Ingediend door Charlie op za, 21-03-2020 17:22
Berichttekst

Onderhoud

Het is zover, onze vernieuwde website is live. Maarten heeft hier keihard aan gewerkt en wij zijn superblij en trots op wat hij bereikt heeft.

Wie hebben er allemaal meegewerkt aan de aanpassingen?

Maarten werd op technisch gebied ondersteund door Eelke. En daarnaast was Foke onze vaste tester. Zij heeft aardig wat dingen uit de conceptversie gehaald en na een vervolgtest door een klein groepje leden is het nu eindelijk zover we kunnen er allemaal bij.

Wat is er anders?

De website heeft een grondige onderhoudsbeurt gekregen onder de motorkap. Dit was nodig omdat de betrouwbaarheid van de website er de laatste tijd op achteruit was gegaan. Vroeger draaide de website op Drupal 6, een versie die minder en minder ondersteund wordt. Vandaag zijn we overgestapt naar Drupal 8.Er is een vernieuwde evenementenkalender, en ons forum ziet er wat anders uit. Verder zou je alles op de vertrouwde plek terug moeten vinden. Mis je nog iets? Of kom je iets tegen dat nog niet goed werkt? Mail het dan naar onze webmaster (webmaster@minisevenclub.nl) of via het feedback-contactformulier.

Ook op de achtergrond zijn er wat aanpassingen gedaan maar onze content beheerders, Natascha en Sharon, kunnen nog steeds artikelen en evenementen plaatsen. Marco blijft de uitslagen van de ritten publiceren, Rita zorgt dat de website weet dat jij lid bent en Bertina beheert ons forum. Die laatste kan trouwens nog wel wat hulp gebruiken, dus….

Zijn we nu klaar?

Nee dat zijn we niet, we willen onze site nog mobiel maken. En er is nog een lijstje met dingen die we graag op de site terug willen zien, maar waar we nog niet aan toe gekomen zijn ze erop te zetten. Hier gaan we binnenkort mee aan de slag. Lijkt het jou leuk om Maarten hierbij te helpen? Dan hoort hij dat graag.