Algemeen Mini- en MSCN-nieuws

De Nederlandse Mini Clubdag van 21 november gaat online

Ingediend door Natascha op wo, 17-11-2021 14:55

Uitnodiging online Mini Clubdag

Soms kan je het beste gaan omdenken. Waarom zouden wij, als organisatie, ons laten tegenhouden door een evenement dat live niet kan terwijl je er ook een online feest van kan maken? En met die gedachte in het achterhoofd zijn we de laatste dagen druk bezig om een programma in elkaar te zetten. Een deel hiervan staat al in het Facebookevent en er volgt meer. Ideeën genoeg, en nu is het uitzoeken hoeveel we ervan kunnen realiseren. Inmiddels is Tijs, de organisator van de clubavond in Rotterdam, ook aangeschoven bij ons team. Hij zorgt dat we straks een goed platform hebben voor de online meeting.

Wat is er verder al bekend?

 •  Er komt een verkiezing van mooiste Mini van de dag, de Seven Spetter. Als je lid bent van onze Facebookpagina of Facebookgroep kun je daar een foto van je Mini in zetten. Ben je dat niet? Mail hem dan naar events en wij zorgen dat de foto erbij komt te staan.
 • Er komt een kleur- en tekenwedstrijd
 • Er komt een markt waar je onderdelen en Mini-gerelateerde artikelen kunt kopen
 • Je kunt zelf foto’s of filmpjes plaatsen van dingen die je bij vorige clubdagen hebt meegemaakt
 • Vanaf 15:00 uur is er een online meeting, geen teams maar via wonder.me waarbij je rond kunt lopen over het terrein. Je kunt meedoen via je Google Chrome of Microsoft Edge op je PC. Klik daarvoor op deze link.
 • En om 15:30 uur is in de online meeting de prijsuitreiking van de Seven Spetter verkiezing en de kleur- en tekenwedstrijd.

Zien we je zondag 21 november?

Hartelijke groeten,

Natascha, Sharon, Esther en Tijs

Achterhoekrit, zondag 14 november

Ingediend door Natascha op ma, 08-11-2021 21:40

uitnodiging AchterhoekritWij nodigen je van harte uit om op zondag 14 november mee te doen met onze Achterhoekrit. Deze puzzelrit voor Classic en New Minirijders is voor de echte puzzelaars een must. En voor diegenen die eens willen kijken of ze een puzzelrit op basis van een routebeschrijving leuk vinden, een niet te missen kans.

Want ben je (nog) niet zo'n geweldige puzzelaar, de uitzetters zorgen er altijd voor dat ook jij weer netjes op het eindpunt van de rit terecht komt. Meestal met het idee "Ik heb het behoorlijk goed gedaan". Maar ja...

Vooraf inschrijven is verplicht, dit doe je via dit formulier. Meer informatie over deze rit vind je op deze pagina.

Kom je kijken?

Ingediend door Natascha op zo, 31-10-2021 17:52

uitnodiging tentoonstellingBijna 60 Mini's, de oudste is uit 1960 en de nieuwste uit 2019 met een mooie doorsnede van de verschillende Mini-uitvoeringen. Kom je ook kijken? Meer info en tickets vind je op deze eventpagina. Leuk als je in het Facebookevent laten weten dat je komt. 

Evenementen in het najaar

Ingediend door Natascha op di, 19-10-2021 14:52

sfeerfoto tijdens rit met twee Classics en een New MiniNa een lange tijd weinig tot geen live evenementen gaan we er weer voor. Vanaf november staan er een hoop leuke dingen op de planning en we hopen dat jij erbij bent.

Wat is er allemaal te doen?

 • Op 6 en 7 november is er een tentoonstelling met 50 diverse Mini’s en een oldtimerbeurs in het Autotron in Rosmalen.
 • Dinsdagavond 9 november is er weer een clubavond voor alle Miniliefhebbers in Rotterdam.
 • Op zondag 14 november, kun je lekker met je Mini toeren bij de Achterhoekrit. Let goed op als je de routebeschrijving leest. je komt altijd bij de finish terecht, de vraag is alleen hoeveel punten je onderweg verdiend hebt.
 • En dan is het op zondag 21 november eindelijk weer zover De Nederlandse Mini Clubdag. Iedereen die in een Mini rijdt, of ze leuk vindt is van harte welkom. Dus kom kennis maken met andere Minirijders. Bekijk de Mini's van alle bezoekers en doe ideeen op voor die van jou. En neem je boodschappenlijstje mee zodat je de benodigde onderdelen om jouw Mini rijdend te houden kunt kopen. Of snuffel bij de standjes en kofferbakverkopers rond voor leuke Mini-hebbedingetjes. De toegang is gratis.
 • Hou jij niet alleen van Mini’s maar ook van andere oldtimers? Dan mag je Eelde Classics op 27 en 28 november niet missen. We hebben daar een supermooie clubstand met Mini’s staan. Kom je gezellig langs?
 • Op donderdagavond 9 december is er weer een clubavond in Enschede
 • En op zondag 12 december is de LifLaf-rit. Bij deze rit kun je inhalen wat je dit jaar hebt moeten missen, hij bestaat namelijk uit verschillende puzzelsystemen.
 • Dinsdag 14 december is dan alweer het laatste evenement van 2021, de clubavond in Rotterdam.

Onze vrijwilligers zijn druk bezig met de organisatie en ontvangen je graag bij een of meerdere evenementen.

PS1: de DoDa-rit op 30/10 gaat helaas niet door.

PS2: Voor alle evenementen is het nodig je vooraf aan te melden, Kijk bij het evenement van jouw keuze voor het inschrijfformulier en alle bijzonderheden. 

Open huis Classic Cars Heerde op 18 september

Ingediend door Natascha op za, 11-09-2021 20:04

uitnodiging open dag classic cars HeerdeAdvertentie

Zaterdag 18 september "Open Huis" bij één van onze sponsoren!

Een dagje genieten van mooie oldtimers en ongetwijfeld een hoop gezelligheid (ook van bestelwagens overigens, want Dijkstra Bedrijfswagens doet ook mee met het Open Huis, maar dat terzijde).

In de omgeving is het trouwens prachtig sturen zoals o.a. deelnemers aan de Paasrit van een paar jaar terug nog wel zullen weten, dus misschien leuk om een lekker ritje te combineren met een bezoek aan Heerde.