Hoe doe ik zondag 26 april mee met de online quiz?

Ingediend door Natascha op
Berichttekst

Update 17:30:

De winnaars zijn.

 

Update 16:30 uur:
Zo'n eerste keer is best spannend en nog niet alles ging soepel. Maar uiteindelijk is het bijna iedereen gelukt om mee te doen en zijn er veel antwoorden binnengekomen. De jury zit ze nu na te kijken.

 

We gaan bijna beginnen. Je kunt meedoen via ons Youtube kanaal.

Deel 1 staat nu live

En deel 2 gaat over een paar minuten in premiere.

De vragen in de quiz zijn bedacht door diverse leden van onze club, er zitten moeilijke vragen bij maar ook makkelijke. En bij de meerkeuzevragen kun je altijd nog gokken mocht je het niet weten :) We hopen dat je veel plezier zult hebben en dat je al spelend misschien ook nog wat leert over de leukste auto’s van de wereld.

Belangrijke informatie

•       We vertrouwen erop dat je tijdens de quiz je boeken, internet en andere hulpbronnen niet gebruikt. Je mag wel overleggen met je huisgenoten.

•       Je kunt eventueel op Youtube of onze website reageren, vermeld hier alsjeblieft NIET de antwoorden. Je verpest hiermee het spelplezier van de andere spelers en de mogelijkheid om eerlijk prijzen te winnen.

•       Om kans te maken op de prijzen dien je twee formulieren in te leveren. Het eerste formulier gelijk na ronde 4 en het tweede gelijk na ronde 5. Dit zijn de links naar de formulieren:
Ronde 1- 4
Ronde 5 -7

•       Zodra de formulieren bij ons binnen zijn beginnen wij met nakijken en we hopen om ongeveer 16:45 weer online te komen met de uitslag.

Namens het organisatieteam wensen we je veel plezier.

 

 

Iedereen die zich vooraf heeft ingeschreven heeft krijgt vanavond een mail met meer informatie. Heb jij je nog niet aangemeld? Dit kan nog tot zondag 26 april 10:00 uur via dit formulier.

Niet ingeschreven en wel meedoen?
Dat kan, vanaf ongeveer 14:30 staat op deze pagina vermeld hoe je aan de quiz kunt meedoen. En om 15:00 uur gaan we van start.

Vragen? 
Mail naar het organisatieteam.

Ronde 5, vraag 1