen virtueel met elkaar om de tafel zitten. Ze bedachten vragen en vroegen ook nog wat andere mensen om mee te denken, Herma en Kees, Marco, Ilse en Bas, en Henk bedankt daarvoor.

En toen begon punt twee, hoe zetten we de quiz in elkaar? En waar kan men hem zien? We kozen voor Youtube en zouden de deelnemers formulieren in laten leveren. 

Zo gezegd, zo gedaan en vandaag was het dan zover.... Ging het allemaal soepel? Nee dat niet, sommige mensen hadden niet genoeg ontvangst en anderen misten na de pauze de eerste vraag. Maar uiteindelijk zijn er 28 antwoordformulieren ingeleverd. In totaal kun je 60 punten halen en de winnaar had er 42. Dus als er een volgende keer komt, mogen er nog wat makkelijkere vragen toegevoegd worden :)

En dan nu de uitslag (lees verder onder de foto)en de winnaars zijn....

Hoe doe ik zondag 26 april mee met de online quiz?

Ingediend door Natascha op za, 25-04-2020 10:59

Update 17:30:

De winnaars zijn.

 

Update 16:30 uur:
Zo'n eerste keer is best spannend en nog niet alles ging soepel. Maar uiteindelijk is het bijna iedereen gelukt om mee te doen en zijn er veel antwoorden binnengekomen. De jury zit ze nu na te kijken.

 

We gaan bijna beginnen. Je kunt meedoen via ons Youtube kanaal.

Deel 1 staat nu live

En deel 2 gaat over een paar minuten in premiere.

De vragen in de quiz zijn bedacht door diverse leden van onze club, er zitten moeilijke vragen bij maar ook makkelijke. En bij de meerkeuzevragen kun je altijd nog gokken mocht je het niet weten :) We hopen dat je veel plezier zult hebben en dat je al spelend misschien ook nog wat leert over de leukste auto’s van de wereld.

Belangrijke informatie

•       We vertrouwen erop dat je tijdens de quiz je boeken, internet en andere hulpbronnen niet gebruikt. Je mag wel overleggen met je huisgenoten.

•       Je kunt eventueel op Youtube of onze website reageren, vermeld hier alsjeblieft NIET de antwoorden. Je verpest hiermee het spelplezier van de andere spelers en de mogelijkheid om eerlijk prijzen te winnen.

•       Om kans te maken op de prijzen dien je twee formulieren in te leveren. Het eerste formulier gelijk na ronde 4 en het tweede gelijk na ronde 5. Dit zijn de links naar de formulieren:
Ronde 1- 4
Ronde 5 -7

•       Zodra de formulieren bij ons binnen zijn beginnen wij met nakijken en we hopen om ongeveer 16:45 weer online te komen met de uitslag.

Namens het organisatieteam wensen we je veel plezier.

 

 

Iedereen die zich vooraf heeft ingeschreven heeft krijgt vanavond een mail met meer informatie. Heb jij je nog niet aangemeld? Dit kan nog tot zondag 26 april 10:00 uur via dit formulier.

Niet ingeschreven en wel meedoen?
Dat kan, vanaf ongeveer 14:30 staat op deze pagina vermeld hoe je aan de quiz kunt meedoen. En om 15:00 uur gaan we van start.

Vragen? 
Mail naar het organisatieteam.

Ronde 5, vraag 1

 

De online quiz op 26 april

Ingediend door Natascha op zo, 19-04-2020 13:10

Wat kun je verwachten?

Zondag 26 april organiseren wij om 15:00 uur onze eerste online quiz. Dit is een soort pubquiz met verschillende rondes met vragen die je zo snel mogelijk moet beantwoorden.

Hoe doe je mee?

De quiz staat vanaf 14:55 uur klaar op deze website en ons YouTube kanaal. Je antwoorden dien je op tijd in te leveren om kans te maken op de prijzen. De formulieren die je daarvoor kunt gebruiken worden op deze site gepubliceerd.  

Wat kan je winnen?

We hebben nog niet alle prijzen binnen maar je maakt in ieder geval kans op een trui of t-shirt. Ben je lid van onze club? Dan telt je score ook mee voor het clubkampioenschap van 2020. 

Wat voor vragen kan ik verwachten?

Er zijn verschillende categorieën waaronder foto's, logo's en algemene kennis over onze club en de Mini in het algemeen. Het zijn open en meerkeuze vragen.

Wat kost het?

Helemaal niets, je kunt gratis meedoen.

Moet ik me vooraf aanmelden?

Dat is niet verplicht maar wel fijn en kan via dit formulier. Doe je mee?

Er komen online evenementen aan

Ingediend door Natascha op ma, 13-04-2020 16:23

Wij vinden het jammer dat er op dit moment geen fysieke bijeenkomsten mogelijk zijn, en dus heeft een groepje leden de koppen bij elkaar gestoken om wat leuke, maar meer afstandelijke, evenementen in elkaar te zetten. En dat is gelukt, er komen niet een maar drie verschillende activiteiten aan.

Hoe het er precies gaat uitzien zijn we nog aan het uitwerken, maar de data staan al vast. Op zondag 26 april kun je meedoen met een online quiz. Op zondag 3 mei komt onze eerste online puzzelrit beschikbaar. En op zondag 24 mei is er een online kaartleesrit.

Voor de quiz kun je je nu al aanmelden via dit formulier. Doe je mee?

Online Mini's

 

De website heeft een groot onderhoud gekregen

Ingediend door Charlie op za, 21-03-2020 17:22

Onderhoud

Het is zover, onze vernieuwde website is live. Maarten heeft hier keihard aan gewerkt en wij zijn superblij en trots op wat hij bereikt heeft.

Wie hebben er allemaal meegewerkt aan de aanpassingen?

Maarten werd op technisch gebied ondersteund door Eelke. En daarnaast was Foke onze vaste tester. Zij heeft aardig wat dingen uit de conceptversie gehaald en na een vervolgtest door een klein groepje leden is het nu eindelijk zover we kunnen er allemaal bij.

Gaan de komende evenementen door?

Ingediend door Natascha op do, 12-03-2020 19:50

Update 23 maart, 21:30 uur

In navolging van het kabinetsbesluit om alle bijeenkomsten tot 1 juni 2020 te verbieden verandert er ook het een en ander in onze kalender.

  • De Zuid-Holland rit van 29 maart was al geannuleerd, die verplaatsen we naar volgend jaar.
  • De clubavonden in Enschede van 9 april en Bleiswijk van 11 mei gaan niet door.
  • De Paasrit wordt verplaatst naar Tweede Paasdag 2021.
  • De Nederlandse Mini Clubdag van 19 april vervalt. We hopen jullie allemaal te zien bij de volgende clubdag op 6 september.
  • De Noord-Holland rit van 26 april schuift door naar 2021.
  • Het Noorderweekend wordt verplaatst naar het weekend van 18 tot 20 september 2020.
  • De Dauwrit van 21 mei schuift door naar Hemelvaartsdag volgend jaar.
  • De Betuwetoertocht van 24 mei vervalt.
  • De Algemene Ledenvergadering staat nu op 24 mei gepland. We gaan bekijken hoe we dit oplossen. Het kan een digitale meeting worden of we verzetten hem. Meer info hierover volgt later.

Het is jammer dat we dit moeten doen maar de gezondheid van alle mensen gaat voor. Hou je aan de afspraken en blijf veilig en gezond.

 

Update 14 maart, 16:30 uur

Het is helaas niet gelukt de Zuid-Holland rit naar een latere datum in 2020 te verplaatsen. Dus we schuiven hem door naar volgend jaar maart. 

 

Update 13 maart, 19:50 uur

De Zuid-Holland rit wordt verplaatst maar we zijn nog in overleg met de locaties over een nieuwe datum.

 

Update 13 maart, 16:20 uur

De Betuwerit en Algemene Ledenvergadering worden verzet naar zondag 24 mei. 
Verdere updates volgen later. 

 

Er wordt overal in Nederland gesproken en besproken wat te doen aan en met dat vermaledijde virus. Zo ook natuurlijk binnen het bestuur van de Mini Seven Club Nederland; gaan we dit evenement afgelasten, gaan we die bijeenkomst verplaatsen, kan die rit wel doorgaan of moet dat dit jaar dan maar niet gebeuren? Al deze problemen liggen nu op het bordje van ons bestuur.

Ze zijn er op dit moment nog niet uit. Zondag aanstaande gaan ze duidelijkheid geven over de aanstaande evenementen en ritten! Dus even afwachten en dan weten we hoe we onze agenda's moeten aanpassen.

sfeerfoto's evenementen

Uitnodiging Toertocht over de Betuwe en de ALV op zondag 22 maart

Ingediend door Natascha op zo, 08-03-2020 16:20

Op zondag 22 maart is onze jaarlijkse voorjaarsrit en ook dit jaar gaan we toeren door de Betuwe.

Bij deze toertocht van ca. 65 km krijg je een duidelijke routebeschrijving zonder instinkers en/of slimmigheidjes. De route leidt je vanuit Beesd door de Betuwe en gaat over leuke weggetjes, een beetje op een beetje neer, een dijkje op en ook weer af en tussen de fruitbomen door, kortom het gebied om met de Mini op pad te zijn. Gewoon lekker sturen in je Mini/MINI en relaxed genieten van een buitengewoon mooie omgeving. Mini's klaar voor de start

Weer terug gekomen in Beesd staat er een drankje voor je klaar en start om 16.00 uur onze Algemene Leden Vergadering. Pak deze kans om mee te praten over het beleid en de plannen van onze club. Bovendien worden de prijzen van het Clubkampioenschap voor 2019 uitgereikt.

Kijk voor meer informatie over de toertocht op deze eventpagina. En op deze pagina vind je de agenda van de Algemene Ledenvergadering. 

Tot ziens op zondag 22 maart bij de Betuwe toertocht en de Algemene Leden Vergadering.

Kom je langs bij onze clubstand op de British CARS & Lifestyle beurs?

Ingediend door Natascha op vr, 06-03-2020 16:14

Zaterdag 14 en zondag 15 maart is de British CARS & Lifestyle beurs in Rosmalen. Op deze beurs vind je van alles dat met Engeland te maken heeft, Engelse auto's, Engels eten, Engelse kleding, Engelse muziek en de stand van de Mini Seven Club Nederland. 

stand 2019

Ook dit jaar is onze stand in een bepaald thema ingericht en staan er mooie Mini's van onze leden. Vorig jaar was het, hoe kon het ook anders, 60 jaar Mini. Dit jaar focussen we ons op actie. 

Raad jij al wat ons thema is? Kom dan langs bij onze stand om te kijken of je gelijk hebt. En laat onze vrijwilligers weten wat je ervan vindt. 

Meer informatie over de beurs vind je op deze eventpagina. Met de kortingscode uit de Seven van februari kun je nu al tickets bestellen, of lever hem bij de kasa in voor korting. 

Tot ziens op de beurs.