(nieuw?) Ontroestmiddel

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

Iets gevonden via marktplaats advertentie:

link

Zou het helpen? :?

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

Ik weet het niet hoor.
Als je kijkt naar de velgen van die Jaguar dan zien die mij er te schoon uit(ik denk dat ze zelfs nieuw zijn)
Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit; mocht het echt zo werken, dan moeten e maar met de hele club een tankauto vol bestellen en de onze mini`s er een voor een in onderdompelen!

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

Ik weet t ook niet... :?
Ze zijn inderdaad allemaal wel erg mooi en de roest heeft het metaal niet aangetast! Maar als het werkt...

Vaak is het wel bij dit soort dingen dat het er op de foto's beter uit ziet; Eerst zien, dan geloven O:)
Maar als die foto's een beetje realistisch zijn dan moet het toch wel topspul zijn!

Groeten Jochem



Nu 3 dagen 18! maandag theorie-examen en begin maart afrijden als het goed is! :D :D

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

De site is veel belovend. :D Ik heb het spul gelukkig nog niet op koopTV gezien dus het kan een serieus middel zijn. Aan prijsvermelding doen ze niet dus dat kan een tegenvaller zijn. Wat er gebeurd nadat de roest verwijdert is rept men ook niet. Alleen een bescherm laag voor opslag zou aan de orde zijn. Ik zou zelf meer informatie verwachten als je zo'n product verkoopt. Wie in de omgeving van Oss gaat als eerste expirimenteren? :|

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

Er kan geen oordeel gegeven worden als het niet zelf uitgeprobeerd wordt, en ondervind in levende lijve welk effect het produkt heeft op ontroesten zoals de site aangeeft.

voor dergelijk soort zaken ben ik wel te vinden om uit te proberen.

vragen kost niks ik heb al informatie aangevraagd.

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

we w88 vol smart ;)

Als je bericht hebt, zet dan de prijs hier ook ff op het forum?

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

wij gebruiken op het werk een vergelijkbaar product van innotec (deblock oil), ook om roest te verwijderen e.d. , ook een niet bijtend goedje volgens de vertegenwoordiger, vervolgens heb ik een bout en een moer die vreselijk verroest waren een nacht in een plastic bakje gelegd....de bout en de moer waren wel een stuk beter geworden (niet helemaal roestvrij, maar wat wil je voor 30 euri's de spuitbus) en het bakje was zo goed als weggerot.

maar mischien werkt dit beter ..... die nie waagt die niet wint.

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

Fazerray schreef:
Ik weet het niet hoor.
Als je kijkt naar de velgen van die Jaguar dan zien die mij er te schoon uit(ik denk dat ze zelfs nieuw zijn)




Inderdaad. Zij die wel eens flink door roest aangetaste onderdelen hebben ontroest weten dat er na het werk een oneffen oppervlakte achterblijft. Dat is ook wel logisch want er is een laagje ijzer van het oppervlak verdwenen, en overgegaan in ijzeroxide. Dit gaat helaas niet op het hele oppervlak constant, en dus krijg je een oneffen "maan" landschap. Dus de foto's met de spaakwielen lijken mij wat te rooskleurig.

Mocht het spul echter enkel ontroesten, dus het roest wegnemen, dan vindt ik het al interesant. Scheelt een hoop werk met staal, en schuurborstels om het roest weg te halen. Als het daarna echt goed kaal is kun je meteen met grondlak/plamuur oid beginnen.

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

het ziet er allemaal erg goed uit! maar zoals iedereen zich afvraagt doet dat spul echt zo'n mooi werk?

wie probeert het als eerste uit?

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

Die E-type velgen waren denk ik nog nat toen ze een foto er van maakten, daarom glanzen ze nog mooi. Denk dat als het opdroogt het helemaal matglanzend wordt.

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

Om jullie op de hoogte te houden van de informatie die ik heb aangevraagd over de Bio-ontroester. Plaats ik hier mijn gestuurde e-mail.

Ik houd jullie op de hoogte mocht ik antwoord krijgen.

=====================================================
Geachte heer, mevrouw

Ter informatië:

Ik ben een vervent Mini liefhebber en aangesloten bij een Mini club. Op het internet forum van de miniclub staan een 1025 geregistreerde personen die allemaal 1 of meerdere Mini's in hun bezit hebben.
Iedereen die een Mini heeft krijgt te maken met restauratie, reparatie en alles wat erbij komt kijken.Ook roest komen we bij de classic Mini regelmatig tegen.

Nu had een lid van ons forum uw site opgemerkt over de Bio-ontroester, en dit op het forum geplaatst.
Er zijn nogal wat vragen gesteld over uw produkt de Bio-ontroester, onderstaand treft u enkele vragen aan.

[i:jsts68nn]Zou het helpen?
Ik weet het niet hoor.
Als je kijkt naar de velgen van die Jaguar dan zien die mij er te schoon uit(ik denk dat ze zelfs nieuw zijn) Aan prijsvermelding doen ze niet dus dat kan een tegenvaller zijn. Wat er gebeurd nadat de roest verwijdert is rept men ook niet.

Mocht het spul echter enkel ontroesten, dus het roest wegnemen, dan vindt ik het al interesant. Scheelt een hoop werk met staal, en schuurborstels om het roest weg te halen.

Er kan geen oordeel gegeven worden als het niet zelf uitgeprobeerd wordt, en ondervind in levende lijve welk effect het produkt heeft op ontroesten zoals de site aangeeft. voor dergelijk soort zaken ben ik wel te vinden om uit te proberen. [/i:jsts68nn]


Ik heb op het forum vermeld dat ik al informatie heb aangevraagd bij U en wil de Mini freaks op de hoogte houden hiervan anders denk ik dat u straks een 1025 e-mails kunt gaan beantwoorden.

1)
Bent u bereid om een bepaalde hoeveelheid Bio-ontroester Gratis beschikbaar te stellen onder een aantal leden zodat zelf ervaren kan worden in de praktijk hoe de Bio-ontroester werkt.
Ik ben van mening dat als de Bio-ontroester ook inderdaad zijn werk doet zoals te zien is op uw website er genoeg Mini freaks de Bio-ontroester zullen gaan gebruiken.

2)
Aan welke prijs verhouding mogen we denken van 5 liter - 220 liter.

Ik zou het zeer op prijs stellen en attent vol vinden om een antwoord op mijn e-mail te ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Theo........

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

Toppie initiatief Theo.. Ik ben benieuwd hoe ze hierop reageren...

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

Ik heb net een bestelling voor 5 liter geplaatst. Ik zal hier wel laten weten of het werkt.

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

Zoals beloofd dat ik jullie op de hoogte zou houden heb ik een antwoord gekregen op mijn mailtje.

Onderstaand is de mail die ik heb ontvangen vandaag:

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Beste Theo,

Altijd leuk om van een mede-mini liefhebber een mailtje te ontvangen. Zo'n 4 jaar geleden heb de restauratie afgerond van een Austin Seven uit 1967 (Old English White, tartan red interieur, Hydraulastic). Helaas heeft 'ie maar 1 concours prijs in de wacht gesleept omdat hij/zij even later door brandstiching helemaal is uitgebrand. Alleen foto's, motor met voortrein, achtertrein kenteken en achterklep resten mij nog....

Maar nu de Bio-ontroester:

Aan uw e-mail adres zie ik dat U uit Belgie komt, en daarom kan ik U beter doorverwijzen naar de Belgische collega's. Hun kleinste verpakking is echter 25 liter.
Maar nu de werking: het verwijdert echt alle roest. Dus daarna heb je blank staal, dat je net als bij stralen daarna moet behandelen.

De velgen van de Jag waren voorzien van vliegroest. Als de chroom helemaal verteerd is door de roest, zal de Bio-ontroester ze ook niet meer tot leven kunnen wekken!

Prijstechnisch lijkt het in eerste instantie aan de hoge kant, maar met een bad van Bio-ontroester heb je zelf alle vrijheid om op elk moment van de dag zelf een werkstuk te ontroesten. Meerdere malen, want de Bio-ontroester gaat vele ontroestprojecten mee (afhankelijk van de hoeveelheid roest).
Als je alle voordelen van de Bio-ontroester vergelijkt met de alternatieven is de prijs echt 'value for money'.

Wel moet besteft worden dat het te ontroesten object gedompeld moet worden, dus opsmeren of spuiten heeft geen effect.

De prijs van de Bio-ontroester in 25 liter verpakking is EUR 5,95 per liter, exclusief BTW en transport. Dat komt dus op 148,75 excl. BTW en transport.

Ikzelf heb de Bio-ontroester ook in 5 liter verpakking op de markt. Deze kost 39,00 incl BTW.
Het klinkt waarschijnlijk arrogant, maar omdat Bio-ontroester echt werkt, stuur ik niet zomaar gratis monsters. O.a. voor het testen is de 5 ltr verpakking ontwikkeld.

Dus, als het echt voor de Belgische markt is moet ik je het adres geven van de Belgische vertegenwoordiging. Ik neem tevens contact met hen op voor de mogelijkheden van de 5 ltr verpakkingen.

In afwachting van je reactie, veel miniplezier toegewenst,
Jos van Kaathoven

=====================================================

Ik ga in ieder geval weer reageren op deze mail, en maak het één en ander duidellijk. Mijn repley post ik wederom hier op het forum.

In afwachting probeer ik toch voor diverse liters gratis te bekomen. Niet geschoten is altijd mis.

Misschien dat Eelke het toelaat om een gratis banner van dit bedrijf op het forum te zetten, mocht het produkt inderdaad wel werken. De één zijn hand wast de andere.

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

Geachte heer van Kaathoven, of mag ik Jos zeggen.

Heel attent van u om op mijn e-mail te reageren dit waardeer ik en ook de leden van het forum.
Inderdaad is mijn e-mail adres van België, ik woon in België en ben van Nederlandse afkomst.
Het is niet zo dat ik de Belgische Mini rijders vertegenwoordig integendeel, maar de grootste doelgroep ligt in Nederland in gebruik, verkoop, restauratie, en zowel in aanbod van Mini's.
België ligt in dit Mini tijdperk nog ver achter.

Ook ben ik niet een afgevaardigde om als tussen persoon op te treden van de Mini club, of aangesteld hiervoor ik doe dit op eigen initiatief, ofwel moet u straks 1025 leden te woord staan.

Maar er is een spreekwoord dat zegt: Beter 1 vogel in de hand, dan tien in de lucht. Maar laat ik dit spreekwoord veranderen in: Beter 10 vogels in de hand dan 1 in de lucht. Ik wil hiermee enkel aangeven dat het beter is dat tien personen een oordeel kunnen geven over de Bio-ontroester, dan dat er maar 1 persoon is die zijn ervaring kan mededelen.

Ik vraag u niet om 1000 liter gratis beschikbaar te stellen die keuze laat ik aan u over, maar wat een boer niet kent eet hij niet. Bestaat er geen mogelijkheid dat u bereid bent om 50 liter Bio-ontroester beschikbaar te stellen aan bijvoorbeeld 10 leden, laten we dan zeggen niet geheel gratis maar voor de helft van de prijs??

Mijnheer Jos ik wil niet het onderste uit de kan hebben, maar als uw produkt echt zo goed is vind ik dat er een prestatie tegenover moet staan. Ik heb geen zin om 39.00 euro te betalen voor een produkt waarvan ik niet zeker weet of het inderdaad wel zijn werking heeft.

Met vriendelijke groet,

Theo.........

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

Ok, echt koel Theo! hopen dat dit gaat lukken :P

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

Theo schreef:
België ligt in dit Mini tijdperk nog ver achter



We doen ons best om die achterstand weg te werken hé Theo :)

'k Ben wel benieuwd naar het resultaat

Bart.

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

Perfecte optie Theo. Als zakenman moet je een risico durven nemen. Alhoewel ik de informatie nog steeds matig vind kan hij met jouw voorstel een behoorlijke markt aanboren. Door deze test kan een vrij objectief beeld over de effectiviteit van het product ontstaan. Ik zou gelijk 5 of 10 liter afnemen. Nu kan ie voor 39 euri wachten tot ie een ons weegt!

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

Over sponsoring heb ik geen zeggenschap. Denk zowiezo lastig te realiseren. Bovendien is alle beschikbare advertentieruimte al bezet.

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

Ik wil 'em wel in m'n signature zetten (not)

Bart

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

Hij is wel eerlijk met z'n reactie over de velgen van de Jag.. Met poederroest kan ik me de uitwerking nog wel voorstellen.

Ben heel benieuwd of ie ingaat op je voorstel Theo... Als z'n product echt zo goed is als ie zegt boort ie een enorme markt aan in het mini-segment. Dus dan zou ie niets te verliezen hebben...

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

Niet alleen voor de Mini scene, voor het hele oldtimergebeuren. Daarom heb ik dit topic ook gestart, aangezien ik er nog nooit eerder van heb gehoord in het oldtimerwereldje.. als dit middel wereldschokkend goed is, dan moet je het toch van meer mensen horen toch?

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

Precies.

Hij heeft er alleen voordeel bij.

Hij kan ook voor 200 euro of meer zelfs adverteren, om het produkt aan de man te brengen. En dan nog maar afwachten hij behaalt slechts 1 tot 2%.
Is geld verkwisten, als hij nu voor 200 euro gratis het produkt aanbied, dan adverteert hij al door de mond op mond reclame. En zijn er potentiële klanten die willen afnemen.

Ik stel voor dat iedereen die interesse heeft dit vermeld en voor hoeveel liters. Mits hij op mijn voorstel ingaat ofwel moet hij een ander voorstel doen.

Vroeger duwden ze tampons of gratis produkten in de brievenbus, misschien straks ontroester :P

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

Hoi ben ik weer heb net mijn mail gekontroleerd en hij gaat op mijn voorstel in.

Het volgende is voor gesteld.

Dag Theo,

Zeg maar gerust Jos hoor.

Ik heb hier volgens mij met een stevige onderhandelaar te maken...

Ik wil ter introductie best een veer laten, maar 50% is met echt teveel van het goede.
Ik had zo aan twee dingen gedacht:

Ik lever aan één van de proefpersonen twee jerrycans van 25 liter, dat is dus samen 50 liter.
Die contactpersoon verdeelt dat verder onderling.
In dit geval krijg je eenmalig 30% korting op de bruto literprijs. Dan komt het totaal op 247,85 incl. BTW.
Het voordeel t.o.v. de 5 ltr verpakkingen is dan ruim 35%.

Of

Ik lever aan één van de proefpersonen 10 jerrycans van 5 liter ineens.
Die persoon verdeelt de jerrycans onder de deelnemers.
In dat geval krijg je eenmalig 25% korting op de bruto literprijs. Dan komt het totaal op 265,50 incl. BTW.
Het voordeel t.o.v. de oorspronkelijke prijs is dan ruim 30%.

Aanbod geldt exclusief transportkosten. Of als het afleveradres in de buurt van Oss is,
lever ik het persoonlijk een keer 's-avonds of zaterdags af. Of iemand komt het halen.
Betaling contant bij levering, of vooraf overgemaakt.

Dit lijkt me een duidelijk en zuiver aanbod, puur om het mini-collectief de kans te geven met het product te werken en te overtuigen van de mogelijkheden.

Wellicht ten overvloede, maar Bio-ontroester is een vloeistof waarin het te ontroesten object gedompeld moet worden.
Uitstekend geschikt voor onderdelen, maar niet geschikt om middels 'kwasten' de welbekende plekken van de Mini te ontroesten.
Je kunt de 50 liter natuurlijk ook onder meer personen verdelen, maar dan wordt het een badje voor echt kleine onderdeeltjes....

Mocht het voorstel aan je verwachtingen voldoen, hoor ik het graag van je.

Met vriendelijke groet,

Jos van Kaathoven

[i:1fvhysex]Ik kan mij vinden in dit aanbod wat hij voorstelt, en wie nog meer?? als hij 10 jerrycans verdeelt dan is dit een 26 euro voor 5 liter.
Ik ben bereid om naar Oss te rijden en te gaan ophalen. [/i:1fvhysex]

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

Nu dacht ik met mijn eigen initiatief te kunnen onderhandelen en dat is ook gelukt ook. Niet enkel voor mezelf maar ook voor andere leden. De lijn werd uitgeworpen en er is toegehapt, wel met een ander toegezegd acceptabel aanbod. Maar ik schaam me diep rood moest ik een mail terug sturen dat er niemand is die een afname wil doen van 5 liter. 10 personen kunnen van dit aanbod gebruik maken in totaal een afname van 50 liter 5 liter per persoon. Ofwel een aantal personen die een aantal liters afnemen, ik zal voor 10 liter bestellen, dus is er nog 40 liter af te nemen. Gezien de repleys was er genoeg animo, hoe zit het verder met jullie mening.

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

Ik wil best meedoen voor 5 liter, maar ik woon niet in de buurt (Hoorn, Noord holland dat is 150 km uit de buurt). Ik heb geen trek om het te komen halen, maar als je het kunt versturen (tegen betaling natuurlijk) wil ik wel meedoen. Ik had zelf ook al 5 liter besteld.

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

Zeker is er animo! Hierbij wil ik wel 5 liter afnemen om te kijken of het spul werkt.
Als het werkt zou het het ideale middel zijn om al die roestige bouten en moeren mooi te krijgen zonder alles nieuw te moeten kopen. Daarbij is het ook nog zo dat je al die kleine dingetjes die verroest zijn niet hoeft te stralen ALS HET WERKT! En dat wil ik best uitproberen. :D

(had alleen ff geen tijd om te reageren;))

En er zijn vast nog wel meer mensen die op dit moment een Mini met roestige onderdelen hebben, of er een aan het restaureren zijn? of heb ik het nu helemaal mis? :? :D

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

effe up to date.

Gisteren heb ik nog kontakt gehad in hoe en wat met de betaling over de Bio-ontroester.

Om administratieve redenen heeft Jos van Kaathoven medegedeeld dat de verzending en betaling via mij moest gaan verlopen. Ik heb mezelf dus aangeboden om de jerrycans te gaan ophalen in Oss en voor verzending zal zorgen.

Ik wacht enkel nog af wat de verzendkosten zijn per post.

En dan moet ik nog afwachten op nog enkele bestellingen. Wanneer alle bestellingen compleet zijn dan vermeld ik jullie het rekening nummer, en vraag ik vriendelijk om hiermee niet te lang te wachten.


[i:17fnfqx1]ik heb de stap genomen en zal het verder af moeten werken en verdien er niets aan. Wat ik eraan verdiend heb is de onderhandeling geweest in prijsdaling van het produkt niet voor mezelf maar ook voor jullie. En dan mag ik jullie medewerking en of bestelling niet vergeten en hebben we allemaal ons best gedaan.

Vertrouwend op jullie medewerking.[/i:17fnfqx1]

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

ik werk volledig mee
ben altijd wel in voor vernieuwende producten

groetjes joeri

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

Mooi, das dus 4 mensen die iig al meedoen:

Marc26: 5 liter
Theo: 10 liter
Joerimini78: 5 liter (?)
ondergetekende: 5 liter
---- +
25 liter

das dus nog 5 mensen nodig die 5 liter afnemen.

mee eens?

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

Bij deze kun je mij ook voor 1x5 liter noteren.

Nog 4 te gaan!

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

update

Pakketjes van 5 tot 10 kg kunnen met TPG Post verzonden worden voor € 7,25.
In totaal kost het dan inclusief verzending 33.80 euro.

Deelnemers tot nu toe.

Theo.
Marc26.
Sjoerd.
Joerimini.
Blue.

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

ik ben benieuwd of dat spul echt werk....

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

als er nou meer mensen aanmelden om mee te doen met bestellen. dan zullen we het snel weten. maar ik verwacht wel dat het spul wel werkt. ik ga ook op zoek naar referenties van het bedrijf. maar het is gewoon handig voor kleine spullen zoals, bouten, moeren, kleine motor onderdelen, kabels en nog meer van dat klein spul. scheelt veel geborstel en gestraal. ook is het meerdere maal te gebruiken en dat is een groot pluspunt.
dus mensen die in zijn voor een proef met dat ontroesting middel meld je eiegen aan bij Theo onze contact persoon.

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

Volgens mij is je hele Mini onderdompelen in Cola veeel goedkoper. En dat is trouwens nog bewezen ook!

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

[serieus mode] eeuh, dat bestandsdeel in de cola is er uit gehaald heb ik gehoord. [/serieus mode]

Bah! dan wortie plakkerig! ;)

default

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

nou het werkt toch nog steeds verdomd goed als je f iets nie los krijgt er cola over heen gooien dus ik denk nie egt dat ze het er uit hebben gehaald

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

Is dat niet gewoon het zuur in cola? VWO scheikunde is helaas een tijdje terug...

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

Yeps. das het zuur!

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

Dacht wel dat dit soort reactie's zouden verschijnen. Maar ja ik denk dat de serieuze onderhandelingen voor niets zijn geweest. Ofwel moet ik alles afblazen of Jos van Kaathoven een mail sturen welke prijs er is voor 30 liter voor diegene wat wel serieus het produkt willen testen.

Het is net alsof er een leven van af hangt voor 33,80 euro.

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

IDD!

Sorry Theo als het blijkt dat je het af moet blazen, wat heel jammer zou zijn. :'(

Ik ben helaas niet in de financiële positie om 30 liter extra af te nemen. Wellicht dat er toch nog wel iemand is die wat (extra?) wil afnemen om het te proberen?

Ik zou het btw wel erg lullig vinden van de mensen die nu wel geintresseerd zijn in het resultaat om niets af te nemen. Maar das mijn mening...

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

De 5 liter die ik zelf al besteld had is net binnen gekomen. Ik ga het van het weekend testen. Als het resultaat goed is zullen er wel meer mensen willen bestellen denk ik. Nog even geduld en julie horen meer.

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

En by the way, we hebben de E-mail List ook nog!!!!!!
Misschien een id om daar ff iedereen attent te maken op het feit dat wij nog ff 4 mensen nodig hebben die 5 liter afnemen? goed ID?

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

Sjoerd schreef:
Ik ben helaas niet in de financiële positie om 30 liter extra af te nemen.




Dat is ook niet mijn bedoeling dat er meer afgenomen dient te worden. Er is nu voor 30 liter in totaal opgegeven. door 5 gegadigden.

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

jammer dat er zo weinig mensen mee willen doen. maar marc heeft het al binnen dus die kan de resultaten wel melden. maar ik moet het toch hebben denk ik. heb net heel de subframes uit elkaar gehaald en de onderdelen zou ik graag willen ontroesten. zodat alles er weer schoon eruit ziet.

dus als het niet lukt met de 30 liter dan bestel ik de 5 liter gewoon zelf wel. kleine moeite.
maar uiteraard wil de ervaringen van marc wel weten

groetjes joeri

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

Ik denk dat het hier opuit zal draaien, en dan kost het 39.00 euro per 5 liter.

Daar net een e mail verstuurd.

====================================================
[i:3fwdmt0u]
Beste Jos,

Tot nu toe hebben er 5 personen zich kandidaat gesteld voor de Bio ontroester voor een hoeveeld van 30 liter.

Ik denk niet dat er nog aanmeldingen plaats zullen vinden. Ik zal afwachten tot en met zondag, en u op de hoogte brengen of het al of niet doorgaat.


Met vriendelijke groet,

Theo[/i:3fwdmt0u]

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

Theo schreef:

Dat is ook niet mijn bedoeling dat er meer afgenomen dient te worden. Er is nu voor 30 liter in totaal opgegeven. door 5 gegadigden.




mmh, ok, ik bedoelde de resterende liters van de deal. :)

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

Ik heb de bio ontroester net gebruikt met een aantal roestige bouten. Het werkt. De bouten werden zwart door de koolstof. Nadat ik er met een staalborstel overheen ging waren ze weer zo goed als nieuw. Ik heb nu mijn waterpomp erin gedaan. Moet enige tijd ondergedompeld blijven (afhankelijk van de hoeveelheid roest). Ik zal straks het resultaat laten horen.

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

klinkt heel positief
ben benieuwd hoe de waterpomp eruit ziet.
laat ook een foto zien van het resultaat. dan kunnen we meegenieten

groetjes joeri

RE: (nieuw?) Ontroestmiddel

yep, we zijn zeer geintresseerd in het resultaat (mn pa ook :) misschien dat ie ook nog ff 5 liter afneemt :D )