Leden van de Mini Seven Club Nederland ontvangen zes maal per jaar de Seven, ons clubblad. Elke keer weer staat het vol met ritverslagen, Mini-weetjes, technische artikelen en nog veel meer leesvoer voor de Mini-liefhebber. Lid worden zodat u ook dit blad ontvangt? U vind alle informatie op de pagina Lidmaatschap.Redactie

Amy Arends
Tel.: 06 13 49 50 02
E-mail: redactie@minisevenclub.nl

14 oktober 2021

voorpagina Seven 5 2021

Hij is bij onze leden al binnen, de vijfde Seven van 2021. In deze Seven lees je het verslag van onze online Algemene Ledenvergadering, de uitslag van een zomerrit in het veld, en ingezonden stukken van verschillende leden.

We wensen je veel leesplezier. 

We lezen in de volgende editie graag jouw verhaal en jouw foto's. Of mag jouw foto op de cover of de kerstkaart? Stuur je het dan voor 14 november inclusief je lidmaatschapsnummer naar redactie@minisevenclub.nl

Krijg jij de Seven nog niet? Klik snel op deze link en meld je aan. Hij komt dan zo snel mogelijk naar je toe. Bijkomend voordeel is dat je je contributie pas in januari hoeft te betalen, de laatste maanden van dit jaar krijg je namelijk gratis. 

 

04 augustus 2021

Cover Seven 4 2021

Heb jij hem al binnen, de vierde Seven van 2021. In deze editie vertelt Marloes over het opknappen van haar negentien jaar oude Cooper. Amy ging op bezoek bij een heel bijzondere Mini. Je leest een kort verslag van de Algemene Ledenvergadering en de uitslag van het clubkampioenschap van 2020. Verder zijn er weer leuke ingezonden verhalen en foto's, Mini's van ver weg, gekke en bijzondere Mini's zoals de Urbanaut, een prachtig verslag van een rit naar de Eifel en een uitgebreid verslag van de Crazy 88.

Dit is de tweede editie van onze nieuwe drukker, en we zijn benieuwd wat je ervan vindt. Laat het ons weten via dit formulier

We wensen je veel leesplezier. 

PS1: Vind jij het ook zo leuk om die verhalen en foto’s van andere Minirijders te lezen? Weet dan dat we jouw verhaal en foto’s ook graag in de Seven teruglezen. Dus aarzel niet langer, zet wat op papier en stuur het voor 4 september naar onze redactie.

PS2: Krijg jij de Seven nog niet? Klik snel op deze link en meld je aan. Hij komt dan zo snel mogelijk naar je toe.

21 juni 2021

Cover Seven 3, 2021

Afgelopen weekend is hij bij onze leden bezorgd, de derde Seven van 2021. Deze keer staan er verhalen in over APK en ANWB, Mini-gerelateerde snuisterijen, ritten van lang en kort geleden en restauratieverhalen. 

Het is je vast opgevallen dat het blad ietsje groter is geworden, dit is omdat we een nieuwe drukker gevonden hebben. Wat vind je ervan? Is het nieuwe lettertype goed? Zijn de kleuren mooi? En natuurlijk wat vind je van de verhalen en foto's van onze leden?

Zo ziet de USB-stick eruit

Bij het clubblad zaten deze keer twee presentjes. Een handige USB-stick op creditcardformaat. En een paar #gespot kaartjes. Op bladzijde 31 lees je hier meer over. 

Als laatste willen we jullie nog attent maken op de vraag van Amy op bladzijde 5, ze hoort graag van je.

We wensen je veel leesplezier. 

PS1: Vind jij het ook zo leuk om die verhalen en foto’s van andere Minirijders te lezen? Weet dan dat we jouw verhaal en foto’s ook graag in de Seven teruglezen. Dus aarzel niet langer, zet wat op papier en stuur het voor 4 juli naar onze redactie.

PS2: Krijg jij de Seven nog niet? Klik snel op deze link en meld je aan. Hij komt dan zo snel mogelijk naar je toe.

03 april 2021

Seven 2 2021

Hij viel mooi op tijd voor het paasweekend bij onze leden in de bus, de tweede Seven van 2021. En het is ons weer gelukt er een afwisselend tijdschrift van te maken. Deze editie is gevuld met heel veel foto’s van de Brabantse Winterrit en deze keer zelfs een poster op de middenpagina.

Daarnaast duiken we de geschiedenis in met een verslag van de stuurvaardigheid in 1993 en een verhaal over de bouw van de Mini die in 2000 gepresenteerd werd. We lijken naar de toekomst met de MINI Electric. Twee vrijwilligers stellen zich voor en diverse leden vertellen meer over hun Mini. Kortom, pak er maar een kop koffie of thee en een paaseitje bij en dan… Veel leesplezier.

PS1: Vind jij het ook zo leuk om die verhalen en foto’s van andere Minirijders te lezen? Weet dan dat we jouw verhaal en foto’s ook graag in de Seven teruglezen. Dus aarzel niet langer, zet wat op papier en stuur het voor 9 mei naar onze redactie.

PS2: Krijg jij de Seven nog niet? Klik snel op deze link en meld je aan. Hij komt dan zo snel mogelijk naar je toe.

07 februari 2021

Cover Seven 1 2021

Deze week ontvangen onze leden de eerste Seven van 2021. Ook deze editie van ons tweemaandelijkse clubblad staat weer vol met verhalen van onze leden. Je leest over restauraties, er zijn liefdesverhalen en ritverslagen, en we gaan terug in de tijd. En naast alle verhalen staan er ook lekker veel foto’s in.

Dus maak wat lekkers te drinken, pak er wat te snoepen bij en kruip lekker met de Seven op de bank voor een uurtje leesplezier.
Geniet ervan en hopelijk tot snel ziens.

PS 1: Krijg jij de Seven nog niet? Klik snel op deze link en meld je aan. Hij komt dan zo snel mogelijk naar je toe.

PS 2: De Seven wordt gevuld met verhalen en foto’s van leden. Marloes en Gitty ontvangen jouw bijdrage voor de tweede editie van 2021 graag voor 7 maart.

22 december 2020

Cover Seven 6, 2020

Hij wordt bijna bij je bezorgd, de laatste Seven van 2020. Net zoals veel andere dingen had deze editie te lijden onder de gevolgen van het Coronavirus. Hij is dus wat later dan gepland. Maar hij is  nu onderweg en de postbode doet hem zo snel mogelijk bij je in de brievenbus. Misschien heb je hem zelf al ontvangen.

Heb jij nu vakantie? Dan heb je hopelijk alle tijd om lekker op de bank te gaan zitten met deze Seven. Geen vakantie? Ga er toch maar even voor zitten want er staat weer een hoop moois in. Zo lees je onder anderen een verslag van het Noorderweekend. Helen vertelt over een bijzondere rit die zij gemaakt heeft. Er is goed nieuws met verschillende geboortekaartjes. Er komt een vrijwilliger aan het woord. En Marloes vertelt over haar ervaring met het schrijven voor de Seven. En dat is nog niet alles, maar dat zie je vanzelf.

Realiseer je je tijdens het lezen dat jij eigenlijk ook wel een mooi verhaal hebt, of leuke foto’s hebt liggen die prima in de Seven kunnen, aarzel dan niet maar mail het gelijk naar Marloes en Gitty. Als je dat voor 16 januari doet komt het misschien al in de februari editie.

Voor nu wensen we je veel leesplezier, fijne feestdagen en alvast een goed 2021.

PS: Krijg jij de Seven nog niet? Klik snel op deze link en meld je aan en hij komt zo snel mogelijk naar je toe.

04 oktober 2020

Omslag Seven 5, 2020

Een weekje later dan gepland maar deze week valt hij bij onze leden op de mat, Seven 5 van 2020.

We zijn aangenaam verrast dat we deze Seven mooi vol hebben gekregen. Er waren de laatste maanden namelijk weinig live evenementen en dus ook geen verhalen, rituitslagen en foto's. Gelukkig is er nog wel wat gebeurd, we hebben namelijk begin augustus de Crazy 88 gehad en in het eerste weekend van september de Veluwe toertocht. Van beide zijn er verslagen en foto’s ingeleverd. En er staat nog meer in deze Seven, zo is er een leuk verhaal over een tweeling Mini, zijn er foto’s van de MSCN-sokken,

hotellobby’s en de New MINI. Het verslag van de Algemene Ledenvergadering staat er ook in net zoals de uitslag van het clubkampioenschap van 2019. En wil je weten van wie deze mooie coverfoto is? Ook dat staat erin, met gelijk ook informatie over de mogelijkheid om jouw foto erop te krijgen.

Krijg jij de Seven nog niet? Klik snel op deze link en meld je aan. En hij komt zo snel mogelijk naar je toe.

Veel leesplezier gewenst!

 

PS. De Seven wordt gevuld met verhalen en foto’s van leden. Marloes en Gitty ontvangen jouw bijdrage voor de laatste editie van 2020 graag voor 15 november.

30 juli 2020

Voorkant Clubblad 4 2020

Seven 4 is uit en is staat weer helemaal vol met ook deze keer vier extra pagina's. Er staan diverse verhalen van Joop en Henk in. En we hebben veel afbeeldingen ontvangen van onze leden die meededen aan (een van) de virtuele evenementen die we in het voorjaar hebben georganiseerd.

Marloes is opnieuw in de mailbox gedoken om deze op te schonen en alle 'snippers' ook eens te plaatsen. Ook staan er zomervakantieverhalen van vorig jaar in die nu mooi tot hun recht komen!

Mocht je nu denken; 'hoe vol zit die mailbox van de redactie dan wel? Nou, hij is nu zo goed als leeg, dus als je wat wilt insturen om te delen met de leden, dan zouden we dat super fijn vinden! Dus heb jij een verhaal en of foto's die je met je medeleden wilt delen? Stuur het dan naar Marloes en Gitty

Voor nu wensen we je veel leesplezier. 

12 juni 2020

Cover Seven 3 2020_fotograaf Noortje BloklandHeb jij hem al ontvangen? Seven 3 van 2020. Deze keer zelfs met vier pagina’s extra en Marloes vertelt waarom.

In deze Seven staan ingezonden stukken die het vorig jaar net niet gehaald hebben of te laat waren ingezonden voor de editie van toen. Zo hebben we een verhaal van Eric over de reis naar het IMM van vorig jaar. Normaal zou iedereen nu zo'n beetje daar aan het feesten zijn, maar helaas. Dus nu genieten we na met zijn verhaal. En aan de nieuwkomers; nee, je staat niet altijd met pech op zo'n reisje!

Verder ontving ik veel foto's voor de cover, helaas weinig staande zoals deze prachtige foto die is gemaakt door Noortje Blokland. Ook staan er veel verhalen van leden in, die nu tijd genoeg hadden om wat tekst bij elkaar te typen. Ron was wel heel erg creatief, Sharon nieuw en Marcel lekker uitgebreid en Mecia zat ook in de schrijfmodus. We maken hem uiteindelijk allemaal samen!

Virtueel zijn we ook aan de slag gegaan om jullie bezig te houden. Susan won er zelfs een overtocht mee naar Texel! Kortom genoeg te lezen en kijken dus.

En voor degenen die de Seven nog niet krijgen, klik snel op deze link en meld je aan. Deze Seven komt dan zo snel mogelijk naar je toe.

Help je mee met vullen van de volgende Seven? Lever je foto’s en verhalen dan voor 5 juli aan bij Marloes en Gitty.

Voor nu wensen we je veel leesplezier!

04 april 2020

Cover Seven 2 2020Heb jij de nieuwe Seven al ontvangen? Hij staat weer lekker vol met verhalen en foto’s. Zo leer je onder anderen een van onze vrijwilligers wat beter kennen, is er een volgend hoofdstuk te lezen uit de serie “de ‘nieuwe’ Mini”, staat er een fotorapportage over een bijzonder verjaardagscadeau in en duiken we in ons archief. En dat is maar een kleine greep uit de artikelen. We zijn benieuwd wat je ervan vindt.

Ook voor de volgende Seven hebben we verhalen en foto’s nodig. Het doel van onze club is het met elkaar in contact brengen van miniliefhebbers. Dat kan natuurlijk via onze social media maar, het is ook leuk om in de Seven verhalen van en over andere miniliefhebbers te lezen. Of te zien in wat voor Mini ze rijden. Stuur jij een foto van je Mini/MINI met een stukje over jezelf in?

En misschien heb je kort of lang geleden iets meegemaakt dat ook leuk, leerzaam of interessant is voor anderen? Twijfel dan niet maar schrijf je verhaal gewoon op en stuur het voor 10 mei naar Marloes en Gitty. Dan lezen wij het hopelijk al in de Seven van juni.

PS 1: Krijg jij de Seven nog niet? Meld je dan nu aan via deze link en je ontvangt hem zes keer per jaar. 

PS 2: Ben je al lid? Kijk dan vooral eens achterin de Seven naar de ledenaanbiedingen, wie weet zit er wel wat voor jou bij. 

PS 3: Bij vragen over de bezorging kun je contact opnemen met de redactie